merhaba arkadaslar bende ilk aşilamamı yaptırdım.şimdi beklemedeyim pazartesi kontrolüm var ama agrılarım var normal mi bilmiyorum.
ben 5 ay klomen kullandım.eşimde sperm hareketliliği azdı.bana dr preblem yok dıyodu.5 ay klomenden sonra olmayınca dr mu değiştirdim.şimdiki dr um tahliller cok kötü değil ilk aşamada aşılama düşünmüyorum demişti.adetin 3 gunu puregon 75 ıu basladım 10 gun kullandım sonra e2 hormonu bakıldı bende 105 cıktı bunun 500 u gecmesi gerekiyomus dr cok dusuk dedi ılacın dozunu arttırık 2 gun daha kullandım tekrar e2 ıstedi busefer 135 cıktı .dr ilaçlar bosa gıtmesin aşılama yapalım ıstersenız dedi ama cok sans olmadıgını soledi bu yumurtada %15 %20 şans var dedi.
sizinde e2 hormonuna bakıldımı benide bilgilendirirmisiniz şimdiden teşekkür ederim.
herkezın yenı yılını kutluyorum yenı yıl bızlere saglik huzur para hayatta her guzel şeylerı versın .......öncalikle elıf sana cok tatlı bebış versın tum bebk isteyen arkadaşlarımada hayırlı hamılelık hayırlı evlat versın rabbım hepımızı korusun
merhabalar bende bu ay 3.aşılama için tedaviye başladım progon iğne kullanıyorum 8.iğnem olucak bugün yarın dr gidicem bakalım nolucak ben ekimde ameliyat oldum sol tüpüm alındı eğer sol yumurtam büyürse iptal olucak aşılamam sağ büyürse aşılama yapılıcak ama sol büyük gözüküo şimdilik moral 0 o yüzden allah yardımcımız olsun
canım bugun mıgde bulantı karın agrısı cok yogundu idrar da yaptım bıri sılık cıktı dayanamadık kan test yaptırdık veeeee hamışim karnım da bebek var benım bı parcam.rabbımsanada versın sende tat bu duyguyu sana hep dua edecem edıyorumda senı benden başka anlayan olamaz
canım tebrikler senin adına okadar çok sevindimki inşallah sağlıklı sıhhatli :ecrin_bebek::ecrin_bebek:bebişlerini ?kucagına alırsın rabbim iseyen herkesze nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:
merhaba arkadaşlar
öncelikle allah kimsenin ümitlerini,hayallerini yarı yolda bırakmasın.allah herkese hayırlı ,eli ayağı düzgün ,aklı başı yerinde hayırlı evlatlar nasip etsin.tedaviler kimi zaman sıkıcı,yorucu olabiliyor,ama herşey insanlar için degilmi.rabbime bu canı teslim etmediğimiz sürece sınavlarından geçecegiz.sevgili kullanını denermiş.inşallah sonumuz iyi ferah olur.ben 3 yıllık evliyim.2 kere bebegimin kalbi durmuş kürtaj oldum.1 tanede normal düşük oldu.rahimde perde var dediler.operasyon geçirdim.
bu arada rahim agzı kanseri ameliyatıda geçirdim.ameliyat oldum.şimdi hastane degiştirdim.aşılama dediler.klomen denilen hapa başladım akşam 6 tıda 2 tane alıyorum.gündüzleride bebe aspirini ve folik asit içiyorum.bakalım aşılama ilk defa olucam bundada heveslerim boşa gitsin istemiyorum.eşime yılbaşında paketin içine biberon koydum süpriz yaptım.öbür günde kanamam başladı düşük.herşeyde vardır bir hayır bakalım bu aşılama neler vericek bilgilerinizi ve deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.
ancak geldim eve hayatimelif ne yaptın nasılsın nasıl gectı ne dedı dr
:CüvCüv::merhaba arkadaşlar ,sizi zaman zaman buradan takip ediyorum.
bende 1. aşılamamı 17 aralıkta yaptırdım ve 30 aralıkta regl oldum bütün beklentilerim heyecanım sona erdi ancak 4 ocakta bir kan tahlili yaptırmak aklımıza geldi ve sonuç pozitif hcg beta değer 59 bişey anlayamadık yarın yeniden kanda bakılacak değer yüksek çıkarsa hamilelik devam değer düşerse allahtan hayırlısı bakalım .
hayatım ben sana dıyorum en azından yardımcı olur kecı boynuzu.sogana boşla belkı aşilamaya gerek kalmaz inşaallah hayırlısı ..tşk edıyorum benımle paylaştıgın icın sevıncımı bebegımı...............ben dr ocak 7 arıyacam tahmınen 14 ocak kalp atışı rabbım gosterır inşaallah ...rabbım sana aşilamayapmadam bebiş verır inşaallah bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?