slm cvp verdigin için sagol..test falan yapmayacam doktora gitmeden 5martta randevum var o gün de aşılama yaptıralı ortalama 15 gün olacak zaten bana kendisi söyler yaptır diye..tabii o zamana kadar regl olmazsam..inş olmaz ama olursam 5 martta kalmaz diye düşünüyorum geçen ayda bu ilaçları kullandıktan sonra bekledigimden erken olmuştum çünkü..
bende aşılama yolundayım arkadaşlar 3 tane yumurtam oluşmuş 11*12 12*13 12*14 boyutlarında 9. günüm bugün sizce bugüne göre büyüklükleri nasıl sizinde böylemiydi büuüklüğü birde yumurtası gelişmeyen arkadaşlar nekadar büyüklükte kaldı yumurtalarınız
azönce yanlış yere yazmışım yeniyim tam bilmiyorum.tekirdağ çerkezköydeyim sen nerdesin tekirdağda?
slm aysebir bende bahceci klinigini interneten gordum orada asilama yaptirmayi dusunuyoruz fakat yazin turkiyeye gittigimizde cogu insanlar oranin iyi oldugunu yazmislar ne kadar dogrudur bilmiyorum ama senden gelismeleri ve hastane hakkinda bana bilgi yazarsan sevinirim allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin...
canım bende bahcecı klınıgınde tedav goruyorum yaklasık 5 aydır bu ay asılama oldum ve olalı 7 gun oladu bence cok ıyı bıryer ılgı bakımından olsun tedavı sekıllerı bakımından olsun ben cok begendım bıde bu konuyla alakalı bıryer de tedavı gormek gercekten ıyı oluyo
Bende cumartesi günü aşılama oldu. Şu anda kasıklarımda ve belimde sancım var. Ayrıca çok az kanamamda oldu. Ama ağrı olması mı iyi yoksa olmaması mı bilmiyorum...
ben 8 gün gonal f 75 cl kullandım sonra ovitrelle çatlatma oldum (cumartesi), bugünde aşılama oldum sağda ve solda toplamda 4 yumurtam gelişti19mm bakalım ne olacak bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?