Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

mrhb. arkadaşım durumlar nasıl bak beni haberdar et 5 marttan sonra işallah iyi haberlerini alırım
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek:

slm 9 veya 10 gün yapılan kontrollerde benimde 14-15 civarında oluyo aşılama 14 gün yapılıyo ozaman kadar 20-21 oldugunu biliyorum yani bende öyle.bende 2.aşılamamı yaptırdım bugün 14 gün oldu sonuç bekliyorum.

merhaba bendede pov var klomeni bu ay kullandım ama yumurta büyümedi sadece 8 milim adet olmayı bekleyip yeniden dozu arttıracakmışız çok kederliyim okadar hazırlamıştımki kendimi umarım senin tutar

canım bende bahcecı klınıgınde tedav goruyorum yaklasık 5 aydır bu ay asılama oldum ve olalı 7 gun oladu bence cok ıyı bıryer ılgı bakımından olsun tedavı sekıllerı bakımından olsun ben cok begendım bıde bu konuyla alakalı bıryer de tedavı gormek gercekten ıyı oluyo

demek memnunsun benimde klinik konusunda tereddut etmeme gerek yok sanirim cevabin icin tesekkurler allah hayirlisini versin kimsenin kucagini bos birakmasin iyi haberlerini bekliyoruz...

kızlaaaaaar sonunda aşılamamı dün oldum bakalım inşallah tutar benimde ama bende ne ağrı nede kanama falan oldu yani bazılarımızın kanaması yada ağrısı olmuş sizce bunlar neyin belirtisi yani kanama olmasımı lazım acaba

Bende cumartesi günü aşılama oldu. Şu anda kasıklarımda ve belimde sancım var. Ayrıca çok az kanamamda oldu. Ama ağrı olması mı iyi yoksa olmaması mı bilmiyorum...

Bende cumartesi günü aşılama oldu. Şu anda kasıklarımda ve belimde sancım var. Ayrıca çok az kanamamda oldu. Ama ağrı olması mı iyi yoksa olmaması mı bilmiyorum...

anladım canım sanada hayırlısı olsun diyorum bikaç yerde okudumda hiç kanama olmayanların daha başarılı olmuş oluyomuş yani kanama olması zedelenmiş anlamına geliyomuş

kanama olmaması gerekıyormus ağrı esiği herkese gore değiştiği için farketmeyebılırsın olsa bıle pıtırcık hayırlısı olsun hanı dıyorlar ya beklemek ölümden beter aynı eger kavusacaksak agrıyıda beklemeyede razıyız bende carsamba gecmıyor ruyalarımda bebısımı elımden alıyorlar sabır yarabb yardımını merhametını esırgeme bızdddddddddden

arkadaslar hepinize hayirlisi olsun guzel haberleri bekliyoruz bizim gibi asilama yaptiracaklara vede yaptirmak isteyen insanlara bir umut olsun

beklemek asılama olmaktan daha zor asılamadA HIC BOYLE ZORLUK CEKMEMISTIM BEKLEMEK COK KOTUUUUUUUUUUUUUU

arkadaşlar gonal f kullananlar özellikle hangi dozda kaç gündür kullanıyorsunuz ve yumurtalar ne durumda hangi hızla büyüyorlar lütfen bilgi verin benimkiler sanırım biraz yavaş büyüyor belkide ben öyle sanıyorum lütfen cevap yazın

ya arkadaşlar gonal -f kullananlar sizin yumurta takibiniz nasıl oldu benim hala büyümedi sizler hangi dozları nekadar kullandınız lütfen bilgi verin korkmaya başladım

ArkadaŞım ben klomen kullandım adetımın 3. BaŞladım ve 5 gÜn boyunca ıÇtım. Benım bu Şekılde oldu. Sonra 19-20 mm gelıncede Çatlatma ıĞnesı oldum. Kendını rahat bırak. Stres herŞeyı o kadar Çok etkılıyokı. GelıŞen yumurtalık bıle stresten gerıleyebılıyomuŞ dr.um bana Öyle demıŞtı.

ben 8 gün gonal f 75 cl kullandım sonra ovitrelle çatlatma oldum (cumartesi), bugünde aşılama oldum sağda ve solda toplamda 4 yumurtam gelişti19mm bakalım ne olacak bekliyorum

ben 8 gün gonal f 75 cl kullandım sonra ovitrelle çatlatma oldum (cumartesi), bugünde aşılama oldum sağda ve solda toplamda 4 yumurtam gelişti19mm bakalım ne olacak bekliyorum

hayırlısı olsun canım. inşallah güzel haberlerini alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…