Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

çok sagol canım beni bilgilendirdiğin için canım ikinci aşılamanı yenimi oldun.bende çok klomen kullandım ama olmadı artık iğnelerle devam edicegiz.hakkımızda inşallah hayırlısı olur.sen ne kadardır tedavi görüyosun.ben 17 aydır tedavi görüyorum.inşallah rabbim çabalarımızı boşa çıkarmaz.inşallah 2. aşılaman tutar canım:CüvCüv:

herkese merhaba.bana da 3 defa aşılama yapıldı ama maalesef bir sonuç elde edemedik. adetimin 5.günü klomen kullandım 5 gün boyunca. ilaç bitiminde yumurtalarım gelişmişti ve kontrol akşamı çatlatma iğnesi yapıldı.ertesi gün aşılama... aşılamanın ertesi günü müthiş ağrım oldu.ne öksürebidim ne karnımı içime çekebildim:) yumurtalıklarım kopuyor sandım.üçünde de ertesi gün böyle olmuştu.aşılama yapıldıktan sonra 12.günde kan testi yaptırdık ve sonuç NEGATİF oldu hep. allah herkesin yardmcısı olsun,işleriniz rast gider umarım.

mrhb arkadaşlar 4gündür yoktum sizleri çok özledim kaydirigubbakcemile5kızbakmayın yinede böyle dertleşmek iyi geliyor
kendimi 4gündür dahasıkıçı hisediyorum herkesi öpüyorum bu arad aşılamadan sonuç alan arkadaşlar cevap bekliyorum:ecrin_bebek:

tşkler zaten aşılamadan 15 gün sonra randevum var doktorla o zman belli olacaksa hiç baktırmadan doktora giderim zaten regl olmamış olursam o zamana kadar kendisi söyler bana git yaptır diye..

bukadar düşünme canım bende 23 ocak'ta aşılama oldum bende sabredemedim hemen9 günlükken idrar testi yaptım negatifti 2gün sonra kan tahlili yaptırdım 1,36 çıktı dölenme var dedi doktor 2 sonra birdaha test istedi onuda yaptım ama negatif çıktı tutmadı senağlama bitanem canını sıkmak istemem ama acele etme herşey ni normal miş gibi düşün sakın stres etme işallah olur bitanem dualarım senin için mutlu haberlerini bekliyorum

slm canım 2. aşılamamı şubat 18 yaptırdım.aslında bizim çok geç değil çünkü ben 15 aylık evliyim ama hiç korunmadık 6 ay kadardırda ben uğraşıyom.bu seferde tutmazsa ved yine klomen verirse kullan mıycam.normal olarak 3 ay denedik çatlatma iğnesi veriyodu ondada klomen kullanıyodum bi ay kullanmadım ondaki yumurta syım ve büyüklüğü şimdikilere göre daha iyidi yani faydası ne bilmiyom.aslında süreklide kullanılında yumurta tembelleşir diye okumuştum bi yerden.neyse hakkımıza hayırlısı umarım güzel haberler alırız:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar
ilk aşılama hüsranından sonra eşimin ve doktorumun ısrarı ile 2. aşılamaya start verdik. hayırlısı olur inşallah. bana kalsa aşılama maşılama istemiyordum bıktım artık hormon ilaçlarından iğnelerden negatif test sonuçlarından. eşim yapalım ne kaybederiz dedi. ben de tamam dedim, eşim keçiboynuzu kürüne başladı. ben de soğan kürüne başlayacağım inşallah adetim bitince. umut dünyası işte ne yaparsınız.

merhaba arkadaşlar gecenin yarısı burda olan var mı acaba?benim tam 12 saat sonra aşılamam var uyuyamıyorum. demin burda eski yazıları okudum iyice uykum kaçtı. aşılamada çok acı çektik diyenler olmuş. rahim agzın dar diye kesilenlerolmuş cok korktum ya... bu iş gercekten nasıl oluyor bilen vardır mutlaka. acil paniğimin geçmesi gerek. bir de nelere dikkat etmem gerek lütfen bana yardımcı olur musunuz

merhaba canım inşallah hakkında hayırlısı olur.canım emin ol korkulacak hiç bişey yok bende aşılama oldum 1 kere ama allaha şükürler olsun ne agrım oldu ne de başka bişey.hiç korkma gayet rahat olmaya çalış zaten 1 yada 2 dakikalık bi işlem.ben de senin gibi çok korkuyodum ama aşılamadan sonra okadarda korkulacak bişey olmadıgını anladım.inşallah hayırlısılyla atlatırsın ve inşallah aşılaman tutar.bende şimdi ikinci aşılamaya start veriyorum hakkımızda hayırlısı olur inşallah.:CüvCüv:

herkese merhaba nerden başlıyacağım bilmiyorum 3 yıllık evliyim 1 yıldan beri bebek istememize rağmen olmuyordu adet düzensizliğim vardı adetlerim çok uzun sürüyordu ara kanamalarımda oluyordu dr gittik bir sürü tahliller falan polikistik over teşhisi kondu.daha sonra doktorum sgh diye bir film çekti bana filmde herşey normaldi eşimde tahlil oldu onunda herşeyi normal çıktı doktorum bana aşılama yapmamız gerektiğini söyledi adet kanamamın ilk günü beni tekrar çağırdı fakat ben çok korkuyorum şaşkınlık ve korku içerisindeyim ne yapcamı şaşırdım eşimde öyle derken araştırmaya başladım aşılama nedir nasıl bişeydir yan etkileri varmı tabiki doktorum bize gerekli açıklamaları yaptı ama ben yine kötüyüm ya sizler anlarsınız beni.Eşim ve ben aşılama için biraz daha beklesekmi acaba diyede düşünüyoruz bir ihtimal belki doğal yollarla olur ne bileyim umut işte.tasadüfende bu siteyi buldum cumartesiden beri sürekli yazılanları okuyorum ve bende birşeyler yazmak istedim banada yardımcı olursanız çok sevinirim.bu aşılamanın yan etkileri varmı varsa bunlar neler yapılırken ağrı falan oluyormu ilaçları ne kadar kullanmak gerekiyor aşılama süreci toplam ne kadar zaman alıyor bende sanırım bu adetimde değil bidakinde gideceğim doktoruma.rabbim hepimize yardımcı olsun hepimize sabır versin...

slm cvp verdigin için sagol..test falan yapmayacam doktora gitmeden 5martta randevum var o gün de aşılama yaptıralı ortalama 15 gün olacak zaten bana kendisi söyler yaptır diye..tabii o zamana kadar regl olmazsam..inş olmaz ama olursam 5 martta kalmaz diye düşünüyorum geçen ayda bu ilaçları kullandıktan sonra bekledigimden erken olmuştum çünkü..

arkadaşım günaydın...
merak ettim kırmızlıar gelmemiştir inşallah

Hoş geldin arkadaşım aramıza.Biz de üç senedir istiyoruz.İlk aşılamamı 10 gün önce yaptırdım.Bakalım bekliyoruz.Sabır deyip bekleyeceksin arkadaşım.Vakti zamanı vardır diye avutuyorum kendimi.

selam arkadaslar asilama yptirmayi dusunuyoruz bana tvsiyeleriniz neler ilk asamada neler istiyor doktor lutfen yazarmisisniz.:ecrin_bebek:

nerede yaptirmami tavsiye edersiniz yada yaptiranlar var mi turkiyede olamadigim icin bilmiyorum bu konuda bana yardimci olursaniz sevinirim ayrica araniza yeni katiliyorum simdiden tesekkurler

bende aşılama yolundayım arkadaşlar 3 tane yumurtam oluşmuş 11*12 12*13 12*14 boyutlarında 9. günüm bugün sizce bugüne göre büyüklükleri nasıl sizinde böylemiydi büuüklüğü birde yumurtası gelişmeyen arkadaşlar nekadar büyüklükte kaldı yumurtalarınız

Pıtırcık canım sayıların hiç bir önemi yok inan. Doktorun da söylediği o zaten. Çok da rakamlara dayalı birşey diil gerçekten. Senin biran önce kendini sakinleştirmen, rahatlatman lazım. Bunu sen düşünme doktorun karar verecek yumurtaların büyüklüğüne.

Ben daha önce 3 aşılama yaptırdım. Bütün sayılar mükemmeldi. Yumurtalar, spermler, zamanlama... Ama hiç bir anlamı olmadı malesef. Bu c.tesi ve p. tesi 4. ve 5. aşılamamız yapıldı. Ama yumurtaların boyutlarını wallahi bilmiyorum. Doktorum da bilmiyor. Bu aşılamada doktor kaç tane yumurta olduğunu bile saymamıştı ta ki ben aşılama günü sorana kadar. Özen göstermediği için mi kesinlikle hayır. Rahat biri olduğu için. Doktor olduğu halde rakamlara takılmıyor. Lütfennn sen de ilgilenme rakamlarla. Senin şuan için yapabileceğin en güzel şey psikolojini rahatlatmak. Sayılar ve tedavi doktorların işi. Anlaştık mı canımkaydirigubbakcemile5

İnşallah biran önce sağlıklı bir böbüşlerin olur canım.

canım çok sağol mesajın için bende ilk aşılamam olduğu için merak ettim açıkcası ama seninde dediğin gibi aslında bunların hiçbirine takılmamk lazım ya ama işte gel gönlüme söyle :) inşallah sende muradına erersin canım

hihoyyyt

bende bugün 2.aşılamamı yaptırdım tekirdağda.sen nerde yaptırdın canım hangi doktora gidiyorsun

slm aysebir bende bahceci klinigini interneten gordum orada asilama yaptirmayi dusunuyoruz fakat yazin turkiyeye gittigimizde cogu insanlar oranin iyi oldugunu yazmislar ne kadar dogrudur bilmiyorum ama senden gelismeleri ve hastane hakkinda bana bilgi yazarsan sevinirim allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin...

aman arkadaşlar hepsi bahane 4 yıldır yapmadık bişey kalmadı bende 23/01/2009 aşılama oldum 6 tane yumurta oluşmuştu aşılamam da çok başarıyla kanama fazla olmadı nekadar azkanama olursa aşılama olurken okadar başarı yüksekmiş onda başarılıydık ama yinede tutmadı senağlamasenağlamasenağlama işalah sizlerinki tutar herşeyden önce stresten uzak durmak lazım arkadaşlar silin kafadan bir anlık diycem ama silin miyorki işallah bebekleriniz olur dualarım tüm bizim durumdaki kardeşlerime işallah mevlam verir hepimize hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…