slm bende 2.aşılamamı oldum bende klomen kullanıyodum ama artık hap içemiyorum içtimi çıkarıyorum diye doktorum istersen iğne vereyim dedi ama etkileri aynı dedi oyüzden klomen yazdı
bide etkileri aynı dedi iğne versem şidi 10 tanesi 250 yapar dedi boşverin dedi diğer ovitrelle de kullandım oda rahim içini destekleyen bi ilaç günlük alınıyo 21 gün kullanılyo sanırım inşallah hayırlısı olur hepimizin uğraşı aynı allah hepimize nasip etsin
tşkler zaten aşılamadan 15 gün sonra randevum var doktorla o zman belli olacaksa hiç baktırmadan doktora giderim zaten regl olmamış olursam o zamana kadar kendisi söyler bana git yaptır diye..
çok sagol canım beni bilgilendirdiğin için canım ikinci aşılamanı yenimi oldun.bende çok klomen kullandım ama olmadı artık iğnelerle devam edicegiz.hakkımızda inşallah hayırlısı olur.sen ne kadardır tedavi görüyosun.ben 17 aydır tedavi görüyorum.inşallah rabbim çabalarımızı boşa çıkarmaz.inşallah 2. aşılaman tutar canım:CüvCüv:
merhaba arkadaşlar gecenin yarısı burda olan var mı acaba?benim tam 12 saat sonra aşılamam var uyuyamıyorum. demin burda eski yazıları okudum iyice uykum kaçtı. aşılamada çok acı çektik diyenler olmuş. rahim agzın dar diye kesilenlerolmuş cok korktum ya... bu iş gercekten nasıl oluyor bilen vardır mutlaka. acil paniğimin geçmesi gerek. bir de nelere dikkat etmem gerek lütfen bana yardımcı olur musunuz
bukadar düşünme canım bende 23 ocak'ta aşılama oldum bende sabredemedim hemen9 günlükken idrar testi yaptım negatifti 2gün sonra kan tahlili yaptırdım 1,36 çıktı dölenme var dedi doktor 2 sonra birdaha test istedi onuda yaptım ama negatif çıktı tutmadı senağlama bitanem canını sıkmak istemem ama acele etme herşey ni normal miş gibi düşün sakın stres etme işallah olur bitanem dualarım senin için mutlu haberlerini bekliyorum
arkadaşım günaydın...slm cvp verdigin için sagol..test falan yapmayacam doktora gitmeden 5martta randevum var o gün de aşılama yaptıralı ortalama 15 gün olacak zaten bana kendisi söyler yaptır diye..tabii o zamana kadar regl olmazsam..inş olmaz ama olursam 5 martta kalmaz diye düşünüyorum geçen ayda bu ilaçları kullandıktan sonra bekledigimden erken olmuştum çünkü..
bende aşılama yolundayım arkadaşlar 3 tane yumurtam oluşmuş 11*12 12*13 12*14 boyutlarında 9. günüm bugün sizce bugüne göre büyüklükleri nasıl sizinde böylemiydi büuüklüğü birde yumurtası gelişmeyen arkadaşlar nekadar büyüklükte kaldı yumurtalarınız
Pıtırcık canım sayıların hiç bir önemi yok inan. Doktorun da söylediği o zaten. Çok da rakamlara dayalı birşey diil gerçekten. Senin biran önce kendini sakinleştirmen, rahatlatman lazım. Bunu sen düşünme doktorun karar verecek yumurtaların büyüklüğüne.
Ben daha önce 3 aşılama yaptırdım. Bütün sayılar mükemmeldi. Yumurtalar, spermler, zamanlama... Ama hiç bir anlamı olmadı malesef. Bu c.tesi ve p. tesi 4. ve 5. aşılamamız yapıldı. Ama yumurtaların boyutlarını wallahi bilmiyorum. Doktorum da bilmiyor. Bu aşılamada doktor kaç tane yumurta olduğunu bile saymamıştı ta ki ben aşılama günü sorana kadar. Özen göstermediği için mi kesinlikle hayır. Rahat biri olduğu için. Doktor olduğu halde rakamlara takılmıyor. Lütfennn sen de ilgilenme rakamlarla. Senin şuan için yapabileceğin en güzel şey psikolojini rahatlatmak. Sayılar ve tedavi doktorların işi. Anlaştık mı canımkaydirigubbakcemile5
İnşallah biran önce sağlıklı bir böbüşlerin olur canım.
bende bugün aşılama yaptırdım 9 tane yumurtlama var dedi doktor 6 sn boyunda en büyüğü dedi çok iyiymiş.12 gün bekliycez daha bugün yaptırdım ama çok heycanlıyım.karnımdan iğne vurdum 7 gün sonra çatlatma iğnesini vurdum.inşallah hepimizin bebişleri olurrrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?