Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benimde yumurtalarım büyümüyor boni bana önerceğin bişey varmı 4. ayım hep klomen kullandım bu ay dozunu artırdılar ama yine doktorun istediği büyüklükte değil ne yapacamı bilmiyorum

madem büyümüyü neden klomenle beraber iğne takviyesi yapmıyorlar...ben klomenle gonal f i aynı anda kullandım..zoraki bir yumurta büyütebildk:)

kızlar bugün rahim filmimi çektirdim ama berbat birşeymiş çok acı vericiydi,şimdi anestezi isteme sebebinizi anlıyorum.neyseki bu acıya sonuç iyi çıktı tıkanıklık yok.

kızlar bugün rahim filmimi çektirdim ama berbat birşeymiş çok acı vericiydi,şimdi anestezi isteme sebebinizi anlıyorum.neyseki bu acıya sonuç iyi çıktı tıkanıklık yok.

iyi canım sevindim sonucunun ii çıkmasına.. hadi hayırlısı...

Merhaba tüm arkadaşlara,

yazılanları okuduğumda genelde heyecanla regl olmamayı bekleyen kişilerle karşılaştım. Sizleri çok iyi anlıyorum çünkü bende iki kez aşılama yaptırdım ve ilk aşılama sonrası zaman hiç geçmeyecek gibi gelmişti.Sonuç ise negatifti. İkinci aşılama sonrası ise hiç heyecanlanmadım ama sonuç yine negatifti. Tamamen umutsuz olduğum aşılama sonrasındaki ayda ise hamile kaldığımı öğrendim. Benim için sürpriz olan bu durum doktorum için olağandı.
Benim bu olayda anladığım şey vücudunuzu rahat bırakmakla ilgili . Birincisi psikolojik olarak rahat olmak bunun için ilgi alanlarınızı dağıtmanız gerekebilir, ikincisi tıbbi gerekleri yerine getirmek ve üçüncüsü bitkisel desteklerde bulunmak (şu soğan kürü, incir kürü gibi uygulamalar) ben tüm bunları yaptığım ayda hamile kaldım.

Umarım tüm isteyenler sağlıklı, hayırlı evlatlara sahip olurlar.

geçmiş olsun bende korkuyorum şu rahim filminden benim dr anesteziye karşı ha bide kadın doğumcumu çekiyo bu filmi

geçmiş olsun bende korkuyorum şu rahim filminden benim dr anesteziye karşı ha bide kadın doğumcumu çekiyo bu filmi

yok canım kadın doğumcu çekmiyor radyodiagnostik uzmanı çekti.kendini mümkün olduğunca serbest bırak ben kastım çok o yüzden zor oldu.benden önce bir bayan vardı gayet rahat çıktı.

Allah yardıcımız olsun istediğimizi diyelim insanın canı sıkılıyor aynı şeyleri yakın zamanda ben de yaşadım durumunu tahmin ediyorum.yola devam edeceğiz napalım başka çaremiz yok.

11.günde kanda 5,62 çok ümit vermişti
acaba idrar testi için 13.gün çokmu erken
ilk görünce çok ağladım ama şimdi yine bi umudum var
belki yanlış sonuçtur diyorum
yarın yine kan testi yaptırıcam
nolur dua edin
bu sefer çok alıştırmıştım kendimi varlığına

canım idrar tahliline hiç güvenme benimde 11.gün de silik çizgi çıkmıştı sandım hamileyim ama akşamı hemen kan tahlili yaptırdım 1,73 çıkmıştı yani negatif.sen kanda baktır 13.gün kanda belli olur ama idrarda sanmam.inşallah vardır yarın haberini pozitif alırız canım.

saol canım inşş. yarın iyi bir sonuç alırım
yarın aşılamanın üstüne 14.gün bakalım sonuç ne olacak
dün ve bugün kasığımın sağ tarafına çok şiddetli sancılar giriyor sağ boşluğuma kadar ağrıyor
heleki idrarımı yaparken
neden olmuş olabilir
böyle bişey yaşadınmı hiç

canım öncelikle 1 dr a git derim kafa karışır iki ayrı tedavi önerir afallarsın bence hangisine daha çok güveniyosan ona git, ilaca gelince ben de kist oldu geçen ay drum d.kont hapı vermedi kisti eritmek için sabret sürekli ilaç yüklemesi ile hormon dengesini bozmayalım kendiliğinden gelsin hormonlara bakıp ona göre aşılama yaparız dedi neyseki 10 gün sonra kistim gitti, şu an aşılama için gün sayıyoruz yumurta geliştirici hap kullanıyorum hormon tahlili gayey ii çıktı soğan suyu içinse ben denemedim hiç bende başka problem var ona kötü geliyormuş oyüzden içemiyorum zaten soğan suyu kimi bünyelerde aynı etkiyi yapmıyor bazen ara kanamalara sebep oluyormuş bu daha uzun süreli tedaviler için öneriliyor bildsiğim kadarıyla önümüzdeki bir kaç ay içinde tedavi düşünmeyecesen iç derim, ben incir kürü uyguluyorum yumurtalar için baya ii geliyor daha öncede denedim faydalı geldi sende dene derim ama önce kistin erimesini bekle ama daha önemlisi dr konusunda karar ver beklemek istemediğinden bahsetmişsin çünkü
Allah hepimizin yardımcısı olsun bu yolda, sağlıklı yavrular nasip etsin hepimize:Saruboceq:

arkadaşlar elimde olmayan nedenlerden dolayı geç habr verdiğim için özür dilerim internetimizde problem vardı beni hatırlarsanız ben de 2. aşılamamı yaptırmış gün sayıyordum malesef bu seferde tutmadı ben de ağustos ayına kadar bırakacam kendiliğinden olmazsa ağustosta tüp bebeğe geçmeyi düşünüyoruzz bugün doktora gidiyorum aşılama yapılırken rahim ağzında küçük bi yara olduğunu söyledi aşılamayı yapan doktor ama tedavi olman gerek diye bişi demedi sanki ilişkide ağrım var gibi geliyo ya da psikolojik artık bilmiyorum bakalım doktor ne diyecek umarım dondurmaya gerek kalmaz çünkü bir ay ilişki yasak oluyomuş internetten baktım of ya valla sorunların biri biterken biri başlıyoooooooooooo

Allah en kısa zamanda gönlünün muradını versin
umarım yaran önemli bişey değildir

merhaba mavioje çok merak etmiştim seni can sağlığı önemli olan sen sağlıklı olduktan sonra bebek mutlaka birgün olacak dimi?önemli olan yıpranmadan olması.ben de 2.için doktora git gel yapıyorum bakalım nezaman olacak.hepimiz bir an evvel bebek sahibi olmak istiyoruz tabiii ama Allah nezaman kısmet ederse ozaman olacak.Allah yardıcımız olsun canım.

merhaba bende yenı katıldım aranıza.1 yıldır korunmadıgımız halde bebişimiz olmadı.mart ayında ilk kez aşılama yaptırdık ve olmadı.bahsettıgın sogan kürü ve incir küründen biraz bahsedebilirmisin?

inşallah en kısa zamanda kucaklarımız dolar

sevdalinka 2 gündür pek giremedim siteye ve eskiye dönük yazıları da okumadım sen belki yazdın ama.merak ettim sonuç aldın mı?inşallah pozitif sonuç aldın canım.

canım durumum pozitifmi negatifmi bende bilemiyorum
11.gün b-hcg 5,62 çıkmıştı
14,gün b-hcg 16,78 çıktı
dr.um hamilesin ama değerin düşük
düşük tehdidin var dedi
ben aşılama olduğumdan beri duphaston içiyordum
bugün az miktarda 2 kez kanamam geldi
dr.u aradım progestan almamı günde 3 kez 3tablet içmemi söyledi
ağlayımmı güleyimmi bilmiyorum
sanırım bebeğim gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…