benimde yumurtalarım büyümüyor boni bana önerceğin bişey varmı 4. ayım hep klomen kullandım bu ay dozunu artırdılar ama yine doktorun istediği büyüklükte değil ne yapacamı bilmiyorum
13,gün idrar yaptım ve negatif
bitti
kızlar bugün rahim filmimi çektirdim ama berbat birşeymiş çok acı vericiydi,şimdi anestezi isteme sebebinizi anlıyorum.neyseki bu acıya sonuç iyi çıktı tıkanıklık yok.
kızlar bugün rahim filmimi çektirdim ama berbat birşeymiş çok acı vericiydi,şimdi anestezi isteme sebebinizi anlıyorum.neyseki bu acıya sonuç iyi çıktı tıkanıklık yok.
geçmiş olsun bende korkuyorum şu rahim filminden benim dr anesteziye karşı ha bide kadın doğumcumu çekiyo bu filmi
Allah yardıcımız olsun istediğimizi diyelim insanın canı sıkılıyor aynı şeyleri yakın zamanda ben de yaşadım durumunu tahmin ediyorum.yola devam edeceğiz napalım başka çaremiz yok.
11.günde kanda 5,62 çok ümit vermişti
acaba idrar testi için 13.gün çokmu erken
ilk görünce çok ağladım ama şimdi yine bi umudum var
belki yanlış sonuçtur diyorum
yarın yine kan testi yaptırıcam
nolur dua edin
bu sefer çok alıştırmıştım kendimi varlığına
canım idrar tahliline hiç güvenme benimde 11.gün de silik çizgi çıkmıştı sandım hamileyim ama akşamı hemen kan tahlili yaptırdım 1,73 çıkmıştı yani negatif.sen kanda baktır 13.gün kanda belli olur ama idrarda sanmam.inşallah vardır yarın haberini pozitif alırız canım.
arkadaşlar malasef benim 2. aşılamada tutmadı 4 gündür ancak kendime gelebildim birde kistlerim oluştu ilacın yan etkisi şuanda iki dr. birden gidiyorum biri özel biri tıp fak. tıptaki dr um doğum kontrol hapı verdi kistlerin erimesi için özeldeki ise buna gerek yok onun yerine kendi kendine erimesini bekle dedi hem buarada hamile kalma şansında oluşur dedi napıcağımı şaşırdım kullansam mı kullanmasam mı bana bir akıl verin zamanda benim için önemli çünkü buda tutmazsa tüp bebeğe geçeceğim ve bunun yazın olmasını istiyorum kistlerim erken erimezse tüp bebek olayı eylüle kalacak bu ilacı kullanan arkadaşlar ra sormak istiyorum nekadar sürede eriyor bunlar bana en az ilki ay dedi drlar öylemi çok uzun süre benim için soğan suyuyla halledebilirmiyim acaba ilaç kullanmadan lütfen acele cevap yazarsanız sevineceğim
arkadaşlar elimde olmayan nedenlerden dolayı geç habr verdiğim için özür dilerim internetimizde problem vardı beni hatırlarsanız ben de 2. aşılamamı yaptırmış gün sayıyordum malesef bu seferde tutmadı ben de ağustos ayına kadar bırakacam kendiliğinden olmazsa ağustosta tüp bebeğe geçmeyi düşünüyoruzz bugün doktora gidiyorum aşılama yapılırken rahim ağzında küçük bi yara olduğunu söyledi aşılamayı yapan doktor ama tedavi olman gerek diye bişi demedi sanki ilişkide ağrım var gibi geliyo ya da psikolojik artık bilmiyorum bakalım doktor ne diyecek umarım dondurmaya gerek kalmaz çünkü bir ay ilişki yasak oluyomuş internetten baktım of ya valla sorunların biri biterken biri başlıyoooooooooooo
arkadaşlar elimde olmayan nedenlerden dolayı geç habr verdiğim için özür dilerim internetimizde problem vardı beni hatırlarsanız ben de 2. aşılamamı yaptırmış gün sayıyordum malesef bu seferde tutmadı ben de ağustos ayına kadar bırakacam kendiliğinden olmazsa ağustosta tüp bebeğe geçmeyi düşünüyoruzz bugün doktora gidiyorum aşılama yapılırken rahim ağzında küçük bi yara olduğunu söyledi aşılamayı yapan doktor ama tedavi olman gerek diye bişi demedi sanki ilişkide ağrım var gibi geliyo ya da psikolojik artık bilmiyorum bakalım doktor ne diyecek umarım dondurmaya gerek kalmaz çünkü bir ay ilişki yasak oluyomuş internetten baktım of ya valla sorunların biri biterken biri başlıyoooooooooooo
Allah en kısa zamanda gönlünün muradını versin
umarım yaran önemli bişey değildir
Merhaba tüm arkadaşlara,
yazılanları okuduğumda genelde heyecanla regl olmamayı bekleyen kişilerle karşılaştım. Sizleri çok iyi anlıyorum çünkü bende iki kez aşılama yaptırdım ve ilk aşılama sonrası zaman hiç geçmeyecek gibi gelmişti.Sonuç ise negatifti. İkinci aşılama sonrası ise hiç heyecanlanmadım ama sonuç yine negatifti. Tamamen umutsuz olduğum aşılama sonrasındaki ayda ise hamile kaldığımı öğrendim. Benim için sürpriz olan bu durum doktorum için olağandı.
Benim bu olayda anladığım şey vücudunuzu rahat bırakmakla ilgili . Birincisi psikolojik olarak rahat olmak bunun için ilgi alanlarınızı dağıtmanız gerekebilir, ikincisi tıbbi gerekleri yerine getirmek ve üçüncüsü bitkisel desteklerde bulunmak (şu soğan kürü, incir kürü gibi uygulamalar) ben tüm bunları yaptığım ayda hamile kaldım.
Umarım tüm isteyenler sağlıklı, hayırlı evlatlara sahip olurlar.
sevdalinka 2 gündür pek giremedim siteye ve eskiye dönük yazıları da okumadım sen belki yazdın ama.merak ettim sonuç aldın mı?inşallah pozitif sonuç aldın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?