merhaba arkadaşlardun doktora gıttım ve persembe asılamam yapılacak ılk asılama olacak umarın ılkıyle olur.umarım hayırlı haberler verırım sıze
arkadaşlar malasef benim 2. aşılamada tutmadı 4 gündür ancak kendime gelebildim birde kistlerim oluştu ilacın yan etkisi şuanda iki dr. birden gidiyorum biri özel biri tıp fak. tıptaki dr um doğum kontrol hapı verdi kistlerin erimesi için özeldeki ise buna gerek yok onun yerine kendi kendine erimesini bekle dedi hem buarada hamile kalma şansında oluşur dedi napıcağımı şaşırdım kullansam mı kullanmasam mı bana bir akıl verin zamanda benim için önemli çünkü buda tutmazsa tüp bebeğe geçeceğim ve bunun yazın olmasını istiyorum kistlerim erken erimezse tüp bebek olayı eylüle kalacak bu ilacı kullanan arkadaşlar ra sormak istiyorum nekadar sürede eriyor bunlar bana en az ilki ay dedi drlar öylemi çok uzun süre benim için soğan suyuyla halledebilirmiyim acaba ilaç kullanmadan lütfen acele cevap yazarsanız sevineceğim
kızlar selam bende yeni aşılama oldum ayın 7 sini bekliyorum umarım tutar.ALLAH her kese nasib etsin bebek.benim 8 santim kistim vardı doktorum dogum kotrol hapıyla 3 ayda kecdi kistim.ama ben yasmin ilacı kulandım cok iyi vallah
inşallah caım allah her kese nasib etsin.ALLAH bizlere şifa versin.her kesin yüzü gülsünkızlar selam bende yeni aşılama oldum ayın 7 sini bekliyorum umarım tutar.ALLAH her kese nasib etsin bebek.benim 8 santim kistim vardı doktorum dogum kotrol hapıyla 3 ayda kecdi kistim.ama ben yasmin ilacı kulandım cok iyi vallah
selam kızlar bugün kan testi yaptırdım
aşılamanın 11.günü sonuç 5.62 çıktı
bu ne demek oluyor şimdi
dr.um perşembe günü test tekrarı istedi
inşallah hamilesindir canım 5 üzeri gebelik.ama bazen iğne ve ilaçlarda hcg yi yükseltiyormuş inşallah perşembe günü 2 katına çıkar.
slm arkadaşlar bende aşılama yaptırdım yarın 10 . Günüm yeni kayıt oldum bu siteye ve sizlerle paylaşmak istiyorum .ben dün tahlil yaptırdım dayanamadım ve sonuç negative çıktı ama gene umudumu kaybetmedim doktorum yarın bekliyor doktoruma tahlil yaptırdığımı söylemedim sölemiyecemde hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?