ben de 29 ekimde aşılama yaptırdım pek acı hissetmedim rahat olmayla alakalı neyse tutmadı gibi geldi moralim pek yok ama hayırlısı olsun
mrb canım bende 30 ekımde yaptırdım senn 12 yanı yarından sonra bellı olur sonucun benımde 13und e bellı olcak sonucum inş ikimizinde tutar canım yanı RABBİM butun isteyenlere wersın bende 2 3 gndur hafıf sekılde ara ara kasık agrısı gelıp gıdıyo sendede olyuyomu adet olucam dıye çok korkuyorum inş perşembe gunu sonucu yazarsın hayırlısı ıle tutsun inş bu ay hayırlı degılsede rabbım hayırlı eylesın inş
merhaba arkadaşlar.bende aşılama yöntemiyle gebe kaldım.hemde ilk denemede.lütfen inanın ve pozitif düşünün.bu çok önemli.ben 5 gün önce test yaptırdım.sonuç pozitifti.kasık agrıları oluyor..ve kasık agrıları gebeligin ilk aylarda devam ediyor.inşallah sizlerde tadarsınız bu güzel duyguyu.allah yardımcınız olsun.
bende bu ay aşılama yaptırdım ama tutmadı adette olmadım kasık ve bel agrılarım var hala devam ediyor 2ci aşılamam bayramdan sonra olcak varmı aranızda 2ci aşılaması tutan kızlar
bende ondan korkuyorum bugün asılamanın 15ci günü kan tahlılını dün yaptırdım adetimde bugün gelmesi gerekti henüz bişiy yok ve cok kötü kasık ve bel agrısı cekiyorum
kızlar bnimde yarın aşılamamın 12.günü kan tahlili yaptırsam çıkarmı
kızlar bnimde yarın aşılamamın 12.günü kan tahlili yaptırsam çıkarmı
sonuç 00 aklımada geldi aslında keske benimde öyle olsa 1 2 gün daha bekliyim eger gelmesse adetim tekrar bi test yapıp dpktora tekrar gideyim sen ne zaman aşılama oldun bugün kacıncı günün
cıkar canım inşlh hamişsindir:CüvCüv:
belki çıkar ama bende senin gibi sabırsızım onun için 12.günüm gelsin yaptırcamm
belirtin varmı
gögüslerimde hiçbi değişiklik yok adetime bir hafta kala adet sancılarım başladı tam oldum diyorum bişey yok arada belim ağrıyo akıntım fazlalaştı bunlar belirtimi bilmiyorum sende varmı bişey.
sağol canım ya regl tarihim 16 kasım ama bir haftadır regl sancılarım var kasıklarım ağrıyo tam oldum diyorum gelen bişey yok.inşallah arkadaşım hamileyimdir allah banada buradaki kızların hepsinede hayırlısıyla sağlıklı bebişler versin amin.:saruboceq:
sağol canım ya regl tarihim 16 kasım ama bir haftadır regl sancılarım var kasıklarım ağrıyo tam oldum diyorum gelen bişey yok.inşallah arkadaşım hamileyimdir Allah banada buradaki kızların hepsinede hayırlısıyla sağlıklı bebişler versin amin.:Saruboceq:
belki çıkar ama bende senin gibi sabırsızım onun için 12.günüm gelsin yaptırcamm
belirtin varmı
gögüslerimde hiçbi değişiklik yok adetime bir hafta kala adet sancılarım başladı tam oldum diyorum bişey yok arada belim ağrıyo akıntım fazlalaştı bunlar belirtimi bilmiyorum sende varmı bişey.
AYNEN CANIM BENDEDE GÖGÜSLERDE HİÇBİŞEY YOK
ARA ARA KASIK VE BEL AGRISI VAR DEVAMLI DEGİL TABİİ
OKADAR BUNLARDA NORMALL BELİRTİLER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?