Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kukuleta benımde ilk aşilamam ve adetımın 11. gunu aşilama oldum 22 kasımda inşlh bebegın tutunur hepımız anne oluruz

kızlar size bir şey yazacam bunu sizde yapın birde mübarek bayram Allah dualarımızı kabul etsin... burda okudum bir arkadaş paylaşmış;elinizi karnınıza koyun ya halik, ya şafi, ya halik bunları 100 kere okuyun (Allah'ın 99 isminden) dualarımız kabul olsun tüm isteyenlere versin rabbim...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar size bir şey yazacam bunu sizde yapın birde mübarek bayram Allah dualarımızı kabul etsin... burda okudum bir arkadaş paylaşmış;elinizi karnınıza koyun ya şafi, ya halik bunları 100 kere okuyun (Allah'ın 99 isminden) dualarımız kabul olsun tüm isteyenlere versin rabbim...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm bende ılk asılamam 11. gün oldu 22 kasım agrılar olması normal bendede ılk ıkı gun cok agrı oldu kasıklarım karnım ve gobegımde doktorumda olması normaldır dedı işnlh bebegın tutunur canım

kukuleta benımde ilk aşilamam ve adetımın 11. gunu aşilama oldum 22 kasımda inşlh bebegın tutunur hepımız anne oluruz

inşallah arkadaşlar hepimizin de duaları kabul olur inşallah...benden 5 gün sonra aşılaman olmuş ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz...benim aşılamadan sonraki 10. günüm drlar 2 hafta içinde adet olmazsanız kanda hcg baktırın diyor allahım inşallah yüzümüze bakar...

canım ben de elini karnına koyup ya hay demek lazımmış allahın 99 isminden biri ve hayat veren demek bunu da söyleyelim beraber..

benım bugun aşilamamın 5. günü ve 2 gundur cok şiddetlı bel agrım var bu akşam bıraz daha ıyıyım bu normalmı arkadaşlar

kızlar bugün aşılamanın 13. günü teste gittim ve sonucum 1.20 maalesef olmadı...bu ilk aşılamamdı ve son olmasını istemiştim ama kısmet değilmiş rabbim bi dahakine nasip eder inşallah...allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah...

canım 2. aşılamada tutma olasılığı daha fazla deniyo.bizde birgün anne olacaz biz ümitlerimizi yitirmeyelim...

rüyalar canım sen ne yaptın kaçıncı günün nasıl gidiyor

CANIM benim 6. günüm hiçbir şey hissetmiyorum ağrımda yok ilk 2 gün adet olacak gibi ağrım vardı ama artık yok.bilmiyorum ama hamile değilim içime doğan bu.ama eşim yok sen hamilesin deyip duruyo sanırım benim moralimin düzelmesi için... sen adet olmuşsun olsun pes etmek yok arkadaşım 2010 anneleri olacağız biz deyilmi? yılmıycaz bu yoldan vazgeçmeyeceğiz bir gün gelecekler...ve en kısa zamanda inş.:ecrin_bebek::CüvCüv:

canım 2. aşılamada tutma olasılığı daha fazla deniyo.bizde birgün anne olacaz biz ümitlerimizi yitirmeyelim...

inşallah öyledir canım 2.de tutar...2010 da anne olmakkk....şu anda en çok istediğim şey bu herhalde....senin bu aşılama ilk mi canım bir de 6. günündeymişsin kendini çok dinleme derim gerçi ne kadar denilsede insan sürekli oldu mu olmadı mı bunu araştırıyor kendi üzerinde...canım umarım seninki olur...

merhaba arkadaşlar;

ben de ilk aşılamamı yaptırdım.pco var ben de eşimde sorun yok.bugün 12.gün.
ilk başlarda karın şişkinliği sık idrara çıkma vardı ama şu an yok.sadce göğüslerim aciyo biraz.

sice belirtiler neden azaldı?

Allah hepimize yardımcı olsun ve hayırlısını versin...

Evet canım bu ilk aşılamam. bakalım sonuç ne olacak 9 na kadar rgl olmazsam test yaptıracağım olurum kesin ağrılarım var aman olsun be arkadaşım biz 2010 anneleri olacağız dualarımızı eksik etmeyelim... elbet gelecek meleklerimizzz...:ecrin_bebek:

canım benimde 11. günüm ama çok düşünme bunları arkadaşların yazılarını okudum herkeste değişiyo belirtiler rahat ol kendini sıkma bu kadar elbet bir gün bizlerde anne olacağız her ne olursa olsun pes etmek yok...ALLAH OKADAR BÜYÜKKİ ONDAN DİLEYELİM (ONUN HERŞEYE GÜCÜ YETER) OL DEMESİNİ İSTEYELİM DUALARIMIZI EKSİK ETMEYELİM VE RABBİM OL DESİN...

aminnn bende bugün bhc yaptırcam dua edin arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…