aminnn bende bugün bhc yaptırcam dua edin arkadaşlar
merhaba arkadaşlar;
ben de ilk aşılamamı yaptırdım.pco var ben de eşimde sorun yok.bugün 12.gün.
ilk başlarda karın şişkinliği sık idrara çıkma vardı ama şu an yok.sadce göğüslerim aciyo biraz.
sice belirtiler neden azaldı?
Allah hepimize yardımcı olsun ve hayırlısını versin...
arkadaşlar bu ay 2.aşılamam yapılacaktı,dün 13.günümdü dr.a giitim ama 1 tane olgun yumurta gelişmiş,o yüzden bu ay yapmayalım,dedi,çatlatma iğnesi ile doğal deneyin dedi,kendimi çok hazırlamıştım ama hayırlısı artık,bizim problemimiz sperm hareketliliğinin az olması,geçen ay yumuta gelişimim çok iyiydi bu ay çok stres yaşadım,acaba o etkilemiş olabilir mi?bu arada benim aşılamam klomenle yapılıyor,sizinle paylaşmak istedim,açokçası biraz üzüldüm gibi,çünküiş yerinden de çok zor izin alıyorum,çünkü tek çalışıyorum,her şeyi ayarlamıştım ama hayırlısı artık,iyi ki sizler varsınız.......
üzülme canım bunda da vardır bir hayır...ben de bu ay 2. aşılama için dra gittim ve usgde yumurtamın büyüyerek kiste dönüştüğünü gördük benim drum da bu ay yapamayız dedi bir de doğum kontrol ilacı verdi küçültsün diye...ilk defa folikül kisti oluyorum ben de kendimi çok hazırlayarak gitmiştim ama bi dahaki aya kaldı umutlar...bizimki sebepsiz infertilite...ama herşeyin artık çok şükür çaresi var o nedenle sabretmemiz lazım...inşallah isteyen herkes muradına kavuşur...
çok sağol canım,sana da geçmiş olsun,iyi ki bu site var,inşallah bir gün biz de bebişlerimize kavuşuruz,senin için dua edicem,sen de benim için et.....
bende dün aşılama yaptırdım 3.kez lütfen dua edin bu kez güzel sonlansın 1 bebeğimi 11.haftada kaybettim kalp atışı durdu
mrb arkadaşlar hiç çocuğum yok aşılamayı ve tüp bebeği devlet karşılıyor mu?bilg.ilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
arkadaşlar bu ay 2.aşılamam yapılacaktı,dün 13.günümdü dr.a giitim ama 1 tane olgun yumurta gelişmiş,o yüzden bu ay yapmayalım,dedi,çatlatma iğnesi ile doğal deneyin dedi,kendimi çok hazırlamıştım ama hayırlısı artık,bizim problemimiz sperm hareketliliğinin az olması,geçen ay yumuta gelişimim çok iyiydi bu ay çok stres yaşadım,acaba o etkilemiş olabilir mi?bu arada benim aşılamam klomenle yapılıyor,sizinle paylaşmak istedim,açokçası biraz üzüldüm gibi,çünküiş yerinden de çok zor izin alıyorum,çünkü tek çalışıyorum,her şeyi ayarlamıştım ama hayırlısı artık,iyi ki sizler varsınız.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?