Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar ben henüz tedaviler konusunda çok yeniyim pko ne? gonal f ne ?beni bilgilendirirseniz çok sevinirim

merhaba kaerin:) sendeki sorunun aynı bendede vardı PCOS:)
belirtilere hiç takılma canım..
ben ilk aşılamada hamile kaldım, şu an 20 haftalık hamileyim..aşılama sonrası sadece bir gün karın kasık ağrım olmuştu onun dışında bişey olmadı belirtiler kişiye göre değişiyor bence..zaten test yaptırmana az kalmış, sakin ve rahat ol stres çok olumsuz etkilyor bu süreçte..inşallah mutlu haberi verirsin bize..

arkadaşlar bende bu ayilk kez aşılama yaptıracağım,gonalf ya başladım inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız ve kavusuruz bebeğimize.

arkadaşlar bu ay 2.aşılamam yapılacaktı,dün 13.günümdü dr.a giitim ama 1 tane olgun yumurta gelişmiş,o yüzden bu ay yapmayalım,dedi,çatlatma iğnesi ile doğal deneyin dedi,kendimi çok hazırlamıştım ama hayırlısı artık,bizim problemimiz sperm hareketliliğinin az olması,geçen ay yumuta gelişimim çok iyiydi bu ay çok stres yaşadım,acaba o etkilemiş olabilir mi?bu arada benim aşılamam klomenle yapılıyor,sizinle paylaşmak istedim,açokçası biraz üzüldüm gibi,çünküiş yerinden de çok zor izin alıyorum,çünkü tek çalışıyorum,her şeyi ayarlamıştım ama hayırlısı artık,iyi ki sizler varsınız.......

üzülme canım bunda da vardır bir hayır...ben de bu ay 2. aşılama için dra gittim ve usgde yumurtamın büyüyerek kiste dönüştüğünü gördük benim drum da bu ay yapamayız dedi bir de doğum kontrol ilacı verdi küçültsün diye...ilk defa folikül kisti oluyorum ben de kendimi çok hazırlayarak gitmiştim ama bi dahaki aya kaldı umutlar...bizimki sebepsiz infertilite...ama herşeyin artık çok şükür çaresi var o nedenle sabretmemiz lazım...inşallah isteyen herkes muradına kavuşur...

çok sağol canım,sana da geçmiş olsun,iyi ki bu site var,inşallah bir gün biz de bebişlerimize kavuşuruz,senin için dua edicem,sen de benim için et.....

çok sağol canım,sana da geçmiş olsun,iyi ki bu site var,inşallah bir gün biz de bebişlerimize kavuşuruz,senin için dua edicem,sen de benim için et.....

tabi ederim canım ne demek...ben haftaya kontrole gidicem kiste bakılacak sonra bi aksilik olmazsa muhtemelen 2. aşılama için başlıcaz hayırlısı bakalım...inşallah allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın amin....

bende dün aşılama yaptırdım 3.kez lütfen dua edin bu kez güzel sonlansın 1 bebeğimi 11.haftada kaybettim kalp atışı durdu

selam arkadaşım bende ilk aşılamamı geçen ay yaptırdım ama kısmet olmadı doktor sorun yok dedi ama eimin morfolojisi 3 işte bilmiyoz bende istanbuldayım sen nerde yaptırdın aşılamalarını bende ikinci aşılamayı düşünüyorum ama yer araştırıyorum eger memnunsan yerinden tavsiye edermisin

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. 2 gün önce bende üçüncü aşılamamamı yaptırdım. gerçi pek ümitli değilim ama olsunn :)

Merhaba,
Ben de gelecek ay aşılama yaptırcam inşallah. Acıbadem - bakırköyde. Eşimin morfolojisi %3. Pek umutlu değilim ama yaştan dolayı önce aşılama diyorlar. Bakalım hayırlısı....

mrb arkadaşlar hiç çocuğum yok aşılamayı ve tüp bebeği devlet karşılıyor mu?bilg.ilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

allah hayırlısını versin.bizim sorunumuzda sizinkinden.bende ilaç kullanmadan sadece çatlatma iğnesiyle 2 kez aşılama yaptırdım.tutmadı.stresin çok etkisi oluyor.bende tekim.izin almak sorun oluyodu.çok stres yapmıştım.şimdi patrona anlattım.allahtan anlayışlı biri.rahatladım biraz.cuma günü kanal filmi çekilecek.sonrasında ilaç kullanarak aşılama işlemine geçilecek artık.eşim 13 aydırilaç kullanıyo ama gelişme olmadığı için artık bu şekilde deniycez.allah hayırlısını versin

bende pco luyum.1,5 yıllık bir beklemeden sonra artık yeter dediğim noktada doktorum adetin 2. günü gel aşılama tedavisine geçelim ,Polikistiğin öyle inatçı değil,muhtemelen ilk ay sonuç verir dedi,.Kızlar şimdi 2. gün ne olcak, napıcaklar,bide acaba doktorlar bunu herkese söylüyormu merak ettim,lütfen yardımcı olurmusunuz...
lütfen....:gitme:

arkadaşlar merhaba,
benim eşimde de sayı ve hareket sorunu var. (ilkinde 3 milyon çıkmıştı, 3. semen analizinde yıkama sonrası 100.000)
ben gene de bu ay aşılama ile şansımı denemek istiyorum.biliyorum olmaz ama ne biliyim içimde kalmasın. doktor ben de sorun olmadığı için ilaca gerek yok dedi.bugün adet oldum, 13.günü gideceğim...yumurtanın durmuna göre çatlatma iğnesi yapacakmış.olursa mucize olur ama işte umut dünyası.
bu sonuçlara rağmen her ay regl olunca üzülüyorum.saçma ama işte her ay umutlanıyorum
paylaşmak istedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…