Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aaa bana da igne ya da ilac kullanilmiyor boyle uygulama yapilan birilerine bakiyordum. aralik ayinda asilama yapanlar basligindayiz biz, oraya da bekleriz. bana da catlama ignesi uygulanacak ve sperler verilicek.
umutsuz olma iyi yapiyorsun kesinlikle dene icinden gelmis. bu is hic belli olmuyor. bakarsin mujdeyi yazmaya gelirsin yakinda buraya, Insallah.

selam aranıza yeni geldim.9gün önce transferim oldu.aranızda gün sayan va:Saruboceq:rmı

bende senden gün sayıyorum heyacan stres içindeyim benimde 7 gün oldu aşılama olalı senin problem neydi benim eşimden dolayı sperm azlığı var allahım inşallah senden ve diğer arkadaşlardan güzel haberler bekliyorum allah hepize evlatlar nasip etsin

merhaba kızlar bende klomen kulandım ve hershey yolunda dedi doktorum ve beni ilk aşılamaya yoladı ve şimdide beklemedeyım ayın 1 iple çekiyorum bilmiyorum inşallah bu ilk denemede hamile kalırım ama belim çok ağrıyor bilmiyorum budurumda olanınız varmı acaba neolur bir cevap yazııııııın hakkımızda herşeyın hayırlısı olsun allah herkeze istediğini versin yuce rabbim aminnnnnnn.inşallah hamile kalırız hepimiz .....

kızlar selam bende gecen cuma asılama yaptırdım heyecanla beklıyorum varmı yakın zamanda asılama yaptırıpta bekleyen noolur belırtılerımızı sayalım benım göğüslerım cok agrıyor kasıklarımda agrılar var o kadar baskada belırtım yok bunlar adet belırtılerımde olabılır ama gonul oyle olmasın ınsallah herkezın gonlune gore versıın

kızlar selam bende gecen cuma asılama yaptırdım heyecanla beklıyorum varmı yakın zamanda asılama yaptırıpta bekleyen noolur belırtılerımızı sayalım benım göğüslerım cok agrıyor kasıklarımda agrılar var o kadar baskada belırtım yok bunlar adet belırtılerımde olabılır ama gonul oyle olmasın ınsallah herkezın gonlune gore versıın

meraba canım,konyadan olduğunu görünce merak ettim de .Bende ocakta aşılama yaptırıcam başkent hastanesinde...Sen nerede yaptırıyosun,hastanenden memnun musun?..
Herneyse umarım hayırlı haberlerini de duyarız:))

arkadaşlar benimde heyet raporum çktı.ocak son gibi aşlamam yapılacak.sgk lıyım ilçlarınız yaklaşık nekadar tuttu.

arkadaşlar bende aranıza yeni geldim..aşılamam oldu gün sayıyorumm....28.12. de aşılamam yapıldı..2 hafta içinde sonucu öğenicem...bu benim 2..aşılama ilki tutmadı..bundanda ümidim yok ama kısmet diyorum bekliyorum

slm kızlar benımde ılk asılamam tutmadıı sanırım doktorum bu ay beklemeye alır subatta 2. asılamamı olcam kısmet olursa ınsallah herkez muradına erer hepımız bırbırımıze dua edelım

selam arkadaşlar ben aranıza bayadır katıldım ama ilkez yazıyorum...belkide umutlarımı yada hayallerimi kaybettim sebep ne bilmiyorum ama sizinle paylaştıkça rahatlayacağımı hissediyorum..been 2 yıllık evliyim dr herşeyin normal olduğunu söylüyor 2 kez aşılama denedik en son 25 kasımda 2. aşılamam oldu dr yumurta çatlamadığı için olmadığını söyledi sonrasında yani aralıkta bana cyclo progonova verdi bu gün son ilacımı aldım.dr bu ilaçtan sonra adet olup 3.aşılamaya başlamamızı söyledi ama ben moral olarak çok umutsuzum 3.aşılama da ne kadar şans veriyorlar yada yumurtanın çatlamamsını görmemesi dr hatasımı:?bana bu durumla karşılaşan arkadaşlar anlatabilirlermi:????tşk..

merhaba arkadaslar ilk aşılamamı pazar günü yaptıracagım.adetimin besinci günü puregon igne baslandı 125mg vajinal ultrasonla takip edildim.dün puregon ignenin dozunu 100mg indirdi bugunde cedicine adlı bir igne başlandı sanırım altı gün vurulucam.yumurta catlatma ignesi olarakda otrivella verildi.sizinle bu süreci paylasmak istedim.ignelerden karnım delik desik oldu.ilk kez asılama yapılak cok korkuyorum.rabbim hepimizin yardımcısı olsun

allah gönlüne göre versin canım içimden bi ses olumlu olacak diyor sende buna inan..allah yanında olsun...

kızlar bu gün saat 12 de aşılamam yapıldı doktorum bu akşam bide yarın akşam eşinle birlikte ol dedi bu akşam olmam doğrumu sizce lütfen cvb

slm canım banada drm öyle dedi 2. aşılamamda destekler demişti senin yumurtalıklarına baktımı çatlamışmı diye:??.ben dr dediği gibi yaptım ama fıransada kuzenimde aşılama oldu ona ilişki yok demişler sen bilirsin ama hemen değilde 3. günü yap..

evet yumurtam catlatıldı ondan sonra aşılama yapıldı eve destekler diye aşılama sonrası ilişki bakalım hayırlısı ya bide bişey sorcam aşılamadan kac gün sonra kan testi yapılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…