O nasıl oluyor aslında ben bu konularda çok bilfiil değilim eşimle şuan ayrı şehirlerdeyiz yaklaşık 1,5 yıldır korunmuyoruz ama birçok kez denk gelemedik aşılama yaparız olmadı dedi doktor bizde tamam dedik ve yarıyıl tatilinde yaptıralım dedik normal şırıngayla enjekte ettiler microcipli nasıl oluyor ?
Mikrocipli aşılamada da enjekte ile yapılıyor. Sadece spermin en kalitesini seçiyo ve bu da gebeliği arttırıyor. İnternetten araştır istersen. Ben mikrocipli aşılama yaptırdım. Gebeliği arttırıyor diye. Aşılama ve tüp bebekte bu yöntem kullanılıyor.O nasıl oluyor aslında ben bu konularda çok bilfiil değilim eşimle şuan ayrı şehirlerdeyiz yaklaşık 1,5 yıldır korunmuyoruz ama birçok kez denk gelemedik aşılama yaparız olmadı dedi doktor bizde tamam dedik ve yarıyıl tatilinde yaptıralım dedik normal şırıngayla enjekte ettiler microcipli nasıl oluyor ?
Tamamdır araştırcam adetime 2 gün kaldı bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimi hamile olmadığımda kesinleşti ateş basıyor sonra üşümeye başlıyorum çok garibim bugün doktorumu sonuçtan haberdar ettim ilacı bırakmamı söyledi 3 ay sonra görüşelim dediMikrocipli aşılamada da enjekte ile yapılıyor. Sadece spermin en kalitesini seçiyo ve bu da gebeliği arttırıyor. İnternetten araştır istersen. Ben mikrocipli aşılama yaptırdım. Gebeliği arttırıyor diye. Aşılama ve tüp bebekte bu yöntem kullanılıyor.
hangi hastane yapiyormuş ki mikrochipli aşılamayı ?Mikrocipli aşılamada da enjekte ile yapılıyor. Sadece spermin en kalitesini seçiyo ve bu da gebeliği arttırıyor. İnternetten araştır istersen. Ben mikrocipli aşılama yaptırdım. Gebeliği arttırıyor diye. Aşılama ve tüp bebekte bu yöntem kullanılıyor.
Hakkında hayırlısı olsun canım kısa sürede sevinçli haberi alırsın alırız InşAllah. ikinci aşılamayı düşünüyo musun pekiaşılamadan sonraki 13. günüm bugün maalesef olmadı ilk aşılamamdı tutmadı adet oldum bugün
Mens dönemine gireceğin için o durumu yaşıyorsundur. Geçmiş olsunTamamdır araştırcam adetime 2 gün kaldı bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimi hamile olmadığımda kesinleşti ateş basıyor sonra üşümeye başlıyorum çok garibim bugün doktorumu sonuçtan haberdar ettim ilacı bırakmamı söyledi 3 ay sonra görüşelim dedi
Bir çok hastane yapıyor diye biliyorum. Yanlız siz söylüyorsunuz mikrocipli yaptırmak istiyorum diye. Doktor sormuyor size mikrocipli istermisiniz diye .hangi hastane yapiyormuş ki mikrochipli aşılamayı ?
Teşekkür ederim olup rahatlamak istiyorum ilk defa adet olmayı istiyorum :)Mens dönemine gireceğin için o durumu yaşıyorsundur. Geçmiş olsun
:)) bu arada aşılama yaptırdıktan 5 gün sonra vücudunda Ağrı, kaşıklarında hafif bir agrı oldu mu?Teşekkür ederim olup rahatlamak istiyorum ilk defa adet olmayı istiyorum :)
Evet hatta doktoruma mesaj attım altıncı gün ağrılarım var diye gaz sancısıydı ama benim daha çok doktor progestandan dolayı olabilir devam edin kullanmaya dedi bel ağrımda olmuştu ara ara belki senin ağrın farklıdır inş tutunuyordur onun ağrısıdır :):)) bu arada aşılama yaptırdıktan 5 gün sonra vücudunda Ağrı, kaşıklarında hafif bir agrı oldu mu?
inşallah canım umarım rabbim daha fazla artmaz da hemen nasip eder hepimize. evet canım düşünüyorum sgkdan faydalana bilmemiz için 3 yılın dolması ve 2 aşılama yaptırmamız gerekiyormuş tüp bebek öncesi....hastaneyi aradım hemşire bu ay dur bir daha ki ay tekrar aşılama olacak dediHakkında hayırlısı olsun canım kısa sürede sevinçli haberi alırsın alırız InşAllah. ikinci aşılamayı düşünüyo musun peki
peki sgk geçen özel hastanedeki aşılama da kabul ediliyor mu acaba?inşallah canım umarım rabbim daha fazla artmaz da hemen nasip eder hepimize. evet canım düşünüyorum sgkdan faydalana bilmemiz için 3 yılın dolması ve 2 aşılama yaptırmamız gerekiyormuş tüp bebek öncesi....hastaneyi aradım hemşire bu ay dur bir daha ki ay tekrar aşılama olacak dedi
Canım aşılama öncesi hastaneye götürmen gereken evraklar var mı bu konu da bilgin varsa beni aydınlatır mısıninşallah canım umarım rabbim daha fazla artmaz da hemen nasip eder hepimize. evet canım düşünüyorum sgkdan faydalana bilmemiz için 3 yılın dolması ve 2 aşılama yaptırmamız gerekiyormuş tüp bebek öncesi....hastaneyi aradım hemşire bu ay dur bir daha ki ay tekrar aşılama olacak dedi
24 ocak saat 11:25 de aşılamam oldu canım 6 şubatta da adet oldum (aşılamamın 13. günü yani)... ben tutmadığını anlamıştım canım çünkü her ay ki adet öncesi sendromlar vardı kasık ve bel ağrısı başta olmak üzere herşey. ama inşan çok istediği için bunları gebelik belirtisi olsun istiyor işte ama yine olmadı bakalım hazirana kadar bi aşılama daha olucam 3 yılı doldurmak için.sonrasında tüp bebeğe kadar gidecek sanırım bu işturuncusemsiye aşılama tarihiniz ne zamandı tam olarak bende dün kan testi yaptırdım 0,231 çıktı adet olmayı bekliyorum
canım benim gittiğim hastane iğneli yumurta büyütme olursa kabul ediyormuş hapla olanı kabul etmiyor diye biliyorum. eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum ben. gonal-f isimli iğneyle yumurta büyütüyorlarpeki sgk geçen özel hastanedeki aşılama da kabul ediliyor mu acaba?
Bende 24 ocak tarihinde aşılama oldum ama benim yumurtam 25 ocakta çatlado diye tahmin ediyorum bende adet olurum yarın o bürgün ama hiç ağrı Yok karnımda acayip üşüyorum bazen sonrada birden ter boşalıyor sanırım progestan yaptı böyle biranönce adet olup rahatlamak istiyorum negatifi gördüm çünkü rabbim en doğrusunu bilir bizi şuan üzüyorsa sonrasında daha çok mutlu edeceği içindir seni çok iyi anlıyorum şuan24 ocak saat 11:25 de aşılamam oldu canım 6 şubatta da adet oldum (aşılamamın 13. günü yani)... ben tutmadığını anlamıştım canım çünkü her ay ki adet öncesi sendromlar vardı kasık ve bel ağrısı başta olmak üzere herşey. ama inşan çok istediği için bunları gebelik belirtisi olsun istiyor işte ama yine olmadı bakalım hazirana kadar bi aşılama daha olucam 3 yılı doldurmak için.sonrasında tüp bebeğe kadar gidecek sanırım bu iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?