Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar aşılama da dikkat ettiğiniz bisey varmı öncesinde sonrasind ben 2. Asilamami yaptıracam sizin kaçıncı denemenizde sonuc aldnz

Kızlar aşılama da dikkat ettiğiniz bisey varmı öncesinde sonrasind ben 2. Asilamami yaptıracam sizin kaçıncı denemenizde sonuc aldnz

3 ya da 5 gün ilişki olmayacak sperm kalitesi artması için. Onun dışında bence doktora mutlaka sor yumurtam çatlamış m diye önce baksın ona göre yapsın aşılamayı.
Bana bakmadı mesela direk aşılama yaptı yumurta çatlamadıysa boşa gitti tedavi.

Aaaaa hamilesin o zaman :))) aşılama yaptıralı kaç gün olmuştu senin
bugün 14.günüm 11/gün dayanamadım yaptım 8.60cıktı testi tekrarlayamadım şuan hamilelik moduna girdim bile salı yada çarşamba tekrarlıycam inş hamıleyımdır sağlıklı şekilde dun ve bugün de bı iki damla kan gelmiş lekelenme şeklinde kahverengi umarım yerleşme kanamasıdır

Canım valla onerecegım bısey yok ama aşılama oldu gün eşim 3 4paket damak çikolata varya onu yedırdı gün boyu konuda niye yaptı heme n acıklım gorumcem ilaç tedavisi gördü ona glıfor seker hapıda yazmısdı doktor bizde dedıkkı demekkı faydası var diyip çikolata ya abanmıstık ta canım belki tutar

Çikolata neden yedirdi esiniz ne gibi faydası oluyor
Canım başka doktor gorumceme ilaç tedavisi gördü ona glıfor 1000 seker hapı yazmış dı yanında iki ilaç daha vardı bizde dedik belki sperme güç mu veriyor yoksa rahımemı veriyor bılemedık ama bizde sekep hapı yerine bol seker takviye ettik cnm

ayyy hadi hayırlısı yarın bi kan tahlili yaptır bence :)

Merhaba kızlar ben de ilk aşılama tedavisine başadım bugün gonal f iğnenin 2.günü 37,5 vuruluyorum 8gün boyunca vurulup 8.günü doktorum çağırdı dünden beri sol kasığımda hafif sancı oluyor ama iğneyi vurulduktan bir saat sonra başlıyor sizde de oldu mu ?

Bende çok olmadı yok denecek kadar az bende 7 gün kullandım ara ara kontrollere gittim büyümüş mu die yandı biraz

Şimdi sahura kalktım sağ kasığımda sancı var bide doktorum bana ara ara gel demedi direk iğnenin 8.günü gel dedi
Ben 4kere gittim toplamda bugün ile birlikte aşılama olacagim inş bekliyorum 3 kere de yumurtam buyumusmu kontol etti 8.gün de bisey farketmio iki emek yapmiosn enazndn

Aynen bu dedigin başıma geldi canım. Ben umutla beklerken meger yumurtam en başta hiç catlamamis bile hem o kadar para hem de umutlarim boşa gitti bir de üstüne oluşan kistle ugrasicam bu ay. Senin inşallah bir sorun cikmaz guzel haberler verirsin

Mrb arkadaslar. Bn bugun asilama da 15.gundeyim iki gun once test de bisey cikmadi. Sorum su normalde adetlerim duzensiz. Yani asilamada gununde mi gelir yoksa rutin oldugum gibi mi olurum.

Ben 4kere gittim toplamda bugün ile birlikte aşılama olacagim inş bekliyorum 3 kere de yumurtam buyumusmu kontol etti 8.gün de bisey farketmio iki emek yapmiosn enazndn
Bende doktora sordum ağrıları normal yumurtan büyüyor kimi hisseder dedi. Bide senin kaç yumurtan oluşmuş doktor söyledi mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…