- 16 Mart 2017
- 1.316
- 1.503
- 53
- 35
Çikolata neden yedirdi esiniz ne gibi faydası oluyorBence yarar inş. Biz aşılama yaptımız gün eşim paket paket çikolata yedırdı bana yaptırcaklara tavsıyem çikolata da yesınler faydası olduğu bılmm ama
Aşılamaya mı 5.gün oldu 11.günde 8.60 cıktı bende sende baktır bence ogunlerde
Kızlar aşılama da dikkat ettiğiniz bisey varmı öncesinde sonrasind ben 2. Asilamami yaptıracam sizin kaçıncı denemenizde sonuc aldnz
bugün 14.günüm 11/gün dayanamadım yaptım 8.60cıktı testi tekrarlayamadım şuan hamilelik moduna girdim bile salı yada çarşamba tekrarlıycam inş hamıleyımdır sağlıklı şekilde dun ve bugün de bı iki damla kan gelmiş lekelenme şeklinde kahverengi umarım yerleşme kanamasıdırAaaaa hamilesin o zaman :))) aşılama yaptıralı kaç gün olmuştu senin
Canım valla onerecegım bısey yok ama aşılama oldu gün eşim 3 4paket damak çikolata varya onu yedırdı gün boyu konuda niye yaptı heme n acıklım gorumcem ilaç tedavisi gördü ona glıfor seker hapıda yazmısdı doktor bizde dedıkkı demekkı faydası var diyip çikolata ya abanmıstık ta canım belki tutar3 ya da 5 gün ilişki olmayacak sperm kalitesi artması için. Onun dışında bence doktora mutlaka sor yumurtam çatlamış m diye önce baksın ona göre yapsın aşılamayı.
Bana bakmadı mesela direk aşılama yaptı yumurta çatlamadıysa boşa gitti tedavi.
Canım başka doktor gorumceme ilaç tedavisi gördü ona glıfor 1000 seker hapı yazmış dı yanında iki ilaç daha vardı bizde dedik belki sperme güç mu veriyor yoksa rahımemı veriyor bılemedık ama bizde sekep hapı yerine bol seker takviye ettik cnmÇikolata neden yedirdi esiniz ne gibi faydası oluyor
Ben dayanamadım ama merakyan bekleme bı dene bence iki gün arayla iki kez yap artmasına bakarsınOlumsuz çıkar diye korkuyorum 14. Gün direk kan tahlili yaptırcamm
bugün 14.günüm 11/gün dayanamadım yaptım 8.60cıktı testi tekrarlayamadım şuan hamilelik moduna girdim bile salı yada çarşamba tekrarlıycam inş hamıleyımdır sağlıklı şekilde dun ve bugün de bı iki damla kan gelmiş lekelenme şeklinde kahverengi umarım yerleşme kanamasıdır
Kızlar bu catlatma iğnesi ni vurduktan sonra hic bisey hissetmedim çatlamadimi acaba yarın aşılamam var
Ya ama zaten aşılama yapılacağı zaman yumrtann çatlayıp çatlamadigi belli olmazmkÇatlamamış olabilir doktoruna sor mutlaka ona göre yapsın aşılamayı bana bakmadı aşılama yaparken
Bende çok olmadı yok denecek kadar az bende 7 gün kullandım ara ara kontrollere gittim büyümüş mu die yandı birazMerhaba kızlar ben de ilk aşılama tedavisine başadım bugün gonal f iğnenin 2.günü 37,5 vuruluyorum 8gün boyunca vurulup 8.günü doktorum çağırdı dünden beri sol kasığımda hafif sancı oluyor ama iğneyi vurulduktan bir saat sonra başlıyor sizde de oldu mu ?
Şimdi sahura kalktım sağ kasığımda sancı var bide doktorum bana ara ara gel demedi direk iğnenin 8.günü gel dediBende çok olmadı yok denecek kadar az bende 7 gün kullandım ara ara kontrollere gittim büyümüş mu die yandı biraz
Ya ama zaten aşılama yapılacağı zaman yumrtann çatlayıp çatlamadigi belli olmazmk
Ben 4kere gittim toplamda bugün ile birlikte aşılama olacagim inş bekliyorum 3 kere de yumurtam buyumusmu kontol etti 8.gün de bisey farketmio iki emek yapmiosn enazndnŞimdi sahura kalktım sağ kasığımda sancı var bide doktorum bana ara ara gel demedi direk iğnenin 8.günü gel dedi
Aynen bu dedigin başıma geldi canım. Ben umutla beklerken meger yumurtam en başta hiç catlamamis bileBenim de aşılamanın 4. Günü bugün bende de hiç belirti yok aklıma şöyle bir şey takılıyor
eğer yumurta çatlamadıysa kist oluşuyormuş
Benim geçen ay öyle oldu. Bu ay iğneden sonra aşılama yapıldı ama doktor bakmadı çatladı mı çatlamadı m diye sordum ben bakmıyor musunuz diye hayır dedi zaten sperm içerde kalıyor 24 saat falan dedi de yanı çatlamamış olabilir boşuna 1500 lira vermiş olmayalım :/ sonuçta spermm yumurta çatlamadıysaa bi işe yaramıyor
Bende doktora sordum ağrıları normal yumurtan büyüyor kimi hisseder dedi. Bide senin kaç yumurtan oluşmuş doktor söyledi mi ?Ben 4kere gittim toplamda bugün ile birlikte aşılama olacagim inş bekliyorum 3 kere de yumurtam buyumusmu kontol etti 8.gün de bisey farketmio iki emek yapmiosn enazndn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?