seninki tutmuş olabilir canım azda olsa agrın olmuş bende hiç yoktuAşılama yapıldı 12.00 de iğneden tam 36 saat sonra ondan sonra ki 3-4 saat ağrı hissettim. O gece de ilişki verdi doktor ne olur ne olmaz diye. ertesi gün de biraz minik minik ağrım oldu saniyelik
Benim acı eşiğim çok yüksek zaten bide regl de hiç ağrım olmaz anlamam yani ne zaman olacağını falan.
Yumurta takibi yapan testler varmış onlardan kullansam mı acaba?
seninki tutmuş olabilir canım azda olsa agrın olmuş bende hiç yoktu
ben internetten getirmiştm 30tane falan laboquick markaEczaneden mi alıyoruz nasıl yapılıyor ?
ben kayseride yaşıyorm özel erciyes hastanesinde yaptrmıştmNerde yaptırdınız aşılamayı.?
ben internetten getirmiştm 30tane falan laboquick marka
canım bide senin doktor ilişki falan önermiş bak benimki hiç demedi hatta progesteron jel wermişti aşılamadan önce kullan dedi kullandm aşılamadan snrada dewam et demedi kullanmam gerekiyormuş kanamam olunca aradım kullan dedi. O kadar umursamazdı düşünAşılama yapıldı 12.00 de iğneden tam 36 saat sonra ondan sonra ki 3-4 saat ağrı hissettim. O gece de ilişki verdi doktor ne olur ne olmaz diye. ertesi gün de biraz minik minik ağrım oldu saniyelik
Benim acı eşiğim çok yüksek zaten bide regl de hiç ağrım olmaz anlamam yani ne zaman olacağını falan.
Yumurta takibi yapan testler varmış onlardan kullansam mı acaba?
Sanderling .!.:Merhaba benim de 3 mayısta oldu aşılamam. 13 mayısta idrar testi yaptım negatif çıktı ama erkendir diye umudumu kaybetmedim. Benim de 2 3 gündür hafif adet sancısı gibi sancılarım oldu bugün kesildi. Göğüslerde aşırı ağrı var. Bunun dışında belirti yok. Ne yapacağımı şaşırdım kan testi yaptiralim diyor eşim ama ben negatif görmekten korkuyorum. Adet olursam da çok yıkılırım. Sonucunuzu lütfen paylaşın sizle hemen hemen aynı durumdayız çok meraktayim. İnsallah bebislerimiz sıkıca tutunmuştur ve bizimledir
ewet canım var gözün aydın inşallah saglıklı sıhatli kucagına almayı nasip etsin rabbim bizlere de dua et mübarek günlerdeKızlar bugün bnm 11. Günüm tahlil 8.64 cıktı hamilelik var dimi sağlık ocagundanyaptım nettwn baktım tahlıle
Amin canım şuan aklımdan gecen tek şey o inşallah sağlıklı gebelıkdır. Rabbim isteyene nasıp etsin yarabbımewet canım var gözün aydın inşallah saglıklı sıhatli kucagına almayı nasip etsin rabbim bizlere de dua et mübarek günlerde
Kızlar bugün bnm 11. Günüm tahlil 8.64 cıktı hamilelik var dimi sağlık ocagundanyaptım nettwn baktım tahlıle
Kızlar bugün bnm 11. Günüm tahlil 8.64 cıktı hamilelik var dimi sağlık ocagundanyaptım nettwn baktım tahlıle
Mrb arkadaslar. Asilamanin 8. Gunundeyim catlatma ignesinin 1o.gunundeyim.bugun test yaptim cok cok silik bi cizgi gordum.acaba ignenin etkisi gecmismidir.
13-14 güne kadar bekleyelim bence benim de iğne 4 aşılama 5. Günü -
Kontrolüm vardı bugün tekrar devan iğneye toplamda 7 gün kullancm ilişki yasak mi iğneler vurulrknNeden 3gun iğne vutuldun kı
Cnm en yakın sen olmuşsun sana soruyum bu iğneleri vurrken gonal f aşılama için ilişki ye girdinizmi yasakmiMrb arkadaslar. Asilamanin 8. Gunundeyim catlatma ignesinin 1o.gunundeyim.bugun test yaptim cok cok silik bi cizgi gordum.acaba ignenin etkisi gecmismidir.
Çatlama iğnesi ni neden sayıyorsunuz onun etkisiyle hamile çizgisimi gözüküyor asılan da öyle olarak yaptığım bisey varmı dinlendin flnmiDogru soyluyorsun ama beklemek cok zir insan bi umut ariyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?