Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cnm en yakın sen olmuşsun sana soruyum bu iğneleri vurrken gonal f aşılama için ilişki ye girdinizmi yasakmi

Igneleri vururken yasak degil. Asilamadan once 2- 3 gun yasak ..Ama asilama olduktan sonra iki gun serbest dedi iki gunden sonra alttan ilac verdi onu kullanirken yasakladi. Yani asilamadan sonra iki gun hakkim vardi

Çatlama iğnesi ni neden sayıyorsunuz onun etkisiyle hamile çizgisimi gözüküyor asılan da öyle olarak yaptığım bisey varmı dinlendin flnmi

Evet catlatmada hcg varmis etkiliyormus buda vicuttan min.10 gunde atiliyirmus tabi bunyeye gire degisiyir sanirim. Tam anlamadim dedigini ama 15 dk dinlendim

Sperm icin min.2 gun max.3-4 olmasi lazim benim edim 2 gunle gitti. Cunku 5 gun yapmamistik catlatma gunu soylefim ogun yapin dedi 5 gun cok uzun dedi. Bn prof a gidiyorum bildiklerim boyle

Aşılama yapmadan önce doktor yumurtamsı catladımı diye baktı size bakılmadımı

Aşılama yapmadan önce doktor yumurtamsı catladımı diye baktı size bakılmadımı

Bakmadı direk aşılamayı yaptı o günün akşamı da ilişki verdi yumurta çatladığında sperm içerde kalıyor zaten diyee.
Dün kaşıklarımda ağrı vardı bugün daha iyi gibiyim gün içinde nasıl olur bilmiyorum dün ilişki deneyelim belki yumurta şimdi çatlamıştır dedim ama uyuyakalmışım çok Yorgundum

Bana da burada bı bayan şöyle dı ona da aynı şey olmuş aşılama yapıldıktan 6gun sonra çatlamış emek boşuna gitmiş. Bende ondan duyunca doktor dan once yumurtalar catladımı diye bakmasını istedim baktı öyle aşılama yaptı sagolsun

Sen kan tahlili yaptınmı şeNde kaç cıkacak

Dün eğer kasık ağırlarım yumurta çatladığından dolayıysa bugün de ilişki denedik bir işe yarar m dün çatladıyssaa yumurta

Dün eğer kasık ağırlarım yumurta çatladığından dolayıysa bugün de ilişki denedik bir işe yarar m dün çatladıyssaa yumurta
Bence yarar inş. Biz aşılama yaptımız gün eşim paket paket çikolata yedırdı bana yaptırcaklara tavsıyem çikolata da yesınler faydası olduğu bılmm ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…