- 23 Nisan 2018
- 245
- 118
- 53
- 30
Canım doktor aşılama yapmadan önce yumurtanın çatladığını söyledi mi sana yoksa onu göremiyorlar mı yarın doktora gidince bende Sorucam sizlere de söylerimAşılamada 10. Günüm ama regl olacakmışım gibi kasıkların ağrıyor. Çatlama iğnesinin 12. Günüacaba tutmadı m?
Canım doktor aşılama yapmadan önce yumurtanın çatladığını söyledi mi sana yoksa onu göremiyorlar mı yarın doktora gidince bende Sorucam sizlere de söylerim
Canım geçen ay çatlamadığını nerden biliyorsunBana bakmadı Direk aşılama yaptı ben sordum bakmıyor musunuz diye zaten çatlayacak yumurta dedi ama geçen ay çatlamamıştı ve kist oluşmuş bilmiyorum bu sefer tuttu mu tutmadı mı ama mutlaka doktoruna söyle yumurta çatladıysa aşılama yapsın
Canım geçen ay çatlamadığını nerden biliyorsun
Ay inşallah hamilesindir şu mübarek ramazan ayında
Cnm hemsreye derkn duydum 2 yumurtam oluşmuş 2 si de 18 mm oldu 3 4 tanede küçük vardı biri 10 mlBende doktora sordum ağrıları normal yumurtan büyüyor kimi hisseder dedi. Bide senin kaç yumurtan oluşmuş doktor söyledi mi ?
Aşılama yaparken belki olmuyor onca bakmasını işte ben öyle ıstemısdım kabul etmiş bakmış dıYa ama zaten aşılama yapılacağı zaman yumrtann çatlayıp çatlamadigi belli olmazmk
Devlette iki defa asilama oldu bakmadi doktorAşılama yaparken belki olmuyor onca bakmasını işte ben öyle ıstemısdım kabul etmiş bakmış dı
Çoğul gebelik olabiliyormuş ya ondan sordum canımEvet
Cnm hemsreye derkn duydum 2 yumurtam oluşmuş 2 si de 18 mm oldu 3 4 tanede küçük vardı biri 10 ml
Ben Protestan verdi ağızdan folik asit ve korasprin verdi doktorKızlar asilamadan sora progestn fitil mi jel mi kullandnz ? kullandnz hangisi etkili
Canım doktor aşılama yapmadan önce yumurtanın çatladığını söyledi mi sana yoksa onu göremiyorlar mı yarın doktora gidince bende Sorucam sizlere de söylerim
Hayırlısı olsun inşallah sonucu güzel olurKızlar bugün aşılamam oldu. Doktora sordum çatlamış mı yumurta diye . Üç tane olgun güzel yumurta var çatlamış olanda var çatlamamışta var bugün değil diğer günler ilişki önerdi gün aşırı . He bir de 18 gün sonra kesin sonuç alırız dedi.
Hayırlısı olsun inşallah sonucu güzel olur
Devlette iki defa asilama oldu bakmadi doktor
Ben Rize'de yaptrdim canım ama. Tavsiye etmem asilama yapildi diyorum ama rahme giris olmadi yani farklı sorunlar çıktı meger rahmim dönükmusDevlet hastanesi aşılama yapıyor m
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?