Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam kızlar
Ben de bir hafta yumurta büyütücü merional diye iğne kullandım dün gittim doktora çok güzel üç tane yumurtan oluşmuş dedi işte dün gece Çatlatma iğnesi vuruldum. Yarın sabah 09:00 da hastaneye eşimle birlikte gidicez aşılama yapılacak. Sonra iki hafta sonra çıkacak heralde sonuç bu ay aşılama yaptıranlar tecrübelerinizi bekliyorum destek olalım

Aşılamada 10. Günüm ama regl olacakmışım gibi kasıkların ağrıyor. Çatlama iğnesinin 12. Günü acaba tutmadı m?
Canım doktor aşılama yapmadan önce yumurtanın çatladığını söyledi mi sana yoksa onu göremiyorlar mı yarın doktora gidince bende Sorucam sizlere de söylerim

Canım doktor aşılama yapmadan önce yumurtanın çatladığını söyledi mi sana yoksa onu göremiyorlar mı yarın doktora gidince bende Sorucam sizlere de söylerim

Bana bakmadı Direk aşılama yaptı ben sordum bakmıyor musunuz diye zaten çatlayacak yumurta dedi ama geçen ay çatlamamıştı ve kist oluşmuş bilmiyorum bu sefer tuttu mu tutmadı mı ama mutlaka doktoruna söyle yumurta çatladıysa aşılama yapsın

Canım geçen ay çatlamadığını nerden biliyorsun
Ay inşallah hamilesindir şu mübarek ramazan ayında

Canım geçen ay çatlamadığını nerden biliyorsun
Ay inşallah hamilesindir şu mübarek ramazan ayında

Geçen ay Klomen ve çatlatma iğnesi kullandım saatini verdi ilişkinin denedik ama tutmadı ben regl oldum reglimin ikinci günü gittim doktor yumurta çatlamamış kist oluşmuş dedi bir sonraki ay tekrar Klomen iğne ve aşılama ile denedik şimdi bekliyorum inşallah tutmuştur

Bana kimse cvp verme geregi duymamis ama malesef adet oldum 15. Gunumdu bugun asilamada. Belki benim gibi merak eden olursa normalde adet duzensizligi (pko) olanlar erken geldi benim gecikmedi.

Kızlar bugün aşılamam oldu. Doktora sordum çatlamış mı yumurta diye . Üç tane olgun güzel yumurta var çatlamış olanda var çatlamamışta var bugün değil diğer günler ilişki önerdi gün aşırı . He bir de 18 gün sonra kesin sonuç alırız dedi.

Bana aşılama yapan doktor yumurtam çatladı mı çatlamadı mı diye bakmadı ben özellikle sordum zaten çatlayacak dedi ama benim geçen ay çatlatma iğnesi ile yumurtam çatlamadıYani sonuç olarak bu seferde tutmadı sabah test yaptım 11. gün aşılamanın negatif sonuç

Hayırlısı olsun inşallah sonucu güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…