Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amin canim Allah razi olsun. Benim esimin sperm sayisi ve hareketi cok iyi. Ancak sperm yapisi bozuk. Hicbiri dölleme yetenegine sahip degilmis. Tedavi görmesi gerekiyor. Allah hepimizin yardimcisi olsun

Amin canim Allah razi olsun. Benim esimin sperm sayisi ve hareketi cok iyi. Ancak sperm yapisi bozuk. Hicbiri dölleme yetenegine sahip degilmis. Tedavi görmesi gerekiyor. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Anladım canım çok geçmiş olsun Dna hasarında bu çıktı ortaya hiç tedavi gördünüz mü

Anladım canım çok geçmiş olsun Dna hasarında bu çıktı ortaya hiç tedavi gördünüz mü
Biz daha dna hasar testi yaptirmadik canim. Yeni öğrendik sayilir durumu. Ben pazartesi rahim filmi cektirecegim bir de. Bakalim tüplerim ne durumda. Diger tüp testlerim normal cikti.

Normal sperm testinde cikti bu. Dna hasari farkli birsey. Olabilir de olmayabilir de. Bazen normal morfolijidekilerde de dna hasari oluyor. Bazen de morfoliji sifir ama dna turp gibi.

Muhtemelen bazı insanlar çatladığını anlamazmış bile. Kasık ağrısı olmadı güzel bir şey bir tane de olsa yumurta çatlarsa döllenme oluyor zaten

Oo harikasın bana hemşirem akıntın olabilir korkma dedi normalmiş canım bilgin olsun valla sonuçlarımı paylaşalım Burda
Neden olurmuş ki hic bilgilendirme yapılmadı kahvaltı yapiyodum daha progestni koymadım akıntı oldu beyaz sen Jel mi kullaniyosn progestn mi bende onu sormak için girmiştim cvplamissn paylaşalım inş olumlu olrsa

Inş cnm akıntı olması dollenmenin olduğuna mi işaret kaçıncı gunun
Onu bilmiyorum ama normal bayanlarda yumurtlama döneminde akıntı olurmuş benim çok yok akıntım. O kişiden kişiye değişirmiş. Benim ikinci günüm full yatıyorum üç gün dinlen dedi hemşirem. Senin kaçıncı gün canım

Benimde 3.günüm hemşire baa hic biey söylemedi doktoda gün lük yaşantıma deva ett dedi bn e sürekli yatiyorim

Benimde 3.günüm hemşire baa hic biey söylemedi doktoda gün lük yaşantıma deva ett dedi bn e sürekli yatiyorim
Canım benim ben sana bana söylenenleri yazıyorum sen de öyle yap ben doktorumun tecrübesine çok güveniyorum çünkü bir A4 kağıdı yapılacakları verdiler bana. Aşılamadan bir gün sonra ılık duş alabilirsin. Aşılamadan iki gün sonra gün aşırı ilişki ondan sonra siz bilirsiniz. Üç gün yat yemek bile yapma sonra ağır işler yapma ama normal hayatına geri dön aklımda kalanlar bunlar canım

Calistigim için rapor istedim ona bile gerek yok dedi bana . . Gün lük hayatına deva et dedi o kağıdı çekip atablrmsn bana hic bisey anlatmadı ilişki bile demedi beslemeyle alakalida demedi 3 gün mü onmliymis bn de başkalarından duyduğum kadarıyla 5 gün dikkat edilmesi gerekiyormus sperm döllenmesi için. . Sonrasıda önmli bece ahir iş ypmak lazm be ek oluşsa bile düşmemesi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…