- 15 Aralık 2017
- 1.514
- 1.580
- 63
- 34
Amin canim Allah razi olsun. Benim esimin sperm sayisi ve hareketi cok iyi. Ancak sperm yapisi bozuk. Hicbiri dölleme yetenegine sahip degilmis. Tedavi görmesi gerekiyor. Allah hepimizin yardimcisi olsunNe demek rica ederim canım. Hem kadında yumurtlama problemi hem de erkekte spermde hareket azlığı gibi durumlarda direk aşılama diyor doktorlar. Ama senin eşinin problemini tam olarak bilmiyorum hani yanlış bişey söylemiyim diye yorum yapmadım rabbim hayırlı evlatla sevindirsin cümlemizi
Anladım canım çok geçmiş olsun Dna hasarında bu çıktı ortaya hiç tedavi gördünüz müAmin canim Allah razi olsun. Benim esimin sperm sayisi ve hareketi cok iyi. Ancak sperm yapisi bozuk. Hicbiri dölleme yetenegine sahip degilmis. Tedavi görmesi gerekiyor. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Biz daha dna hasar testi yaptirmadik canim. Yeni öğrendik sayilir durumu. Ben pazartesi rahim filmi cektirecegim bir de. Bakalim tüplerim ne durumda. Diger tüp testlerim normal cikti.Anladım canım çok geçmiş olsun Dna hasarında bu çıktı ortaya hiç tedavi gördünüz mü
Normal sperm testinde cikti bu. Dna hasari farkli birsey. Olabilir de olmayabilir de. Bazen normal morfolijidekilerde de dna hasari oluyor. Bazen de morfoliji sifir ama dna turp gibi.Anladım canım çok geçmiş olsun Dna hasarında bu çıktı ortaya hiç tedavi gördünüz mü
Anladım canım allah kolaylık versin hepimize herhangi bir sıkıntı olursa yaz canımBiz daha dna hasar testi yaptirmadik canim. Yeni öğrendik sayilir durumu. Ben pazartesi rahim filmi cektirecegim bir de. Bakalim tüplerim ne durumda. Diger tüp testlerim normal cikti.
Aminn. Tamam canim çok sagolasin...Anladım canım allah kolaylık versin hepimize herhangi bir sıkıntı olursa yaz canım
Valla benim doktor 18 gün sonra kesin sonuç verecek dedi yine de heveslendirmeyeyim ama bir de bişey sorucam canım ; ben iki kere çatlatma tedavisi gördüm hepsinde çatlatma iğnesinden 36 saat sonra deli gibi kasık ağrım oluyordu bu sefer çok az ara ara batma oldu. Doktora sordum anlattım yumurta çatlamış ama çatlamayan da var dedi ben yine de tedirgin oluyorum neden ağrım olmadı diye acaba bir tane çatladığı için mi çok ağrı olmadı
Canım sen aşılama yapmamısmıydın
Yok yok korkma cnm benim bir yumurtamsı vardı Allahın izniyle inş sıkıntı olmazsa hamıleyım. Doktor spermleri sıkarken ultrason la onları bile gösterdi bak spermler gıdıyo dedı
Neden olurmuş ki hic bilgilendirme yapılmadı kahvaltı yapiyodum daha progestni koymadım akıntı oldu beyaz sen Jel mi kullaniyosn progestn mi bende onu sormak için girmiştim cvplamissnOo harikasın bana hemşirem akıntın olabilir korkma dedi normalmiş canım bilgin olsun valla sonuçlarımı paylaşalım Burda
Hap kullanıyorum canım progestanNeden olurmuş ki hic bilgilendirme yapılmadı kahvaltı yapiyodum daha progestni koymadım akıntı oldu beyaz sen Jel mi kullaniyosn progestn mi bende onu sormak için girmiştim cvplamissnpaylaşalım inş olumlu olrsa
Inş cnm akıntı olması dollenmenin olduğuna mi işaret kaçıncı gununHap kullanıyorum canım progestan
İnşallah tutar hepimizin
Onu bilmiyorum ama normal bayanlarda yumurtlama döneminde akıntı olurmuş benim çok yok akıntım. O kişiden kişiye değişirmiş. Benim ikinci günüm full yatıyorum üç gün dinlen dedi hemşirem. Senin kaçıncı gün canımInş cnm akıntı olması dollenmenin olduğuna mi işaret kaçıncı gunun
Kan testi yap bende gebelik testi yapnıddım negatif cıkmısdıEvet yaptım ama test de negatif çıktı bence yumurtam çatlamadı(( 11. Gün yaptım
Benimde 3.günüm hemşire baa hic biey söylemedi doktoda gün lük yaşantıma deva ett dedi bn e sürekli yatiyorimOnu bilmiyorum ama normal bayanlarda yumurtlama döneminde akıntı olurmuş benim çok yok akıntım. O kişiden kişiye değişirmiş. Benim ikinci günüm full yatıyorum üç gün dinlen dedi hemşirem. Senin kaçıncı gün canım
Canım benim ben sana bana söylenenleri yazıyorum sen de öyle yap ben doktorumun tecrübesine çok güveniyorum çünkü bir A4 kağıdı yapılacakları verdiler bana. Aşılamadan bir gün sonra ılık duş alabilirsin. Aşılamadan iki gün sonra gün aşırı ilişki ondan sonra siz bilirsiniz. Üç gün yat yemek bile yapma sonra ağır işler yapma ama normal hayatına geri dön aklımda kalanlar bunlar canımBenimde 3.günüm hemşire baa hic biey söylemedi doktoda gün lük yaşantıma deva ett dedi bn e sürekli yatiyorim
Canım green girls senin 18.günündü dimi kaç çıktı değerKan testi yap bende gebelik testi yapnıddım negatif cıkmısdı
Calistigim için rapor istedim ona bile gerek yok dedi bana . . Gün lük hayatına deva et dedi o kağıdı çekip atablrmsn bana hic bisey anlatmadı ilişki bile demedi beslemeyle alakalida demedi 3 gün mü onmliymis bn de başkalarından duyduğum kadarıyla 5 gün dikkat edilmesi gerekiyormus sperm döllenmesi için. . Sonrasıda önmli bece ahir iş ypmak lazm be ek oluşsa bile düşmemesi içinCanım benim ben sana bana söylenenleri yazıyorum sen de öyle yap ben doktorumun tecrübesine çok güveniyorum çünkü bir A4 kağıdı yapılacakları verdiler bana. Aşılamadan bir gün sonra ılık duş alabilirsin. Aşılamadan iki gün sonra gün aşırı ilişki ondan sonra siz bilirsiniz. Üç gün yat yemek bile yapma sonra ağır işler yapma ama normal hayatına geri dön aklımda kalanlar bunlar canım
Görülmedi canim histereskopi olucam persembe gunuRahım filminde gormedılermı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?