- 6 Haziran 2017
- 336
- 175
- 23
- 33
Bilmiyorum ki canım inşallah değişirBen 11. Gün negatif sonuç aldım bi kaç gün sonra değişebilir mi acaba
Kan testi yap bende gebelik testi yapnıddım negatif cıkmısdı
Bilmiyorum ki canım inşallah değişir
Aşılama için verdikleri gonal f gibi iğneler yumurta çoğaltıp büyütüyo bu sebeple spermlerin birden fazla yumurtayla döllenmesi olabiliyormuşHanimlar ben birseyi merak ediyorum lutfen beni aydinlatin. Asilamada nasil cogul gebelik olabiliyor ki? Asilamanin normal hamile kalmaktan cok da farki yok. Bir de eşimin sperm morfolijisi bozuk. Yani yüzde sifir. Sizce asilama denemeli miyiz?
Bana jel aldırdı ama daha kullanmadımKızlar asilamadan sora jel mi verdi doktor progestnmi?
12.günü versen belli oluyor diye duymuştum yarın ver istersen canımbugün aşılamanın 12. günü ne zaman kan vereyim?
12.günü versen belli oluyor diye duymuştum yarın ver istersen canım
Kullan cnm aşılamanın 2.günü başladım benBana jel aldırdı ama daha kullanmadım
5 gün çabuk geçer inş..gerçi her gün bi ömür gibidir herhalde..bende bu ay aşılama yaptırcaktım ama yumurtalarım büyümediği için iptal ettik...üzüldüm ama hayırlısı.....bu pko ne illet bi şeymiş
Teşekkürler cevabınız için :)Aşılama için verdikleri gonal f gibi iğneler yumurta çoğaltıp büyütüyo bu sebeple spermlerin birden fazla yumurtayla döllenmesi olabiliyormuş
16.günümde yaptım 163.60 cıktı inşallah güzel artısdırCanım green girls senin 18.günündü dimi kaç çıktı değer
Ben 11 günde yaptım8.60 cıktı keşke bugün yapsaydın yafa yarın acılde yap cnmbugün aşılamanın 12. günü ne zaman kan vereyim?
Ben 11 günde yaptım8.60 cıktı keşke bugün yapsaydın yafa yarın acılde yap cnm
Ben daha iğne aşamasındayım pazartesi yumurtalık kontrolü olcak ona göre aşılama yapılacak canımKullan cnm aşılamanın 2.günü başladım ben
Benim doktor 18.gün net sonuç çıkar diyor canım ben 18 günden önce yapmayacağımBen 11 günde yaptım8.60 cıktı keşke bugün yapsaydın yafa yarın acılde yap cnm
Green girls sende de ara ara batmalar devam etti mi benim bugün üçüncü günüm batmalar var ara ara bu iyiyemi işaret acabaKan testi yap bende gebelik testi yapnıddım negatif cıkmısdı
Beimde 4.günüm bazen belim agrytGreen girls sende de ara ara batmalar devam etti mi benim bugün üçüncü günüm batmalar var ara ara bu iyiyemi işaret acaba
Bir de canım döllenmemi oluyor acaba
Ben 17 gün önce aşılama oldm.13.günü test yaptm beta 1.29 çıktı yani negatif. Ama regl olmadım ne düşünüyorsun5 gün çabuk geçer inş..gerçi her gün bi ömür gibidir herhalde..bende bu ay aşılama yaptırcaktım ama yumurtalarım büyümediği için iptal ettik...üzüldüm ama hayırlısı.....bu pko ne illet bi şeymiş
evet bu ilk aşılama denemem canım.klomen kullanmıştım daha önce ama bana faydası olmadı pek.gonal f iğne daha ii geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?