- 23 Nisan 2018
- 245
- 118
- 53
- 30
Kızlaar ses verin siz Neler yaşıyorsunuz test yapan olumlu sonuç alan varmıKızlar bugün aşılamamın 4.günü kasıklarımda ağrı oluyor ayakta çok kalırsam daha çok ağrı oluyor sizde bunu yaşıyor musunuz döllenme mi oluyor fikri olan var mı
Kızlaar ses verin siz Neler yaşıyorsunuz test yapan olumlu
Bence aşılama sırasında vücuda bi alet sokuyorlar .sancı o yüzden oluyo. Ya da döllenme oluyor inşallahKızlaar ses verin siz Neler yaşıyorsunuz test yapan olumlu sonuç alan varmı
Yok canım o aletten dolayı değil de inş döllenmedirBence aşılama sırasında vücuda bi alet sokuyorlar .sancı o yüzden oluyo. Ya da döllenme oluyor inşallah
İnşallah canm inşallahYok canım o aletten dolayı değil de inş döllenmedir
Canım bana doktor 18.gün yap diyor ben o gümden önce yapmayı düşünmüyorum niye 14.gün yapıyorsun kiBenim 6.gunum sabretcm 14.günde yapcm
Benimde beşinci günüm hemen hemen aynı zamanlar da öğreneceğiz sonucu burda paylaşalımBenim 6.gunum sabretcm 14.günde yapcm
Kâğıtta fln öyle yazıyor cnm adet gunumden 1 gün önce oluyor zaten zor sabrediyormCanım bana doktor 18.gün yap diyor ben o gümden önce yapmayı düşünmüyorum niye 14.gün yapıyorsun ki
Paylaşalım cnm mutlu haberlerimizi dua edeli brbirimzeBenimde beşinci günüm hemen hemen aynı zamanlar da öğreneceğiz sonucu burda paylaşalım
Ay aynen ya sabredemiyorum bende sen yap bakalım gaza gelirsem ben de yaparımKâğıtta fln öyle yazıyor cnm adet gunumden 1 gün önce oluyor zaten zor sabrediyorm
Hftya salı yapcm 14 gün oluo inşa bklmAy aynen ya sabredemiyorum bende sen yap bakalım gaza gelirsem ben de yaparım
Ayyy çok sevindim canım inşallah tutar hepimizin benim beşinci günü aşılama olduktan sonra beklemesi çok zor ama inş çabuk geçer zaman seninde hiç sıkıntı çıkmadan gebelik gerçekleşir inşallahKızlar doktordan geliyorum 4tane yumurta oluşmuş ikisi 10mm diğerleri küçükmüş iğneye devam perşembe tekrar kontrol güzel gidiyoruz cumartesi yada pazartesi aşılama olur dedi çok heyecanlıyım bide iki yumurtanda tutarsa ikiz de olabilir dedi hepimizin aşılaması tutsun bayram hediyesi olsun Allah’ın izniyle
İnşallah canım saya saya geçermiş zaman önemli olan sonucun güzel olması hepimizin yüzü güler inşallahAyyy çok sevindim canım inşallah tutar hepimizin benim beşinci günü aşılama olduktan sonra beklemesi çok zor ama inş çabuk geçer zaman seninde hiç sıkıntı çıkmadan gebelik gerçekleşir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?