Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ay aynen ya sabredemiyorum bende sen yap bakalım gaza gelirsem ben de yaparım
Canım aşılamadan önce kaç gün cinsel perhiz olacak. Ben yarından sonra yumurtalar büyüklüğü nasıl diye batırmaya gideceğim. Ama yeterince olgunsa haftasonuna denk gelecek sanırım aşılama.buarada bugunleri değerlendirelim mi eşimle yoksa aşılamadan önce bişi yapmamak mı lazım

Selam kızlar bende bugün aşılama oldum bu ikinci aşılamam inşallah bu sefer tutar inşallah hepimiz pozitifi görürüz
Canım aşılamadan önce kaç gün cinsel perhiz olacak. Ben yarından sonra yumurtalar büyüklüğü nasıl diye batırmaya gideceğim. Ama yeterince olgunsa haftasonuna denk gelecek sanırım aşılama.buarada bugunleri değerlendirelim mi eşimle yoksa aşılamadan önce bişi yapmamak mı lazım

Canım benim hemşirem bana söylemişti ne yapmam gerektiğini aşılamadan bir gün sonra gün aşırı ilişki dediler bana öncesinde iki üç günlük perhiz gerek

Arkadaşlar bişey sorcam 2017 son kullanımı olan daha önce aşılama için aldığım fakat kullanamadığım ilaçlarımı doktorum sakıncası olmayacağını söyleyerek aynı ilaç üzerinden kullanabileceğimi söyledi.Ben tekrar ilaç yazdırmak istedim ama maddiyat açısındanda düşündü belki gerek yok bunu bir deneyelim dedi ama biraz huzursuz oldum.Bu arada doktoruma güvenirim.Kendisini bu işe adamıştır ve severek yapıyor.siz ne düşünüyorsunuz?

Valla canım bilemem ama benim hemşirem o iğneleri buzdolabında sakla yoksa bozulur dedi hani senin ilaçlar bir sene olmuş yine de doktorun karar versin

3 gün yeterli cnm

Aşılaması 11.gün olupta test yapan var mı ben test yaptım çift çizgi çıktı acaba iğnenin etkisi olabilir mi göğsüm çok acıypr sarı akıntım var sol kasığım ve belim ağrıyor duphaston diye ilaç kullanıyorum

Eklentiler

• 6C1F9D4C-D936-4D84-B719-6473CC0168B4.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 66
Benim 9.gunde tek cizgiydi 10. Günde geçiyor diye biliyorum canım inşallah vardır ben öle dusunudüşün :)

Kızlar bakar mısınız aşılamanın 10. Günü bugün sizce pozitif mi

Eklentiler

• 20180602_151234.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…