Bende öyle bısey olmamosdı. Ama ben düşük yapıyorum olmadıGreen girls sende de ara ara batmalar devam etti mi benim bugün üçüncü günüm batmalar var ara ara bu iyiyemi işaret acaba
Bir de canım döllenmemi oluyor acaba
Bide eşler strese sokmasa tutar da hemen kvga ettik ufak şeyden hic alttan alma yok nefret ediyorm erkeklerden[/QUOTE evli olmama rağmen bende nefret ediyorum
Canım aşılamadan önce kaç gün cinsel perhiz olacak. Ben yarından sonra yumurtalar büyüklüğü nasıl diye batırmaya gideceğim. Ama yeterince olgunsa haftasonuna denk gelecek sanırım aşılama.buarada bugunleri değerlendirelim mi eşimle yoksa aşılamadan önce bişi yapmamak mı lazımAy aynen ya sabredemiyorum bende sen yap bakalım gaza gelirsem ben de yaparım
Canım aşılamadan önce kaç gün cinsel perhiz olacak. Ben yarından sonra yumurtalar büyüklüğü nasıl diye batırmaya gideceğim. Ama yeterince olgunsa haftasonuna denk gelecek sanırım aşılama.buarada bugunleri değerlendirelim mi eşimle yoksa aşılamadan önce bişi yapmamak mı lazımSelam kızlar bende bugün aşılama oldum bu ikinci aşılamam inşallah bu sefer tutar inşallah hepimiz pozitifi görürüz
Canım benim hemşirem bana söylemişti ne yapmam gerektiğini aşılamadan bir gün sonra gün aşırı ilişki dediler bana öncesinde iki üç günlük perhiz gerekCanım aşılamadan önce kaç gün cinsel perhiz olacak. Ben yarından sonra yumurtalar büyüklüğü nasıl diye batırmaya gideceğim. Ama yeterince olgunsa haftasonuna denk gelecek sanırım aşılama.buarada bugunleri değerlendirelim mi eşimle yoksa aşılamadan önce bişi yapmamak mı lazım
Valla canım bilemem ama benim hemşirem o iğneleri buzdolabında sakla yoksa bozulur dedi hani senin ilaçlar bir sene olmuş yine de doktorun karar versinArkadaşlar bişey sorcam 2017 son kullanımı olan daha önce aşılama için aldığım fakat kullanamadığım ilaçlarımı doktorum sakıncası olmayacağını söyleyerek aynı ilaç üzerinden kullanabileceğimi söyledi.Ben tekrar ilaç yazdırmak istedim ama maddiyat açısındanda düşündü belki gerek yok bunu bir deneyelim dedi ama biraz huzursuz oldum.Bu arada doktoruma güvenirim.Kendisini bu işe adamıştır ve severek yapıyor.siz ne düşünüyorsunuz?
Bence de doktora götür canım o baksınH Hilal pembe 25 derecede yazıyor ilaç üstünde ama bir odadaydı 2 yıl boyunca,süresi geçti diye atacaktım h.sonu götürcem bakacak doktor.
buzdolabında yumurta konan yerde olmalıydı o iğneler işe yaramaz...H Hilal pembe 25 derecede yazıyor ilaç üstünde ama bir odadaydı 2 yıl boyunca,süresi geçti diye atacaktım h.sonu götürcem bakacak doktor.
3 gün yeterli cnmCanım aşılamadan önce kaç gün cinsel perhiz olacak. Ben yarından sonra yumurtalar büyüklüğü nasıl diye batırmaya gideceğim. Ama yeterince olgunsa haftasonuna denk gelecek sanırım aşılama.buarada bugunleri değerlendirelim mi eşimle yoksa aşılamadan önce bişi yapmamak mı lazım
İlk aşılamada mı hamile kaldın canımbuzdolabında yumurta konan yerde olmalıydı o iğneler işe yaramaz...
hayır 2. aşılamam da canım...İlk aşılamada mı hamile kaldın canım
Benim 9.gunde tek cizgiydi 10. Günde geçiyor diye biliyorum canım inşallah vardır ben öle dusunudüşün :)Aşılaması 11.gün olupta test yapan var mı ben test yaptım çift çizgi çıktı acaba iğnenin etkisi olabilir mi göğsüm çok acıypr sarı akıntım var sol kasığım ve belim ağrıyor duphaston diye ilaç kullanıyorum
kan verin benceAşılaması 11.gün olupta test yapan var mı ben test yaptım çift çizgi çıktı acaba iğnenin etkisi olabilir mi göğsüm çok acıypr sarı akıntım var sol kasığım ve belim ağrıyor duphaston diye ilaç kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?