Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar iyi akşamlar
1. ve 2. aşılama arasında bekleme süresi olmalımı. bilginiz varmı bu konuda
benim ilk aşılamam tutmadı bugün aldım sonucumu.

cnm cok iyi doktorlarin hepsini arastirdim
bu konuda 2 ye bolunuyorlar
bi kismi 1 ay ara diyor
1 kismida ara olmadan daha iyi diyorlar
bunyeye de bagli diyorlar
vucudun arka arkaya tedaviyi kaldircak gibiyse devam et bence
yok igneler agir geldi siskinlik hormon degisimi zor oluyorsa bi ay ara ver istersen

merhabalar arkadaşlar bende 1 nisanda aşılama oldum şimdi sonuç bekliyorum. sende ne gibi değişiklikler var yazarsan çok sevinirim.

kızlar iyi akşamlar
1. ve 2. aşılama arasında bekleme süresi olmalımı. bilginiz varmı bu konuda
benim ilk aşılamam tutmadı bugün aldım sonucumu.
mrb arkadaşı arada en az 2 ay geçmesi lazım çünkü aşılamadan sonra kendiliginden hamile kalma oranı yüksek igneler birkaç ay vucuttan atılmıyomuş ben aşılamadan sonra kendiligimden hamile kaldım

merhaba kızlar bende 1 nisnda aşılama yaptırdım 10.gün tahlil yaptırdım sonu. 2.86 çıktı bugünü bekliyorum bakalım ne olacak

merhaba k bende 1 nisnda aşılama yaptırdım 10.gün tahlil yaptırdım sonu. 2.86 çıktı bugünü bekliyorum bakalım ne olacak sen test yaptırdınmı

merhaba k bende 1 nisnda aşılama yaptırdım 10.gün tahlil yaptırdım sonu. 2.86 çıktı bugünü bekliyorum bakalım ne olacak sen test yaptırdınmı

merhaba .bende 1 nisanda 3,aşılamamı yaptırdım.ama test yaptırmadım.bekliyorum.inşallah hepimizin gzel güzel bebişleri olur.

slm arkadaşlar bende aşılama yaptırdım bugün 3 gün cok heycanlıyım bende bel ağrısı ve kasıklarımda ağrı var sizdede oluştumu 10 gün nasıl gececk bilmiyorum heycan merak hepsi bi arada nasıl gececk bilmiyorum...mirmirmirmir

merhaba arkadaşlar önümüzdeki ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum bende yumurta problemi yok acaba ilaç istemeden sadece çatlatma iğnesi olsam olur mu? daha önce çok yumurta takibi yaptırdım ilaçla yaptık ama doktorum tahminlerinden 2 gün falan geç çatladı çoğunda. arkadaşım da aşılama yaptırdı yumurtası aşılamadan sonraki gün çatladı ve tabii sonuç negatif ben de daha garanti mi olur diye düşünüyorum?? ne dersiniz???

bayanlar meraba benim eşimde sayı 9 milyon morfoloji %14 hAREKETLİLİK %80 aşılamaya yaptırmaya değer mi sizce tutar mı?

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben 2 defa aşılama yaptım tutmadı... 3 hakkım olduqu için şimdi osman develioğluna qitmek istiyorum fiyatlarını bilen varmı acaba?

benim birinci aşılamam tutmadı.dr kontrolünde atılmayan yumurta var dedi ve doğum kontrol hapı verdi 1 ay kullanıp önümüzdeki ay 2.aşılama yapılacak

merhaba hanımlar bende 5 nisanda aşılama yaptırdım ve ayın 20 sini iple çekiyorum beklemek ne zormuş ya bu benim ilk aşılamam allah hepimze sabır versin

arkadaslar doktorum o kadar iyiki benim pko oldugumu bile soylemedi ama ben anladim belirtiler ve iki yumurtaligimda olan 8 mm kistler bunu gosteriyor ancak sansim var ki kan degerlerim bayagi normal cikti doktor bana klomen verdi 10 gun kullandim 11 gun doktor yumurtlarin gelismis dedi bu ay olmazsa asilama yapacaz dedi doktor yumurtalarim buyudugu icin ve degerlerim normal oldugu icin sansliyim ama 9 aydir cocogum olmuyor ve asilamadada umutlanmalimiyim ne kadar sansim var bilmiyorum doktor bu ay adetin olsada olmasada gel dedi asilama ne kadar suruyor karar verdikten sonra hemen ilk ay yapiliyomu

canım benim gazi hastanesindemi tedavi görmüştün, aşılama ilemi hamile kaldın, sana kaça mal oldu, cnm yazar bilgilendirirsen çok sevinirim.....

merhaba arkadaşlar
bende 2 kere aşılama oldum hiç ara vermeden ama malesef tutmadı. 2 sindede klomen kullanmıştım. Bu ay 3. aşılama içinde iğneye başladık. Birde iğneyi deneyeyim inşallah bu ay tutar. Ne eşimde nede bende sorun yok herşey normal ama olmuyor. Her ay negatif sonuç almak insanı moralmen çok kötü yapıyor. Maddi yönünü insan geçiyor bir sürü sonra psikolojim çok bozuldu. Yanımda çocuk konusu konuşulmaması için kendimi kasıyorum. Konu açılırda banada sorarlar diye.
ınşallah hepimiz tez zamanda hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz.

bu nedir böylee...isyan etmeyeyim diyorum dilim dursa kalbim durmuyor...artık beklemek işkence.nereye gitsem ne yapsam aklımda hiç unutamıyorum.bu psikolijiden kurtulmam gerekir biliyorum ama elimden bir şey gelmiyor.
tutmadığını düşündüğüm bir aşılamanın beni umutlandırmasına izin vermek istemiyorum buna rağmen kendimi kandırıyorum.
sebebi belli olmayan bir nedenden bebeğimin yokluğunun içindeyim sadece.

arkadşalr aşılama yaptıranalrın aarsında çok öğretmen var. ben de başlıcam ama benim gideceğim yer tüp bebek merkzi ve kesinlikle okulda duyulmasını bilinmesini istemiyorum. gittiğim gün sevk almaya gerek yok ama dönüşte belge faaln istiyolarmı. ben ordan vermek istemiyorum . atrtık hastalandım faaln diyip normal hastaneden sevk alıp götürürüm diyorum napıyım. şuana kadar okula gelmediğim için hiç kağıt faaln götürmedim ama isterlermiki. ya öffffffffffff. zaten stres yaptım bi de bu.

kızlar meraba ben akıl danışmak istiyorum siz olsanız ne yapardınıztüpbebekmi ameliyatmı aşılamamı eşimde varikosel var ilk ne yapmalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…