elif benı şok ettın bugun sankı ben test yaptırmış gıbı bekledım inan işyerınden eve kendımı zor attım haber icın.ama canım benım hayırlısı boyleymış ne olur uzulme lutfen.kacyıllık evlısın yaş kac
naber canim nasilsin...mutluluk varda 3 yildan sonra insan bebek istiyo hemde deli gibi..bide étrafin durmadan sormasi cildirtiyo beni...evden disari cikmák ístemiyorum,,bütün arkadaslarim hamile bitek ben degilim onun icin onlarlada görüsmek istemiyorum...sende ayni durumdamisin..
arkadaşlar cvp yazdığınız için teşekkürler.ben aşılama yaptırdım şimdi sonuç bekliom yani sizden 1 adım ilerdeyim şuan.o yüzden sormak istediğiniz bişiler varsa sorabilirsiniz .elimden geldiğince biliosam cvp yazarım pc nin başına geçince.yaaaa bu pko illetinin tedavisi yok mu bu nsl bi hastalık.senağlama
anlıyorum senı elif yapacak bırşey yok dua etmekten başka.ne duşundunuz kararınız ne olacak.şu kure başlasaydınız bakalım ne olcak bırde msn de gorüşebılırız varsa
merhaba arkadaşım,slm arkadaşlar ben 3 eylülde ilk aşılamamı yaptırdım ve ilk aşılamamda hamile kaldım inş herşey yolunda gider şimdi 7 haftalık hamileyim umarım her bebek isteyen bu duyguyu tadar allah hepinizin yardımcısı olsun her bebek isteyen için hep dua ediyorum allah her isteyene verir inş
sevgili gügü,ya bu pko çok sayıda kontrolsüz yumurtalar oluşmasına neden oluyo ya,ilk ay gonal f i yüksek dozda başladık çok sayıda çooook büyük yumurtalar oluştu iptal ettik tedaviyi ohss ye neden olur diye.2. ay az dozla başladık brz artırdık ama cvp vermedi işte bu ayda azdan başlayıp yavaş yavaş artırdık ve güzel bi yumurta gelişti ve aşılama oldu ama sonuç ne olur bilmem.5gün sonra belli olcak işte.ooofff off geçermi bu beş gün yaaaa.her geçen gün daha sıkıntı yapıyo bana.ve sanki içimden bi ses olmicak diyo.senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?