senağlamacanım merhaba ben cok uzgun karışik duygular icerısındeyım pazar sabahı uyandıgımda okanı gordum inanamadım gözlerım yerınden cıkacaktı ki beklıyordum duşün hamılelıgı kabullenıp otursaydım tuttu tutacak deseydım nasıl bır tıranva gecırırdım 4gun erken oldu yaklaşik 2saat agladım sonra eşimle afyona gezmege gıttık acıldım şimdı iyiyim.inşaallah rabbım sana yaşatmasın bu uzuntuyu inşaallah ben hamıleyım dıye haykırırsın dualarım senınle.doktorumu aradım gel konuşalimdedı galiba yıne yaptırcam hayırlısını dıledık hep bılıyorum rabbım hayırlısını verecek inanıyorum.guzel haberlerını bekliyorum
aşılama yaptıran bütün arkadaşlar hepinize slm.a.s.aşılamadan sonuç almış olsanız da,sonuç alamamış olsanız da lütfen bütün tecrübelerinizi,yaşadığınız fiziksel değişiklikleri anlatın ki biz yeniler faydalanalım.benim tahlilime daha 5 gün var ama artk dayanamıyorum.içime sıkıntı basıyo.belki sizin yazdıklarınızdan ben ve benim gibiler bişiler okurlar da rahatlarlar.şimdiden teşekkürler cvbınız için:enbuyukkk:
arkadaslar doktorunuz asılamaya nezaman gecti ben 4 aydır klomen kullanıyorum gecen gun fılm cektırdım sonuc ıyı hemen asılama yapalım dedı dr yani daha 4 aydır tedavı goruyorum erken deyılmı sızce dr istemıyorum asılama dedi bozuldu biraz siz asılamayı nekadar sure sonra yaptırdınız
telli bende de kötü haber var tutmadi malesef..okadar üzgünüm ki yikildim resmen:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?