Ewtilk asilamanmi canim? benim 2.asilamam tutmustu, fakat malesef düsük yaptim
Hic hatirlamiyorum Ama Ben gün gün not almistim,akintim yoktu.sadece ilk asilamanin oldugu gün lekelenmem oldu,ertesi gün lekelenmelerim devam edince progestan kullanmaya basladim,fakat yaklasik 5 haftalikken düsük yaptim.insallah Seninde asilaman olumlu Sonuc verir ve bebegini hayirla kucagina alirsin.A
Akintin falan varmiydi pek canim
Inşallah canim benim Allah razı olsun Rabbim hepimize nasip etsin o duyguyu ben biraz umutsuzum gerçi ama Allah büyük bakalimHic hatirlamiyorum Ama Ben gün gün not almistim,akintim yoktu.sadece ilk asilamanin oldugu gün lekelenmem oldu,ertesi gün lekelenmelerim devam edince progestan kullanmaya basladim,fakat yaklasik 5 haftalikken düsük yaptim.insallah Seninde asilaman olumlu Sonuc verir ve bebegini hayirla kucagina alirsin.
Amin insallah :)bakalım Benimde bugün yarin regl olmam gerek normal sartlarda Hayirlisi rabbimden.umutsuzluga Kapilma Rabbim en Hayirli zamanda bizlerede nasip edecektir ins Ben buna Cani gönülden inaniyorumInşallah canim benim Allah razı olsun Rabbim hepimize nasip etsin o duyguyu ben biraz umutsuzum gerçi ama Allah büyük bakalim
Canım merhaba Tılan ocagı dan mı habhsedıyorsun acaba bana da önerdiler senden bilgi alabılırmıyımMerhaba ben 2 defa aşılama yaptırdım ve tutmadı sonra 5 6 ay ara verdim adana bir hoca var hatta iki kişiye ayrı ayrı yönlendirdiler ıkisinede birer hafta arayla gittim.adetimde yeni bitmişti gittiğimde zaten ve o ay hamile kaldım şimdi 35 haftalik hamileyim. Darısı isteyen herkeze olsun insallh. Rabbim.kucaklarinizi boş bırakmasın
Ben ilk hamileliğimde aşılama ile olmustu gonal-f kullandım tutmuştuBende başladım bugün gonalfa olurmu bilmem çok olumsuz yorum okuyorum ama hayırlısı
Aa sevindim buna kistiniz varmıydı peki sorun neydiBen ilk hamileliğimde aşılama ile olmustu gonal-f kullandım tutmuştu
Kist yoktu yumurta tembelliği vardıAa sevindim buna kistiniz varmıydı peki sorun neydi
Canım hayırlı olsun bebişinBen ilk hamileliğimde aşılama ile olmustu gonal-f kullandım tutmuştu
Saol canım aşılama ile olan kürtajla sonuçlandı 4 ay sonra tekrar hamile kaldım ve şimdi 24 haftalık olduk kızım olacak şükürCanım hayırlı olsun bebişinaşılama yapıldıktan sonra neler yaşadın? O iki haftalık süreçte neler yaşadın ağrı hassasiyet ?
Rabbim bu bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinSaol canım aşılama ile olan kürtajla sonuçlandı 4 ay sonra tekrar hamile kaldım ve şimdi 24 haftalık olduk kızım olacak şükürağrı falan hissetmedim sadece göğüs hassasiyet ve şişmesinden anlamıştım zaten tam 1 sonrada hamile olduğumu anladım
Amin canım isteyen herkese nasip etsin rabbimRabbim bu bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Aşılamadan kaç gün sonra pozitif görmüştünüz ? Rabbim sağlıcakla kucağınıza aldırsın inşallahhhAmin canım isteyen herkese nasip etsin rabbimSen aşılama mi oldun canım
Amin canım 15 gün falan sanırım 3 Aralık son adetimdi 15 Aralık gibi aşılama yaptırmıştım 3 Ocak gibi öğrendim kanda ve idrarda geçen seneAşılamadan kaç gün sonra pozitif görmüştünüz ? Rabbim sağlıcakla kucağınıza aldırsın inşallahhh
Amin canımAmin canım isteyen herkese nasip etsin rabbimSen aşılama mi oldun canım
İnşallah olumlu sonuçlanır canım ben normal kalamıyorum diye 2 kere aşılama oldum ama bu hamileliğim de kendiliğinden olduAmin canımevet canım
Amin canım çok dua et bana inşallah hamileyimdirİnşallah olumlu sonuçlanır canım ben normal kalamıyorum diye 2 kere aşılama oldum ama bu hamileliğim de kendiliğinden oldu
İnşallah canım ne zaman yaptırdın pekiAmin canım çok dua et bana inşallah hamileyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?