Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
A

Akintin falan varmiydi pek canim
Hic hatirlamiyorum Ama Ben gün gün not almistim,akintim yoktu.sadece ilk asilamanin oldugu gün lekelenmem oldu,ertesi gün lekelenmelerim devam edince progestan kullanmaya basladim,fakat yaklasik 5 haftalikken düsük yaptim.insallah Seninde asilaman olumlu Sonuc verir ve bebegini hayirla kucagina alirsin.

Hic hatirlamiyorum Ama Ben gün gün not almistim,akintim yoktu.sadece ilk asilamanin oldugu gün lekelenmem oldu,ertesi gün lekelenmelerim devam edince progestan kullanmaya basladim,fakat yaklasik 5 haftalikken düsük yaptim.insallah Seninde asilaman olumlu Sonuc verir ve bebegini hayirla kucagina alirsin.
Inşallah canim benim Allah razı olsun Rabbim hepimize nasip etsin o duyguyu ben biraz umutsuzum gerçi ama Allah büyük bakalim

Inşallah canim benim Allah razı olsun Rabbim hepimize nasip etsin o duyguyu ben biraz umutsuzum gerçi ama Allah büyük bakalim
Amin insallah :)bakalım Benimde bugün yarin regl olmam gerek normal sartlarda Hayirlisi rabbimden.umutsuzluga Kapilma Rabbim en Hayirli zamanda bizlerede nasip edecektir ins Ben buna Cani gönülden inaniyorum

Merhaba ben 2 defa aşılama yaptırdım ve tutmadı sonra 5 6 ay ara verdim adana bir hoca var hatta iki kişiye ayrı ayrı yönlendirdiler ıkisinede birer hafta arayla gittim.adetimde yeni bitmişti gittiğimde zaten ve o ay hamile kaldım şimdi 35 haftalik hamileyim. Darısı isteyen herkeze olsun insallh. Rabbim.kucaklarinizi boş bırakmasın
Canım merhaba Tılan ocagı dan mı habhsedıyorsun acaba bana da önerdiler senden bilgi alabılırmıyım

Bende başladım bugün gonalfa olurmu bilmem çok olumsuz yorum okuyorum ama hayırlısı

Canım hayırlı olsun bebişin😊aşılama yapıldıktan sonra neler yaşadın? O iki haftalık süreçte neler yaşadın ağrı hassasiyet ?
Saol canım aşılama ile olan kürtajla sonuçlandı 4 ay sonra tekrar hamile kaldım ve şimdi 24 haftalık olduk kızım olacak şükür 🙏🏼🧿 ağrı falan hissetmedim sadece göğüs hassasiyet ve şişmesinden anlamıştım zaten tam 1 sonrada hamile olduğumu anladım

Saol canım aşılama ile olan kürtajla sonuçlandı 4 ay sonra tekrar hamile kaldım ve şimdi 24 haftalık olduk kızım olacak şükür 🙏🏼🧿 ağrı falan hissetmedim sadece göğüs hassasiyet ve şişmesinden anlamıştım zaten tam 1 sonrada hamile olduğumu anladım
Rabbim bu bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 😊

Back
X