- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
Bugün 11. Gün idrar testim çok silik çıktı şimdi kan vercen yarına çıkar sanırım sonucum. Bi yandan adet olmuşum gibi hissediyorum. Ama bişey yok. Korkuyorum çokİnşallah canım ne zaman yaptırdın peki
Evet bi yerde bunu okudum vardıKızlar 11. Gün testte pozitif, kanda negatif görüp 14. Gün hamile olduğunu öğrenen oldu mu ?
İnşallahhh bende de öyle olurEvet bi yerde bunu okudum vardı
Ben geçen sene devlette yaptırdım sadece sperm yıkama için özel hastaneye 400 vermiştim hepsini özelde yapıncada 650 700 alıyorlardıMerhaba kızlar aşılama fiyatları ortalama ne kadar ?
Hayırlısı olsun canımBugün 11. Gün idrar testim çok silik çıktı şimdi kan vercen yarına çıkar sanırım sonucum. Bi yandan adet olmuşum gibi hissediyorum. Ama bişey yok. Korkuyorum çok
Amin canım inşallah bolbol rabbi hebli minessalihin deİnşallahhh bende de öyle olur
Amin inşallah canımHayırlısı olsun canım
Canım aşağı yukarı raporlu herşey içinde 450 devletteMerhaba kızlar aşılama fiyatları ortalama ne kadar ?
İnan çok derim onu hem Rabbi hebli minessalihin hem de Rabbi hebli minessaliha derimAmin canım inşallah bolbol rabbi hebli minessalihin de
şartı vs var mı peki ? ben geçen sene hamile kalmak için uğraştım 4 ay snra oldu düşük yaptım şimdi 9 ay oldu 10. aya gircem olmuyor, yumurta var ama yumurta takibinden başka bişi yapmıyor bn artık çok yorldum.Canım aşağı yukarı raporlu herşey içinde 450 devlette
Çocuğun olmuycakşartı vs var mı peki ? ben geçen sene hamile kalmak için uğraştım 4 ay snra oldu düşük yaptım şimdi 9 ay oldu 10. aya gircem olmuyor, yumurta var ama yumurta takibinden başka bişi yapmıyor bn artık çok yorldum.
Aşılamadan sonra kullanılan ilaçlardan dolayı yalancı pozitif çıkıyor normalde 10 11 gün pozitif çıkma olasılığı yüksek ama kandaki sonuç kesindir. Bir kaç gün sonra silik çizgi de kayboluyor zaten.Kızlar 11. Gün testte pozitif, kanda negatif görüp 14. Gün hamile olduğunu öğrenen oldu mu ?
Evet böyle bir şey var doğru diyorsun ama bir gün önce testim de bir şey yoktu .Aşılamadan sonra kullanılan ilaçlardan dolayı yalancı pozitif çıkıyor normalde 10 11 gün pozitif çıkma olasılığı yüksek ama kandaki sonuç kesindir. Bir kaç gün sonra silik çizgi de kayboluyor zaten.
Bana doktorum aşılamadan sonraki ilk 14 gün asla test yapmamamı 14. Gün sadece kan tahlili vermemi söylemişti ama ben dayanamayıp 11. Gün test yapmıştım silik çıkmıştı koşa koşa kan tahlili vermiştim çok büyük hayal kırıklığı yaşamıştım. Kan tahlili yanılmaz ama umarım sende durum tam tersi olur. Hayırlısıyla hamile kaldığın haberini verirsin. Olmazsa da üzülme zamanı geldiğinde allah kimsenin kucağını boş bırakmayacaktır :)Evet böyle bir şey var doğru diyorsun ama bir gün önce testim de bir şey yoktu .
CaNım yaptınmı kan testiniBugün 11. Gün idrar testim çok silik çıktı şimdi kan vercen yarına çıkar sanırım sonucum. Bi yandan adet olmuşum gibi hissediyorum. Ama bişey yok. Korkuyorum çok
4,6 çıktı canım yarın tekrar kan vercemCaNım yaptınmı kan testini
yaa hadi inşallah ama var gibi gibi :) :) :) :) Merakla bekliyorum canım4,6 çıktı canım yarın tekrar kan vercem
İnşallahhh canım sağ ol Allah razı olsunBana doktorum aşılamadan sonraki ilk 14 gün asla test yapmamamı 14. Gün sadece kan tahlili vermemi söylemişti ama ben dayanamayıp 11. Gün test yapmıştım silik çıkmıştı koşa koşa kan tahlili vermiştim çok büyük hayal kırıklığı yaşamıştım. Kan tahlili yanılmaz ama umarım sende durum tam tersi olur. Hayırlısıyla hamile kaldığın haberini verirsin. Olmazsa da üzülme zamanı geldiğinde allah kimsenin kucağını boş bırakmayacaktır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?