Aşılama Aşılama yaptıran hanımların paylaşım alanı...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım aşağı yukarı raporlu herşey içinde 450 devlette
şartı vs var mı peki ? ben geçen sene hamile kalmak için uğraştım 4 ay snra oldu düşük yaptım şimdi 9 ay oldu 10. aya gircem olmuyor, yumurta var ama yumurta takibinden başka bişi yapmıyor bn artık çok yorldum.

Kızlar 11. Gün testte pozitif, kanda negatif görüp 14. Gün hamile olduğunu öğrenen oldu mu ?
Aşılamadan sonra kullanılan ilaçlardan dolayı yalancı pozitif çıkıyor normalde 10 11 gün pozitif çıkma olasılığı yüksek ama kandaki sonuç kesindir. Bir kaç gün sonra silik çizgi de kayboluyor zaten.

Ben de bir kez aşılama oldum o ay negatif sonuçlanmıştı. Ama aşılama negatif bile olsa 3 4 ay sürekli doğal yollardan denemeye devam edin. Kullanılan ilaçların etkisi sonraki aylar da devam ediyormuş ve bence o ay stresten ilaçlar kaliteli yumurta üretmeye yardımcı olamıyor o yüzden sonraki aylar şans daha yüksek bence. Ben aşılamadan 3 ay sonra doğal yollarla hamile kalmıştım

Evet böyle bir şey var doğru diyorsun ama bir gün önce testim de bir şey yoktu .
Bana doktorum aşılamadan sonraki ilk 14 gün asla test yapmamamı 14. Gün sadece kan tahlili vermemi söylemişti ama ben dayanamayıp 11. Gün test yapmıştım silik çıkmıştı koşa koşa kan tahlili vermiştim çok büyük hayal kırıklığı yaşamıştım. Kan tahlili yanılmaz ama umarım sende durum tam tersi olur. Hayırlısıyla hamile kaldığın haberini verirsin. Olmazsa da üzülme zamanı geldiğinde allah kimsenin kucağını boş bırakmayacaktır :)

Bana doktorum aşılamadan sonraki ilk 14 gün asla test yapmamamı 14. Gün sadece kan tahlili vermemi söylemişti ama ben dayanamayıp 11. Gün test yapmıştım silik çıkmıştı koşa koşa kan tahlili vermiştim çok büyük hayal kırıklığı yaşamıştım. Kan tahlili yanılmaz ama umarım sende durum tam tersi olur. Hayırlısıyla hamile kaldığın haberini verirsin. Olmazsa da üzülme zamanı geldiğinde allah kimsenin kucağını boş bırakmayacaktır :)
İnşallahhh canım sağ ol Allah razı olsun 🤲🏻Hayırlısı bakalım yarin test günüm 🤗

Back
X