- 23 Haziran 2020
- 33
- 10
- 18
- 32
- Konu Sahibi Bebek bekleyenler
-
Bana progestan fitil verdiCanım bana da aşılamadan sonra hiç ilaç vermedi doktor.Herkesin tedavisi farklı.Gerek görmemiştir doktor.
Evet buydu demek istedigim herhangi bir sivi bosaltimi yok iceriyi siliyorlarCnm sivi bosaltmiyolar gazli bez gibi biseyi islatip siliyo
Ben agzidan aliyorum ama fitil olarak da kullaniliyormusBana progestan fitil verdi
Canım bana da aşılamadan sonra hiç ilaç vermedi doktor.Herkesin tedavisi farklı.Gerek görmemiştir doktor.
[/QUO
Öyle mi güzel o zaman doktora gidicektim vala niye vermedinz yapmadınız diye içimi rahatlattn sağolaşılaman ne durumda peki
Agizdan yan etkisi cok oluyomus cnm dr fitil olarak kullan dedi banaBen agzidan aliyorum ama fitil olarak da kullaniliyormus
Hiç onu bile görmedim hissetmedim yada öyle diyim. İlkin ince birşey geçtiğini hissettim doktor yok rahim ağzı dar zor oluyur diyip çıkardı 2. Kez tekrar etti ve çok şükür oldu . Başka yok acaba başında yaptı da hissetmedim miCnm sivi bosaltmiyolar gazli bez gibi biseyi islatip siliyo
bu tutunmasi için galiba dimi.Bana progestan fitil verdi
Kuzum hic hissetmion zaten dr bana temizliyorum simdi suyla dedi o demese hissetmezdim bendeHiç onu bile görmedim hissetmedim yada öyle diyim. İlkin ince birşey geçtiğini hissettim doktor yok rahim ağzı dar zor oluyur diyip çıkardı 2. Kez tekrar etti ve çok şükür oldu . Başka yok acaba başında yaptı da hissetmedim mi
Galiba oylebu tutunmasi için galiba dimi.
Yarın 12. Günüm doktor günün geçsin sonra yap dedi ama ben yarın yapcam o zaman da belli oluyormuş yazarımmKizlar test yapan sonuclari yazsin insallah hepimizin cift cizgi cikar beklemek cok zor zaman durdu sanki
Ayyy insallah kuzum merakla bekliyorum insallah guzel haberleri ver bizeYarın 12. Günüm doktor günün geçsin sonra yap dedi ama ben yarın yapcam o zaman da belli oluyormuş yazarımminşallah olur hepimiz sağlıkla alırız kucğımıza
Hee anladm canm biraz fazla kurcalıyorm gibi oldu ama anlarsın insan her detayını merak ediyorKuzum hic hissetmion zaten dr bana temizliyorum simdi suyla dedi o demese hissetmezdim bende
Amin amin hepimiz inşallahAyyy insallah kuzum merakla bekliyorum insallah guzel haberleri ver bize
Aynen ben asilamaya gitmeden kac tane videosunu izledim her detayini merak ediyo insanHee anladm canm biraz fazla kurcalıyorm gibi oldu ama anlarsın insan her detayını merak ediyor
Tabi canm bide ilkkez olunca daha bi merak ediyorsn en iyisi olsun istiyor insan. Bende kaç video kaç yazı kaç bu tarz yazışmaları hepsini okudum didik didik etim her yeriAynen ben asilamaya gitmeden kac tane videosunu izledim her detayini merak ediyo insan
Senin baya yaklaşmış benim daha çokYarın 12. Günüm doktor günün geçsin sonra yap dedi ama ben yarın yapcam o zaman da belli oluyormuş yazarımminşallah olur hepimiz sağlıkla alırız kucğımıza
Yaklaşmış ama o 12 günü nasıl geçirdiğimi ben biliyom insan çok telaşlı çok meraklı oluyor böylr için içine sığmıyor günler geçmiyordu resmenSenin baya yaklaşmış benim daha çokRabbim inşallah hayırlısını nasip etsin ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?