23ünde yaptırdım bende21 inde yaptırdım bende canım senin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
23ünde yaptırdım bende21 inde yaptırdım bende canım senin
Ben 13. Gün akşam test yapmayı düşünüyorumTarihler yakın benim ilk günle 10.günüm
Rabbim hayal kırıklığına uğratmasın tüm emeklerimizin karşılığını versin inşallah canım benimBen 13. Gün akşam test yapmayı düşünüyorum![]()
Amin inşallah canımRabbim hayal kırıklığına uğratmasın tüm emeklerimizin karşılığını versin inşallah canım benimben test yapma konusunda çok korkagim diyebilirim. Çok zor toparliyorum kendimi pek cesaret edemiyorum. Sanırım 20 gün geçince falan yaparım ancak
Ben sordum takviye ilaç verecekmisiniz diye sadece benim demekle folik asit yazdı progestani neye bakarak veriyorlarki herkese vermiyorlar galiba ya da doktorların stilleri başkaAmin inşallah canımBende ev test yapmıyorum artık ama kandan baktırırım çünkü progestan kullanıyorum negatifse onu bırakayım diye
![]()
Canım progestan fitil verdi bana. O döllenme olursa tutunmasını kolaylaştırıyormuş olur da tutunursa düşük olmasın diyeymiş. Herkese vermiyorlar dediğin gibi. Doktoruma sormuştum hamile kalmayı kolaylaştırıyor demişti. Bakalım hayırlısıBen sordum takviye ilaç verecekmisiniz diye sadece benim demekle folik asit yazdı progestani neye bakarak veriyorlarki herkese vermiyorlar galiba ya da doktorların stilleri başka
Allah'ım gönlümüze göre versin canım inşallah güzel haberler alırızCanım progestan fitil verdi bana. O döllenme olursa tutunmasını kolaylaştırıyormuş olur da tutunursa düşük olmasın diyeymiş. Herkese vermiyorlar dediğin gibi. Doktoruma sormuştum hamile kalmayı kolaylaştırıyor demişti. Bakalım hayırlısı![]()
İnşallah canımAllah'ım gönlümüze göre versin canım inşallah güzel haberler alırız![]()
Canim napiyosun test falan yaptinmi yapicanmi napican daha dgrusuYaaa beraber gün sayalım o zamannnnnarada adet olacakmışım gibi hissediyorum onun dışında bişi yok. Fitil kullanıyorum sabah akşam bide bugün yarım doz ovitrelle yaptım göbekten doktor dedi
Walla bende bilmiyorum aldım test ama hala karar veremedim belki yarın sabah yaparım sennnnCanim napiyosun test falan yaptinmi yapicanmi napican daha dgrusu![]()
Ben almadm napicagimida bilmiyorum yaWalla bende bilmiyorum aldım test ama hala karar veremedim belki yarın sabah yaparım sennnn
Ne hissediyosun pekiBen almadm napicagimida bilmiyorum ya![]()
Ay hic bsey ya hissislestim heyecanim dorukta ama o bi gerck.Ne hissediyosun peki
Adetimi 2 3 gun falan var normalde bekleyeyimmi diyorum napsam bilmiyorumdaNe hissediyosun peki
Bende hiç bişi hissetmiyorum hatta tutmadığına emim gibiyim yani hiç belirtim yok . Ptesi olsada kan versek bide ben çalışıyorum akşamüstü anca gidebilirim kan vermeyeSen ne hissediyosun![]()