Aşılama yaptıranlar burada toplanalımmmmm

Ama hiç bir belirtim yok ne regl ne de gebelik. Anlayamadım bende
Canım ben ikiz hamileydim ve hiçbir belirtim yoktu internette aşırı miğde bulantısı yazıyordu halbuki. Tek bebeklere hamileyken de sık idrara çıkmaktan başka belirtim yoktu belirti arama. Nasıl her tedavi kişiye özelse belirtiler de kişiye özel. Güzel haberler bekliyorum senden

Fitil olarak sabah akşam kullanıyorum amp olarak da 3 günde 1 vuruldum o bitti. Fitil dende 2 adet kaldı eşimden test istedim akşam getirecek canım inşallah gebelikten gecikmişimdir
Ben heyecanlandım inanki sabah ilk idrarınla yap canım akşam yapma testi. İnşallah Rabbim yüzüne gülsün. İsteyen tüm müslüman din kardeşlerimize anne olmayı nasip etsin.

Ben heyecanlandım inanki sabah ilk idrarınla yap canım akşam yapma testi. İnşallah Rabbim yüzüne gülsün. İsteyen tüm müslüman din kardeşlerimize anne olmayı nasip etsin.

Aynı şeyleri düşünmüşüz canım aminnnnnn inşallah yarın sabah yapayım en iyisi

Günaydın herkese. Bugün aşılamamın 3.günü. Beyaz akıntım olmaya başladı dünden beri anlandıramadığım. Aşılama yaptırdığım gün bile hep hareket halindeydim. Sık idrara çıkmamdan başka henüz bir değişiklik yok vücudumda ki ben zaten sık idrara çıkan bir insanım.Önceki hamileliğimde döllenmeden 8 gün sonra farketmiştim doğal yolla olmasına rağmen. Bunda resmen vücudumda belirti arıyorum ne yazık ki yok şimdilik. Bugün kendi yumurtlama günüm gösteriyor kullandığım programda. Bugünü değerlendirmeli miyim yoksa geçti mi yumurtlamam bilmiyorum.

Bugün aşılama yaptırdığım günü de sayarsam 6.günüm bugün. Dünden beri bel ağrım var. Uykuya meyilim yok. Miğdem bulanmıyor. Ateşim 36,5. Memelerimde birazcık büyüme var. Gözlerimdeki batma aşılama olduğum günden beri var.Beyaz akıntım kesilmişti bugün yine başladı. Doktorum çoğul gebelik olur diyordu ben gebelik belirtisi aradıkça bulamıyorum Henüz çok erken ama ben ara ara girip yazmak istiyorum çünkü benden sonrakilere fikir olur. Regl tarihim 25 Nisan. Aşılamayı 8 Nisan da oldum. 18 Nisan da gebelik testi yapacağım. 20 Nisanda doktora gideceğim kan sonucu için. Pozitif olursa regl gününe kadar 2 günde bir kan sonucunu tekrarlayacağım.

Tedavi aşamasında buraya yazmaya başlamıştım. Durumumu sürekli bilgilendirdim. Benden sonrakilere bilgi olur tecrübe olur diye. Aşılama yaptırdığım günü saymazsam bugün 9.günüm. Erken gebelik testim negatif çıktı. Belimdeki ağrı ve mememdeki şişlik ve ağrı geçmedi hala devam ediyor. Akıntım yok. Miğde bulantım da yok. Sık idrara çıkıyorum zaten normalde de çok su tükettiğim için çıkarım tuvalete bana göre bu normal bir durum. Uykuya meyilim de yok hala sabah erken kalkıyorum.Yarın sabah testi tekrarlayacağım. Hayırlısı artık. Çabalaması kuldan vermesi Allah'tan.

Merhaba biz geldik Size tedaviye başlamadan yazdım ve her kontrolümde bilgilendirdim. Aşılama yaptıracaklara ya da yaptıranlara bilgi olmasını istedim tecrübelerimi paylaştım belirtilerimi de. Adet günümü de sayarsak adetime 8 gün var ucuz gebelik testinde bu sabah pozitifi gördüm hamileyim Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun Allah'ım isteyen tüm müslüman din kardeşlerimize versin inşallah. Çoğul gebelik olabilir demişti doktorum tekrar yazarım kesem görününce.

Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Allah razı olsun Rabbim tüm isteyenlere en kolayından fazla uğraştırmadan versin inşallah Sen de tedavi mi oluyorsun hayırlı uğurlu olsun tedavin inşallah

Bugün doktora gittim kan sonucumu öğrenmek için 3.51 çıktı. Doktor değerlerin düşmeye başlamış kimyasal gebelik geçirmişsin dedi. Üzüldüm ama ağlamadım. Doktorumu değiştirmeye karar verdim. İkinci aşılamam için sabırsızlanıyorum reglim gelince gideceğim bakalım ben tekrar yazarım tedaviye başlayınca.

Merhaba ben ikinci kez aşılama için tedaviye başladım bugün. Doktorumu değiştirdim. Gonalf kullanıyorum. Hayırlara vesile olur inşallah pazartesi tekrar gideceğim doktora dominant olan yumurtalarım kaç tane kaç mm ona bakacak pazartesi yazarım yine.

Merhaba, sürecinizi anlatmışsınız teşekkürler. Ben de bu bugün ilk defa aşılama iğnemi oldum. Gonal f 450, 125mg başladı doktorum. Umarım herkes emeğinin sonucunu alır

Merhaba, sürecinizi anlatmışsınız teşekkürler. Ben de bu bugün ilk defa aşılama iğnemi oldum. Gonal f 450, 125mg başladı doktorum. Umarım herkes emeğinin sonucunu alır
Merhaba aramızda 1 gün var ben senden önce başlamışım inşallah olumlu sonuçlar alırız. Aynı iğneleri kullanıyoruz ben ilk kez kullanıyorum bu markayı. Sürecimi yazdım hep benden sonrakilere fikir olsun diye. Senin ilk aşılaman mı olacak?

Evet ilk olacak. Geçen yıl 2 defa yumurta takibi yaptırdım,klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum. 7 ay önce de miyom ameliyatı geçirdim. Ama yine çıktı miyom. Bu kez engel teşkil edecek yerde görünmüyor dedi doktorum. İnşallah dediği gibi olur. Bu süreçler çok yorucu, Allah isteyen herkesin yardımcısı olsun. Siz devlette mi yaptırıyorsunuz, özelde mi?

Öncelikle geçmiş olsun doktoruna güven eminim sorun teşkil etmiyor diyorsa etmiyordur. İğnelerle daha çabuk uyarılıyor yumurtaların. Daha hızlı sonuç alırsın aslında bu iyi olmuş. Geeçekten çok zor bu süreç. Ben ilk aşılamada sağlıklı hamile kalırım sanıyordum olmadı ne yazık ki. Ben özelde yaptırdım doktor hastaneye bağlı değil tam özel kliniğinde oldum aşılamamı ev ortamı gibiydi güzeldi rahattı. 2500 tl sadece aşılama ücretiydi gittiğim doktor en iyisi diye pahalı olduğunu bile bile ödedik sonuç üzücü. Şimdi tekrar başladım aşılama ücreti 1500 yine tam özel. Yeni doktorum da ısrarla aşılamaya gerek yok dedi normal deneyin hiçbir farkı yok dedi %15 şans ikisinde de dedi kafamız karıştı eşimle. Yarın yumurtalarıma bakılacak iğnenin 4.günü bakalım sonuç ne olmuş kaç yumurtam var. Senin kontrolün ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…