Canım ben ikiz hamileydim ve hiçbir belirtim yoktu internette aşırı miğde bulantısı yazıyordu halbuki. Tek bebeklere hamileyken de sık idrara çıkmaktan başka belirtim yoktu belirti arama. Nasıl her tedavi kişiye özelse belirtiler de kişiye özel. Güzel haberler bekliyorum sendenAma hiç bir belirtim yok ne regl ne de gebelik. Anlayamadım bende
Ben heyecanlandım inanki sabah ilk idrarınla yap canım akşam yapma testi. İnşallah Rabbim yüzüne gülsün. İsteyen tüm müslüman din kardeşlerimize anne olmayı nasip etsin.Fitil olarak sabah akşam kullanıyorum amp olarak da 3 günde 1 vuruldum o bitti. Fitil dende 2 adet kaldı eşimden test istedim akşam getirecek canım inşallah gebelikten gecikmişimdir
Ben heyecanlandım inanki sabah ilk idrarınla yap canım akşam yapma testi. İnşallah Rabbim yüzüne gülsün. İsteyen tüm müslüman din kardeşlerimize anne olmayı nasip etsin.
Rabbim yüzüne gülsün inşallah. Sabaha ne kaldı az daha sabır güzel haberlerle gel güzel sonucunu bekliyor olacağım 🖐Aynı şeyleri düşünmüşüz canımaminnnnnn inşallah yarın sabah yapayım en iyisi
Rabbim yüzüne gülsün inşallah. Sabaha ne kaldı az daha sabır güzel haberlerle gel güzel sonucunu bekliyor olacağım 🖐
Tabiki yapılıyor.Aşılama yapılıyor mu ya
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba biz geldikSize tedaviye başlamadan yazdım ve her kontrolümde bilgilendirdim. Aşılama yaptıracaklara ya da yaptıranlara bilgi olmasını istedim tecrübelerimi paylaştım belirtilerimi de. Adet günümü de sayarsak adetime 8 gün var ucuz gebelik testinde bu sabah pozitifi gördüm hamileyim Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun Allah'ım isteyen tüm müslüman din kardeşlerimize versin inşallah. Çoğul gebelik olabilir demişti doktorum tekrar yazarım kesem görününce.
Allah razı olsun Rabbim tüm isteyenlere en kolayından fazla uğraştırmadan versin inşallahHayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Âmin cümlemizdenAllah razı olsun Rabbim tüm isteyenlere en kolayından fazla uğraştırmadan versin inşallahSen de tedavi mi oluyorsun hayırlı uğurlu olsun tedavin inşallah
Merhaba aramızda 1 gün var ben senden önce başlamışım inşallah olumlu sonuçlar alırız. Aynı iğneleri kullanıyoruz ben ilk kez kullanıyorum bu markayı. Sürecimi yazdım hep benden sonrakilere fikir olsun diye. Senin ilk aşılaman mı olacak?Merhaba, sürecinizi anlatmışsınız teşekkürler. Ben de bu bugün ilk defa aşılama iğnemi oldum. Gonal f 450, 125mg başladı doktorum. Umarım herkes emeğinin sonucunu alır
Öncelikle geçmiş olsun doktoruna güven eminim sorun teşkil etmiyor diyorsa etmiyordur. İğnelerle daha çabuk uyarılıyor yumurtaların. Daha hızlı sonuç alırsın aslında bu iyi olmuş. Geeçekten çok zor bu süreç. Ben ilk aşılamada sağlıklı hamile kalırım sanıyordum olmadı ne yazık ki. Ben özelde yaptırdım doktor hastaneye bağlı değil tam özel kliniğinde oldum aşılamamı ev ortamı gibiydi güzeldi rahattı. 2500 tl sadece aşılama ücretiydi gittiğim doktor en iyisi diye pahalı olduğunu bile bile ödedik sonuç üzücü. Şimdi tekrar başladım aşılama ücreti 1500 yine tam özel. Yeni doktorum da ısrarla aşılamaya gerek yok dedi normal deneyin hiçbir farkı yok dedi %15 şans ikisinde de dedi kafamız karıştı eşimle. Yarın yumurtalarıma bakılacak iğnenin 4.günü bakalım sonuç ne olmuş kaç yumurtam var. Senin kontrolün ne zaman?Evet ilk olacak. Geçen yıl 2 defa yumurta takibi yaptırdım,klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum. 7 ay önce de miyom ameliyatı geçirdim. Ama yine çıktı miyom. Bu kez engel teşkil edecek yerde görünmüyor dedi doktorum. İnşallah dediği gibi olur. Bu süreçler çok yorucu, Allah isteyen herkesin yardımcısı olsun. Siz devlette mi yaptırıyorsunuz, özelde mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?