ben özelde tedavi oluyorum aslında doktorum da 2 kez deneyelim dedi ama zamanın geçmesini beklemek büyük stres yarattı bende. Allah seninde yardımcın olsun inşallah biz bebekleri kucağımıza alırızda kokusunu doya doya içimize çekeriz. Tosbii seninde ilk aşılaman mı? bide bişey daha sorayım şimdi adet olunca gideceğim doktora o zaman kafamdakiler netleşecek ama ilk aşılamadan sonra ikincisini hemen ertesi ay yapılıyor mu yoksa bir ay falan dinlendiriliyor mu?
tosbiii aramızda 2 gün var inşallah ikimizinde tutmuştur :))
Yok bu sefer kullanmıyorum ne jel ne progestan doktor yazmadım ama bende var ikiside kullanmak istemedim çok kasiklarim agriyo benim özellikle sağ taraf zaten bi yumurtam vardı oda sağ taraftaki sende bi belirti falan varmıbenim de ilk aşılamam canım. benim doktorum bekletmeyeceğini,hemen ikinciyi de yapacağını söyledi. çünkü ağustosta evliliğimizin 3. yılı dolacak. doktorum rapor çıkarıp hemen tüp bebeğe geçme taraftarı.yaşım da 27. daha fazla beklemeyelim dedi. dualarına yürekten aminnnn diyorum canım
inşallah canım. var mı vücudunda bir belirti? progestan kullanıyo musun?
benim de sol tarafta iki yumurtam oluşmuştu. çatlatma iğnesi vurulduğum gün çok şiddetli ağrım oldu. şimdi idrara sıkışınca sol tarafım çok ağrıyo. adet olacak gibi çok yogun sancılarım var iki gündür deYok bu sefer kullanmıyorum ne jel ne progestan doktor yazmadım ama bende var ikiside kullanmak istemedim çok kasiklarim agriyo benim özellikle sağ taraf zaten bi yumurtam vardı oda sağ taraftaki sende bi belirti falan varmı
kız yatmakla zaman geçmiyo ki...istanbulda oturuyorum.marmara eğitim ve araştırmada tedavi görüyorum. oruç tutuyorum evet. ben öğretmenim. şu anda tatil olduğum için çalışmıyorum ama günlük işlerimi yapıyorum aıkçası sürekli dinlenme modunda değilim. çünkü o zaman hamilelik psikolojisine giriyorum.sanki hamileymişim de bebek düşecekmiş gibi davranmaya başlıyorum o haldeykenBi yandan çok umutlaniyorum bi yandan kist gelio aklıma bende çok kisti bi kızım :d sen nerde otuturyos n nerede tedavi oluyosun. Ben hiç kalkmadan sürekli yatıyorum o kdr skıldım ki bunaltıcı geçiyorum koltukta oruç tutuyomusun?tosbiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?