Aşılama Aşılama yaptıranlar buraya!!!!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hormon aldığımız için vücut dengesi muhakkak bozuluyor. o ağrıların kistle alakası yok diyosun yani. son 3 günüm kaldı bakalım hayırlısı

ya benim deee... sürekli adet oldum gibi yoğun ağrılarım var. sivilce bastı her yerimi de. pazartesi gidicem doktora bakalım ne diyecek. ilk aşılamam olduğu için neyin ne anlama geldiğini de bilemiyorum. dua etmekten başka elimden bişey gelmiyo. o dediğin namazla ilgili mesaj yollamış arkadaşlarım. düşündüğün için çok teşekkür ederim canım,Allah razı olsun. Allah kabul etsin inşallah ibadetlerimizi de dualarımızı da...

tosbiii amin canım cumlemize inşallah .. Senin ilk aşılaman mi bu inşallah tutar sivilcelere normalde hormonlar alakali olduğu için olabilir ama benim ki herzaman hastalancagim zaman aynı yerde bi tane çıkar ordan anlarım gelip gelmeyeceğini malesef... nasip kısmet bakalım benimde ağrılarım oluyo çoğunlukla geceleri agridan uyumuyorum sanki adet agrisi gibi ama değişik bi agrisi da var tam orta tarafım agriyo birde solumda yumurtam yok normalde sağ ağrımasi gerekir sadece hastalanicaksam, ama iki tarafımda ağrıyor bi sağ bi sol .. bide tam orta taraf garip bişi ya yada bana ole geliyo bilmiyorum kafamda deli sorular allahım hakkimizda hayırlısını nasip eylesin.. Senin pazartesi kontrolün benimde çarşamba normalde ama nasılsa 18 hastalanmassam gunum diye gitmeyi düşünmüyorum hastaneye önceden geliyo zaten iki asilamadada ole oldu benim

Kuzeymetin1907 benimde nazlı kübra ismim. testi 14.gün hem idrarda hem kanda yaptım ikisi de negatif çıktı adet olmayı bekliyorum olmazsam üç gün daha bekleyecek tekrar test yaptıracak mışım öyle dedi doktorum bakalım artık umudum kalmadı da yinede emin olmak için son bir kez daha bakacağız tosbiii ve sen inşallah ikinizin ki de tutmuştur. benimde ilk aşılamamdı olmadı kendimi dinlemekten 14 gün boyunca yoruldum. kısmet nasip artık daha iyiyim, zamanı var demek ki daha diyorum.

Kuzeymetin1907 az kaldı sonuclarımızı öğrenmemize. bu şüpheleri,ağrıları doktorlarımıza sorarız artık napalım. N NazKbr canım aşılama tutmayınca neden adet günü geçiyo ki? progestan kullandıysan onun etkisi mi olur ki acaba? off çok karmaşık bir süreç. beklemek ve belirsizlik...sonsuzz bi uçurum gibi

Progestan adet olmayı önler cnm banada aynısı oldu doktora sormuştum bırak 1 HF içinde en gec hastalanirsin demişti nitekim de o şekilde olmuştu .. N NazKbr yaaaa içimdeki korkuyu bastiramiyorum inan çok heyecanli korkulu günler :) tosbiii

ya canım benim kfam çok karışık :S hastaneye gittim sabah test yaptırmaya. kan verdim tuvalete girdim baktım kahverengi lekenlenmelerim başlamış. eve geldim sonuca bakmadım bile nasıl olsa adet oluyorum diye. şimdi eşimin ısrarıyla baktım beta hcg 204. yani 2-3 haftalık hamilesiniz diyo değerlerim ama lekelerim var. napıcam ben hamile miyim değil miyim

tosbiii hemde bas baya hamilesin canım yer ediyordur lekelenme ondan bence hemen normal ni hastaneye git allahım inşallah bana da nasip eder şu günün yüzü suyu hürmetine yatıp dinlenmeye çalış pek kalkma yataktan arkadaşım dediğim 13 gün test yaptı 157 çıkmıştı senin değerin gerçekten guxellll :)

Doktorla konusucam simdi sira bekliyorum. Cok korkuyorum herşey yolundadir inşallah. Kafamda milyonlarca aksilik var başka bisey dusunemiyorum. Darısı başına demek icin şu an cok erken ama insallah rabbim olumlu ve hayirli sonuclara ulaştırır hepimizi. Bugun kadir gecesi bol bol dua edelim canimmm

tosbiii bildiğim kadarıyla yerleşme kanaması oluyormuş hafif lekelenme şeklinde. bi aksilik olmazda sağ salim alırsın bebeğini kucağına hayırlısıyla doğar inşallah. Gönlünü ferah tut için rahat olsun hayırlı olsun darısı tüm isteyen herkese bizede şu mübarek günde Allah bize de yaşatsın o duyguyu İNŞALLAH

tosbiii bide sizde aşılama yapılmasının sebebi neydi? (sorun kimdeydi diye sormak istemiyorum çünkü hiç sevmiyorum bu cümleden) olmamasının sebebi neydi? teşhisiniz neydi?

tosbiii bide sizde aşılama yapılmasının sebebi neydi? (sorun kimdeydi diye sormak istemiyorum çünkü hiç sevmiyorum bu cümleden) olmamasının sebebi neydi? teşhisiniz neydi?
canım,doktorum da öyle söyledi.tabi beta hcg yetmiyo maalesef sevinmeye. 2 gün sonra bakıcaz değerlere yeniden. daha bunun kese görmesi var,klp atışı var...stres biter mi :) neyse bizdeki sorun benim pko olmamdı. yumurta kesinlikle büyümüyodu kendi başına. eşimde de varikosel çıktı ama doktor önemli değil demiş. değerlerini çok etkilemiyo demiş. eşim için ekstra bişey yapmadık,zaten yeni öğrenmiştik varikosel olduğunu da. sorun kimse cümlesinden ben de nefret ediyorum bu arada :)

Canım o hamile artık bize yazmaz galiba :) N NazKbr
kızıııımmm bak koca bi paragraf yazdım gördün mü hamileliğimden yüzde ellibin beş yüz oranında emin olmadan kendimi hamile kabul etmiyorum :) hiç kimseye söylemedim ne anneme ne kardeşime ne bir arkadaşıma. söyleyip de sevinç yaşatıp hayal kırıklığına uğratmak istemem. çarşamba günü kontrol var o zaman söyleyebilirim belki :) senin de çarşamba kontrolünnnn

Evettt bende korktum bak bida konuşmaz bu bizimle dedim ama vefakar çıktın oruç başıma mideme vurdu benim ya ne dediğimi bilmiyorum benimde çarşamba kontrolü ama ayin 18 bat tarihim boşuna heveslenmek istemiyorum bayramdan sonra olmazsa eger yaptırmayı düşünüyorum kii ağrılarım var malesef olucak gibiyim nasip kısmet kizlarrr Nasip ten ötesi yokkk

benim de vurdu oruç valla çok aşırı acıktım iki kere gidip gelmekten... heveslenme evet,hayırlısıyla olsun diye dua et. ben hep böyle dua ediyorum,elimden başka hiç bişey gelmiyo şu an. temkinli olma çabasındayım en başından beri. dediğin gibi nasipten ötesi yok.

tosbiii canım allah dualarımizi şu mübarek bunlarda inşallah kabul etsin bugün bütün melekler yeryüzünde peygamber efendimiz s.à. v isteyin herseyi isteyin diyor af isteyin rizk isteyin kısacası ayakkabının bagacigina kadar allahım dan isteyelim ... başka carremjz gerçekten yok..

tosbiii artık içinde büyüdüğünü de kalp atışını da hepsini duyarsın en zorlu kısmı geçtin bence Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin herşeyden önemlisi de hayırlı evlat olsun. Kendim için de ettiğim dua bu.
Kuzeymetin1907 canım sende rahat ol inş sende hamilesindir. senin test zamanın ne zaman.

canım çok sağol Allah razı olsun. en zor kısmı geçtiğimi düşünmüyorum ben Allah korusun ya herşey yolunda değilse,ya boş gebelikse ya pıhtılaşma olursa falan diye bir sürü endişe üşüştü başıma çok evhamlıyım. annemlere kayınvalidemlere falan hiç kimseye söyleyemedim daha. yarını bekliycem. bana kalsa kalp atışını duymadan söylemem ama eşim duramıyor. çarşamba söyleyelim diye zor ikna ettim. Allah hepimize sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin.kucaklarımızı boş bırakmasın.

Çok dua ettim kızlar allah yukarda şahit .. ama hastalanicam sanırım ağrılarım başladı normalde test günüm çarşamba yarın ama 18 hastalanmassam gunum olduğu için gitmem benim pek geçirmez çünkü 2 gün önceden gelor muhakkak boşuna heveslenmek istemiyorum N NazKbr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…