- 29 Haziran 2015
- 94
- 58
- 88
- 35
Test yaptirdin mi by arada ismim gizem seninöyle düşünme benceKuzeymetin1907 hiç belli olmaz bende adet öncesi hiç bir belirti yoktu ama sonuçlarım negatif çıktı pek belirtiye bakmıyor gibi geliyor bana
hormon aldığımız için vücut dengesi muhakkak bozuluyor. o ağrıların kistle alakası yok diyosun yani. son 3 günüm kaldı bakalım hayırlısıbenim çatlatma iğnesi değil ama aşılamadan sonra çok ağrım oldu özellikle sol tarafta ilk gün birde yanma hissi vardı içten içe. Zaman zaman da bir anda kasılıyormuş gibi bi ağrı oldu iki tarafta da özellikle tuvalete sıkışınca benimde çok ağrım oluyordu ihtiyacımı giderince geçiyordu kistle alakası yok bence onun rahat olun. İlaçlar fazla uyardığı için rahim duvarını hassaslaşma olabilirmiş vücut gelecek olan yumurta için kendini hazırlıyormuş hamileymiş gibi progestandan dolayı doktorum öyle demişti bana.
Ayrıca halen adet olmadım ben kızlar ve hala ağrılarım devam ediyor ara ara.benim kistlerim olmasına rağmen son 1 yıldır yeni düzene girmişti vücudum 28 günde bir adet oluyordum ilaçlardan dolayı yeniden dengem şaştı galiba
Benim her zaman hastalancagim zaman ki sivilcem çıktı artık umudum hiç kalmadıallahtan hayırlısı benimde dün çok ağrım oldu sivilcem de çıkınca yokda sanırım ama 8 gun önceden gelir mi diye düşünüyorum 2 ci asilamam da 5 gun önceden gelmişti.. ///inşallah hamilesin dir.. yaz aylarını değerlendirirsin madem öğretmenmissin :)) okdr korkuyorum ki ikinci adım hiç bi zaman anne olmicak diye içim içimi yiyo ama bi yandan da düşünüyorum olmuş lâ ölmüş e çare yok tosbiii ne dicem bugün öğle ile ikindi arası 4 rekat namaz var bu zamana kadar kilmadigimiz kaza namazlarimizi için istersen düşünebilirsn ben kılıcm sana da solemek istedim :))
ya canım benim kfam çok karışık :S hastaneye gittim sabah test yaptırmaya. kan verdim tuvalete girdim baktım kahverengi lekenlenmelerim başlamış. eve geldim sonuca bakmadım bile nasıl olsa adet oluyorum diye. şimdi eşimin ısrarıyla baktım beta hcg 204. yani 2-3 haftalık hamilesiniz diyo değerlerim ama lekelerim var. napıcam ben hamile miyim değil miyim
Doktorla konusucam simdi sira bekliyorum. Cok korkuyorum herşey yolundadir inşallah. Kafamda milyonlarca aksilik var başka bisey dusunemiyorum. Darısı başına demek icin şu an cok erken ama insallah rabbim olumlu ve hayirli sonuclara ulaştırır hepimizi. Bugun kadir gecesi bol bol dua edelim canimmmtosbiii hemde bas baya hamilesin canım yer ediyordur lekelenme ondan bence hemen normal ni hastaneye git allahım inşallah bana da nasip eder şu günün yüzü suyu hürmetine yatıp dinlenmeye çalış pek kalkma yataktan arkadaşım dediğim 13 gün test yaptı 157 çıkmıştı senin değerin gerçekten guxellll :)
canım,doktorum da öyle söyledi.tabi beta hcg yetmiyo maalesef sevinmeye. 2 gün sonra bakıcaz değerlere yeniden. daha bunun kese görmesi var,klp atışı var...stres biter mi :) neyse bizdeki sorun benim pko olmamdı. yumurta kesinlikle büyümüyodu kendi başına. eşimde de varikosel çıktı ama doktor önemli değil demiş. değerlerini çok etkilemiyo demiş. eşim için ekstra bişey yapmadık,zaten yeni öğrenmiştik varikosel olduğunu da. sorun kimse cümlesinden ben de nefret ediyorum bu arada :)tosbiii bide sizde aşılama yapılmasının sebebi neydi? (sorun kimdeydi diye sormak istemiyorum çünkü hiç sevmiyorum bu cümleden) olmamasının sebebi neydi? teşhisiniz neydi?
kızıııımmm bak koca bi paragraf yazdım gördün mü
Evettt bende korktum bak bida konuşmaz bu bizimle dedim amacanım,doktorum da öyle söyledi.tabi beta hcg yetmiyo maalesef sevinmeye. 2 gün sonra bakıcaz değerlere yeniden. daha bunun kese görmesi var,klp atışı var...stres biter mi :) neyse bizdeki sorun benim pko olmamdı. yumurta kesinlikle büyümüyodu kendi başına. eşimde de varikosel çıktı ama doktor önemli değil demiş. değerlerini çok etkilemiyo demiş. eşim için ekstra bişey yapmadık,zaten yeni öğrenmiştik varikosel olduğunu da. sorun kimse cümlesinden ben de nefret ediyorum bu arada :)
kızıııımmm bak koca bi paragraf yazdım gördün mühamileliğimden yüzde ellibin beş yüz oranında emin olmadan kendimi hamile kabul etmiyorum :) hiç kimseye söylemedim ne anneme ne kardeşime ne bir arkadaşıma. söyleyip de sevinç yaşatıp hayal kırıklığına uğratmak istemem. çarşamba günü kontrol var o zaman söyleyebilirim belki :) senin de çarşamba kontrolünnnn
benim de vurdu oruç valla çok aşırı acıktım iki kere gidip gelmekten... heveslenme evet,hayırlısıyla olsun diye dua et. ben hep böyle dua ediyorum,elimden başka hiç bişey gelmiyo şu an. temkinli olma çabasındayım en başından beri. dediğin gibi nasipten ötesi yok.Evettt bende korktum bak bida konuşmaz bu bizimle dedim amavefakar çıktın oruç başıma mideme vurdu benim ya ne dediğimi bilmiyorum benimde çarşamba kontrolü ama ayin 18 bat tarihim boşuna heveslenmek istemiyorum bayramdan sonra olmazsa eger yaptırmayı düşünüyorum kii ağrılarım var malesef olucak gibiyim nasip kısmet kizlarrr Nasip ten ötesi yokkk
canım çok sağol Allah razı olsun. en zor kısmı geçtiğimi düşünmüyorum bentosbiii artık içinde büyüdüğünü de kalp atışını da hepsini duyarsın en zorlu kısmı geçtin bence Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin herşeyden önemlisi de hayırlı evlat olsun. Kendim için de ettiğim dua bu.
Kuzeymetin1907 canım sende rahat ol inş sende hamilesindir. senin test zamanın ne zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?