- 29 Haziran 2015
- 94
- 58
- 88
- 35
ben de dün hasta oldum sandım ama uzun sürmedi. mutlaka git doktora yine sen canım. üzülme nolur sıkma canını. bu emekler,yalvarmalar,dualar asla boşa gitmez.buna inanmaya çok ihtiyacımız var
Yok cankm gerek yok cubku normal şekilde oluyorum nasip tüp bebek te yapamayız 2 senelik evliyiz daha .. anlayacağınız kskoca1 sene bi boşluk hayatımda. ..ben de dün hasta oldum sandım ama uzun sürmedi. mutlaka git doktora yine sen canım. üzülme nolur sıkma canını. bu emekler,yalvarmalar,dualar asla boşa gitmez.buna inanmaya çok ihtiyacımız var
anladım canım. ne kadar üzüldüğünü de tahmin edebiliyorum. 3 senedir bir çoğumuzda olduğu gibi ben de aynı hisleri yaşadım bir çok kez. inşallah tüp bebeğe gerek bile kalmaz. Allahtan umut kesilmez.ne imkansız vakalar var,hiç ummadıkları anda hamile kalıyolar. mübarek günler hürmetine Allah inşallah dualarımızı kabul ederYok cankm gerek yok cubku normal şekilde oluyorum nasip tüp bebek te yapamayız 2 senelik evliyiz daha .. anlayacağınız kskoca1 sene bi boşluk hayatımda. ..
Kuzeymetin1907 tatlım adet olduğuna emin misin yerleşme kanaması diye bişeyde var biliyorsun. ama adet olduysan bile sıkma canını bizde ikinci kez deniyeceğiz tekrar başladım ilaçlara. doktorum bana "normal yollara en yakın olan bu olduğu için sıkmayın canınızı ben sizi tüp bebekle yormak istemediğim için önce bunu denedim yoksa %15 ihtimal en iyisiyle" dedi. ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum hatta inan bende senle yaşadım şuan okuyunca aynı üzüntüyü ama yapacak bişey yok kısmet demekki doğacağı gün belli öncesinde olmuyor. Benim bu kez psikolojim daha rahat sanki olmazsa nasip diyorum o yüzden sende rahat ol bence. Tüp bebek için eğer hastane heyet raporu verirse 3 seneyi beklemeye bile gerek kalmıyormuş inş. gerek kalmaz ama araştırdım ben.
tosbiii sen artık anne adayısın hep en kötü ihtimalleri düşünüp evhamlanacaksın anneliğin şanındandır bu ama bende hemen söylemeyi (tabi eğer bu kez tutarsa) en azından 2-3 ay düşünmüyorum.
Guxel söz duymamıştım naz kafamdan atmadigimi süre zarfında sanırım olmicak o yüzden herseye zaman vermek en iyisi allahtan hayırlısı nasip kismetKuzeymetin1907 bu kadar umutsuz ve isteksiz olma cok zor bir süreç insanı psikolojik olarak gerçekten bitiriyor ama olsun yinede ne demiş Mevlana "ZOR OLACAK Kİ İMTİHAN OLSUN." bence de sen kendine ve eşine zaman ver biraz kafanı boşalt rahatla sonra tekrar başla.
Doktor bana pko oldugumu soylemisti bi senedir tedavi uygulayip duruyor pko falan degilmisim yumurtam kendi olusuyor ilacsiz .. esimin spermleri cok dusuk ve bozukmus para icin benim 1 senemi caldi bir dr a bagli kalmayin .. benim yumurtalarim 17 20 23 idi 23 olana cok buyumus catlamaz demisti ..Arkadaşlar ben 6 yıldir bebek istiyorum olmuyo tedavim suruyo pkom var bir kez aşilama yapildi bu ayda klomen kullandim iki gun önce çatlatma iğnsanki bi ateş oldu yanıyo karnim sağ tarafimdaki yumurtam gelisiyo ve 17 cm geliştı bu yeterlimi bilen varmı beni aydinlatirmisiniz
Kafam çok karıştı şimdi önümüzdeki aya aşılama yapicak ben esime söyluyorum baska doktora gidelim özele gidiyoruz parasiyla degilmi oda aliyo parayi oda diyorum ama esimde diyoki yeniden eziyet cekiceksin yeniden rahim filmi istiycekler sil bastan basliycaksin diyo agrim hala var iki gun oldu igneyi yaptirali normalmi onuda bilmiyorum iki yildir tedavim suruyo surekli yaptiriyorum bu igneyi hic boyle olmamistiDoktor bana pko oldugumu soylemisti bi senedir tedavi uygulayip duruyor pko falan degilmisim yumurtam kendi olusuyor ilacsiz .. esimin spermleri cok dusuk ve bozukmus para icin benim 1 senemi caldi bir dr a bagli kalmayin .. benim yumurtalarim 17 20 23 idi 23 olana cok buyumus catlamaz demisti ..
Ben 3 dr a gorundum bir tane rahim filmi cekildim eski tahlillerimi esimin sperm testlerini hepsini dosya yaptim nereye gitsem yanimda goturuyorum .. tekrar istemiyorlar .. esin muayene oldu mu ? Bir de benim agri olmamisti yumurta catlarken agri oluyor ..Kafam çok karıştı şimdi önümüzdeki aya aşılama yapicak ben esime söyluyorum baska doktora gidelim özele gidiyoruz parasiyla degilmi oda aliyo parayi oda diyorum ama esimde diyoki yeniden eziyet cekiceksin yeniden rahim filmi istiycekler sil bastan basliycaksin diyo agrim hala var iki gun oldu igneyi yaptirali normalmi onuda bilmiyorum iki yildir tedavim suruyo surekli yaptiriyorum bu igneyi hic boyle olmamisti
Canım esim muayne oldu bi sorun cikmadi dr yumurtalarin gelismiyo demisti her ay 14 cm de kaliyodu ilk defa bu ay 17 cmye cıkti benimde önceki aylarda olmuyodu ağrı bu iğne yapildiktan sonra oldu hala var ama biraz hafifliyo tekrar geri basliyo karnımın içi yanıyo insallah bu ay hamile kaldırım Rabbim her kadına nasip etsin anne olmayi çok istiyorum yapmadığim denemediğim icmediğim sey kalmadi her ay umutlaniyorum ama olmuyo sen kaç yildir tedavi goruyosun asilama falan yapildimiBen 3 dr a gorundum bir tane rahim filmi cekildim eski tahlillerimi esimin sperm testlerini hepsini dosya yaptim nereye gitsem yanimda goturuyorum .. tekrar istemiyorlar .. esin muayene oldu mu ? Bir de benim agri olmamisti yumurta catlarken agri oluyor ..
n Amin canim hayirlisi insallah .. ben klomen icmistim ama gerek yokmus ilacsiz yumurtam olusuyor .. bir kere asilama oldum tutmadi zaten sperm sayisi asilamaya uygun degilmis .. bende cok sukur bir sorun yok esimin degerleri dusuk onu da bugun ogrendim yarin urolojiye gidecegiz insallah .. senin yumurtan gelismis bana 17 ye iyi demisti eger dogruysa .. insallah bu ay guzel haber alirsin bize de umut olursun ..Canım esim muayne oldu bi sorun cikmadi dr yumurtalarin gelismiyo demisti her ay 14 cm de kaliyodu ilk defa bu ay 17 cmye cıkti benimde önceki aylarda olmuyodu ağrı bu iğne yapildiktan sonra oldu hala var ama biraz hafifliyo tekrar geri basliyo karnımın içi yanıyo insallah bu ay hamile kaldırım Rabbim her kadına nasip etsin anne olmayi çok istiyorum yapmadığim denemediğim icmediğim sey kalmadi her ay umutlaniyorum ama olmuyo sen kaç yildir tedavi goruyosun asilama falan yapildimi
Bu arada yumurtanin 17 mm oldugunu ne zaman ogrendin ve tekrar randevunu kac gun sonraya verdi ? Daha da buyumustur o cunku ve baktim kagitlarima saglikli yumurta olarak 18 19 mm yumurtalari isaretlemisAmi
n Amin canim hayirlisi insallah .. ben klomen icmistim ama gerek yokmus ilacsiz yumurtam olusuyor .. bir kere asilama oldum tutmadi zaten sperm sayisi asilamaya uygun degilmis .. bende cok sukur bir sorun yok esimin degerleri dusuk onu da bugun ogrendim yarin urolojiye gidecegiz insallah .. senin yumurtan gelismis bana 17 ye iyi demisti eger dogruysa .. insallah bu ay guzel haber alirsin bize de umut olursun ..
Amin canim insallah temennilerin icin cok sagol yumurtamin gelistigini bu hafta saligunu gitmiştim ozaman söyledi yumurtan gelismis die ertesi gunude çarsamba gunu sabah erkenden yaptır iğneni dedi ve ben çarsamba günü sabah saat 6 bucukta yaptirdim randevuyuda adetin gecikirse gel tahlil yapalim gecikmezde olursan 2 gunu gel asılamaya gecelim dedi bakalım insallah asılamaya gerek kalmadan hamile kalırim rabbim senin ve bebegi olmayan tüm kardeşlerimin kucağıni doldursunBu arada yumurtanin 17 mm oldugunu ne zaman ogrendin ve tekrar randevunu kac gun sonraya verdi ? Daha da buyumustur o cunku ve baktim kagitlarima saglikli yumurta olarak 18 19 mm yumurtalari isaretlemis
Bide meryem ana eli otunu duydunmu ben ondan onun suyundan ictim ve iciyorum hala teyzem umreden getirdi eğer suyun içinde yeşerirse oluyomuş bebek bende eşimde bir aya yaklaşti içiyoruz suyundan ve yaprak açtı kupkuru küçücük ağaçtı kocaman oldu bu ay fazlasıyla umutlandim onun yeşerdigini görunce aslinda o ot yumurtaliklari gelistiriyo ve esinin sperm sayisini artiriyo bide esin hergun fındık fıstik ceviz badem ve geciboynuzu yesin gercekten ise yariyo insallah seninde olur bebegin biliyorum cok cok zor Rabbim yardimcimiz olsunAmin canim insallah temennilerin icin cok sagol yumurtamin gelistigini bu hafta saligunu gitmiştim ozaman söyledi yumurtan gelismis die ertesi gunude çarsamba gunu sabah erkenden yaptır iğneni dedi ve ben çarsamba günü sabah saat 6 bucukta yaptirdim randevuyuda adetin gecikirse gel tahlil yapalim gecikmezde olursan 2 gunu gel asılamaya gecelim dedi bakalım insallah asılamaya gerek kalmadan hamile kalırim rabbim senin ve bebegi olmayan tüm kardeşlerimin kucağıni doldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?