- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Amin canim insallah bunu duydum ama hic denemedim eltilerim ve kayinvalidem cok gittiler umreye ve hacca hic istekte bulunmadim eltiminde cocugu yok cunku kac senedir olmamis .. insallah nasip olursa giderlerse bu sefer isteyip deneyecegim .. umarim asilamaya gerek kalmaz hayirlisiyla hamile haberini aliriz :)Bide meryem ana eli otunu duydunmu ben ondan onun suyundan ictim ve iciyorum hala teyzem umreden getirdi eğer suyun içinde yeşerirse oluyomuş bebek bende eşimde bir aya yaklaşti içiyoruz suyundan ve yaprak açtı kupkuru küçücük ağaçtı kocaman oldu bu ay fazlasıyla umutlandim onun yeşerdigini görunce aslinda o ot yumurtaliklari gelistiriyo ve esinin sperm sayisini artiriyo bide esin hergun fındık fıstik ceviz badem ve geciboynuzu yesin gercekten ise yariyo insallah seninde olur bebegin biliyorum cok cok zor Rabbim yardimcimiz olsun
Amiiinnn inşallah ümitlerim boş çıkmaz nolurya nolur isyan etmedim haşa ama piskolojim altüst oldu yol yaptım hastaneyi 3 güne bir gidip heray bombos dönmekten yoruldum ben sanada çok dua ederim canım yer gök dua üstüne aslında hersey boş Rabbim olsun dedikten sonra oluyo hersey Yaradanın elinde buda bizim imtihanımız ama inanıyorumki bu çektiğimiz sıkıntıları gidericek derdimize deva olucak Rabbim insallah seninde yüzüne baksın boynun bükük kalmasin başkasının gözüne bakıtmasın baskalarina imrendirmesin cümlemizi insallahAmin canim insallah bunu duydum ama hic denemedim eltilerim ve kayinvalidem cok gittiler umreye ve hacca hic istekte bulunmadim eltiminde cocugu yok cunku kac senedir olmamis .. insallah nasip olursa giderlerse bu sefer isteyip deneyecegim .. umarim asilamaya gerek kalmaz hayirlisiyla hamile haberini aliriz :)
Amin canim ben de dualarima seni de katarim .. o baskalari bozdu benim psikolojimi zaten insani isyana surukluyorlar ama guclu olmak zorundayiz sukur ki herseyin Allahtan oldugunu biliyoruz rabbim kucagimizi bos birakmasin hayirliysa bize de nasip etsin insallah .. yumurtan olusmus catlamis esinde bir sorun yok gerisi Allaha kalmis takdiri ilahi sonuc negatif olsa bile guclu ol pozitif olalim ki iyi olsun ..Amiiinnn inşallah ümitlerim boş çıkmaz nolurya nolur isyan etmedim haşa ama piskolojim altüst oldu yol yaptım hastaneyi 3 güne bir gidip heray bombos dönmekten yoruldum ben sanada çok dua ederim canım yer gök dua üstüne aslında hersey boş Rabbim olsun dedikten sonra oluyo hersey Yaradanın elinde buda bizim imtihanımız ama inanıyorumki bu çektiğimiz sıkıntıları gidericek derdimize deva olucak Rabbim insallah seninde yüzüne baksın boynun bükük kalmasin başkasının gözüne bakıtmasın baskalarina imrendirmesin cümlemizi insallah
Allah razı olsun çok teşekkür ederim bende senin hayırlı haberlerini bekliyorum iyi günlerAmin canim ben de dualarima seni de katarim .. o baskalari bozdu benim psikolojimi zaten insani isyana surukluyorlar ama guclu olmak zorundayiz sukur ki herseyin Allahtan oldugunu biliyoruz rabbim kucagimizi bos birakmasin hayirliysa bize de nasip etsin insallah .. yumurtan olusmus catlamis esinde bir sorun yok gerisi Allaha kalmis takdiri ilahi sonuc negatif olsa bile guclu ol pozitif olalim ki iyi olsun ..
Canım benim insallah hamilesindir meryem ana otunu bana teyzem umreden getirdi tarif etti bana sağ göğsünde taşınması söylenmedi ama yazıyım tarif edileni canım ben meryem ana eli otunu 5 ltlik cam bi kavanoza koydum içine suyu doldurum birazde zemzem suyundan koydum eşime 3 defa meryem suresini okutturdum 2 şer rekat namaz kıldık Mevlam kabul eder inşallah sabah akşam birer bardak içtik ve iciyoruzda gerisini Rabbime bıraktık içini ferah tut tüm dualarımız seninle ve bebeği olmayan bütün kardeslerimle insallah guzel haberlerini aliriz annelik duygusunu sana bana tüm arkadaslara tattirsın insallah Allah yardimcin olsun kardesimMrba kzlar benim bugün aşılamam ın 11.gunu hc belirti yok ama sadce aşılama olduktan sonra 2 gün kanamam oldu az az snra kesilmisti 7.ci ve 8 nci gün yne kanamam oldu 3 gündür yok allah a şükür ama bi belirti de yok arada midem bulanyo nye blmym bu aradakihimbu ylz meryem ana otu bende kullnyrm sağ göğsümde tasyrm ama ben suyunu nasl içecez tarf edrmsn lütfen benm eşimde sperm hareketliliği sorunu var sperm yüzde 25 canlı belki fayda eder
Canım eşin keciboynuzu pekmezi badem fındık fıstık bol yesin faydasını gören arkadaşlar söyledi banadaCanım benim insallah hamilesindir meryem ana otunu bana teyzem umreden getirdi tarif etti bana sağ göğsünde taşınması söylenmedi ama yazıyım tarif edileni canım ben meryem ana eli otunu 5 ltlik cam bi kavanoza koydum içine suyu doldurum birazde zemzem suyundan koydum eşime 3 defa meryem suresini okutturdum 2 şer rekat namaz kıldık Mevlam kabul eder inşallah sabah akşam birer bardak içtik ve iciyoruzda gerisini Rabbime bıraktık içini ferah tut tüm dualarımız seninle ve bebeği olmayan bütün kardeslerimle insallah guzel haberlerini aliriz annelik duygusunu sana bana tüm arkadaslara tattirsın insallah Allah yardimcin olsun kardesim
zeynep balBide canım e
Canım eşin keciboynuzu pekmezi badem fındık fıstık bol yesin faydasını gören arkadaşlar söyledi banada
Ins cnm tutar .asilama yaptirma sebebin olmamasi mi yoksa esinde yada sende sikinti var mi
amin inşallahRabbim ins isteyen herkese nasip eder kucaklarimizi doldurur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?