Allah yardimcinn olsun canim bulunur bi hal caresi sikma canini .s basvurulacak bi yerler vardir elbetkızlar merhaba foruma bi kaç gündür giremiyodum bugun kontrole gittim yumoşlar tam büyümemiş iğnenin dozunu artırdı hiç umudum kalmadı aşı tutmazsa tüp bebeğe gececez dedi.benim evlilikde 3 yıl dolmadığı için devlet karşılamıyor raparsuz 7500 tl dedi nasıl olcak bilmiyorum
KAÇ YILLIK EVLİSİN KUZUMkızlar merhaba foruma bi kaç gündür giremiyodum bugun kontrole gittim yumoşlar tam büyümemiş iğnenin dozunu artırdı hiç umudum kalmadı aşı tutmazsa tüp bebeğe gececez dedi.benim evlilikde 3 yıl dolmadığı için devlet karşılamıyor raparsuz 7500 tl dedi nasıl olcak bilmiyorum
ablacim hepimiz biseylerden skiyoruz canimizi yasadiklarimiz kolay seyler degil yillarca beklemissin sevincle sana tutundu diye sevindin ama rabbim onu sana duaci olsun diye tekrar yanina aldi sikma canini diyecegim ama elbetteki sikacaksin agla bosalt icini fakat toparlan silkelen azim etmek icin guclen kendine gel lutfen beraber atlatacagiz bu skintilari kavusacagiz bebeklerimizekızlar bugun yine pıhtı düştü nohut tanesi kadar çok kötü oldum o bana evlat olacaktı nasıl atlatacam bilmiyorum
Kıyamam ben sana içinden geldiği gibi davran bazen sert kabuğumuzu kırıp içimizdekini boşaltmalıyız yoksa içinde kalanlar zamanla zehir olur senı yer bitirir canımıniçi allahım sana yardım etsın biz ne etsek desek boş üzgünümkızlar bugun yine pıhtı düştü nohut tanesi kadar çok kötü oldum o bana evlat olacaktı nasıl atlatacam bilmiyorum
Benim aşılama olumsuz olduNedeni neymiş niye birden sayı düşmüş
Çok üzüldüm canım gercekten kanda baktırdın deme idrar testlerı doğru olmaya bılıyoBenim aşılama olumsuz oldu
Asıl test günüm yarınduÇok üzüldüm canım gercekten kanda baktırdın deme idrar testlerı doğru olmaya bılıyo
Burda denetım arkadasımızda yaptı hatta cok üzüldük ama sonra kontrolde hamıle oldugnu öğrendı kanda bakılınca bence kanda bı baktır tabı sen daha iyi bılırsın canım üzüldüm senın adınaAsıl test günüm yarındu
Bugun erken gebelik testi ile kendim baktım
Kan vermem artık
Bir günde cıkardı erken twstten bence
Regl olmayı beklerim
Evet ama o iki gün kala baktı:)Burda denetım arkadasımızda yaptı hatta cok üzüldük ama sonra kontrolde hamıle oldugnu öğrendı kanda bakılınca bence kanda bı baktır tabı sen daha iyi bılırsın canım üzüldüm senın adına
temmuzda 3 yılım doluo canımKAÇ YILLIK EVLİSİN KUZUM
nereye başvurcazki canımAllah yardimcinn olsun canim bulunur bi hal caresi sikma canini .s basvurulacak bi yerler vardir elbet
canım üzme canını sen her şerde bir hayır aramak lazımkızlar bugun yine pıhtı düştü nohut tanesi kadar çok kötü oldum o bana evlat olacaktı nasıl atlatacam bilmiyorum
Sen tüp bebeğemi baslıcan canım ne düşünüyonnereye başvurcazki canım
Benim adet günüm geçmişti test günümde yaptım negatif çıktıEvet ama o iki gün kala baktı:)
Ben birgün kala:)
Az kaldı zaten 16 si adet günüm
Bakalım
Dedım ben şekerım o arkadasa sen nasıl oldun canımıniçi aklım sende ıyı ol emiBenim adet günüm geçmişti test günümde yaptım negatif çıktı
Deli kız nerelerdesın kayboldun yıne sorun yok demeTamam canım bakarım çok sağol bende Ankara da arıyorum zaten
Inşallah canım topladım sanıyordum kendimi ama pıhtıyı görünce ağlama krizine gitdimablacim hepimiz biseylerden skiyoruz canimizi yasadiklarimiz kolay seyler degil yillarca beklemissin sevincle sana tutundu diye sevindin ama rabbim onu sana duaci olsun diye tekrar yanina aldi sikma canini diyecegim ama elbetteki sikacaksin agla bosalt icini fakat toparlan silkelen azim etmek icin guclen kendine gel lutfen beraber atlatacagiz bu skintilari kavusacagiz bebeklerimize
Alışverişe verdim kendimi başka şeylere yönelmeye çalışıyorum ama olmuyorKıyamam ben sana içinden geldiği gibi davran bazen sert kabuğumuzu kırıp içimizdekini boşaltmalıyız yoksa içinde kalanlar zamanla zehir olur senı yer bitirir canımıniçi allahım sana yardım etsın biz ne etsek desek boş üzgünüm
Bekleyin dicrktim ama varmış bayağıtemmuzda 3 yılım doluo canım
Orası öyle ama yine de çok zormuşcanım üzme canını sen her şerde bir hayır aramak lazım
Iyiyim kuzum ben sağolasınDedım ben şekerım o arkadasa sen nasıl oldun canımıniçi aklım sende ıyı ol emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?