- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
ztn icimi bi tek buraya dokebiliyorum kimse yok anlatacagim esime desem uzuluyor ses etmiyorum o yuzden hergun soruyor bi belirti varmi diye anneme felanda anlatmam uzuldugumu gormesin oda strese girmesin diye bakalim ne sonuc alacagim sizede oluyormu bilmiyorum bazen oyle bi hale burunuyorum ki sanki cabalasamda Rabbim bana hic evlat vermicekmis gibi geliyoYa hamileysen bebeğe stres iyi deil hadı sakinleş bak bende senın gibi kuluckadayım hemde üçüncü aşılama sekeri iyi düşün hadiiiiii
ay keske ayni anda kalsak sen de varmi bi degisiklik bi hareketlenme farkli bir sey insallah hamileyizdirr de mutlulukdan ucarizYa hamileysekkkkk
Benımde kımsem yok burda aıleme hiç bısey demem teee türkiyedeler üzüp meraka sokmak istemiyorum esımde senınkı gibi gözümün içine bakıyo varsada belirtı demiyom sonra sonuç negatıf olursa daha cok üzülür ama ben inanıyorum kı allahım emeklerımızı bosa cıkarmıcak er yada gec benımde konusabıldığım tek yer burası buna emın ol canımztn icimi bi tek buraya dokebiliyorum kimse yok anlatacagim esime desem uzuluyor ses etmiyorum o yuzden hergun soruyor bi belirti varmi diye anneme felanda anlatmam uzuldugumu gormesin oda strese girmesin diye bakalim ne sonuc alacagim sizede oluyormu bilmiyorum bazen oyle bi hale burunuyorum ki sanki cabalasamda Rabbim bana hic evlat vermicekmis gibi geliyo
allah razi olsun ablacim insanlar yakinda olunca daha cok bunaltiyor gercekden simdi herkes benden haber bekliyor peki ya olumsuz olunca baslicaklar uzulme kelimeleriyle baslayan cumlelere gizlice yapamiyorum bisey cunku evler dipdibe tum akrabalarla maddi acidanda skintili olunca mecbur destek alarak yapiyoruz biseyleri umarim rabbim gorur halimizi bize yardom eder herkese yardim eder ben hep once cocugu olmayanlara cocuk sonra bana ver diye dua ediyorum Allahim hayirlisini nasip etsin imtihansada agalaya zirlaya mucadeleye devam etcez ztnBenımde kımsem yok burda aıleme hiç bısey demem teee türkiyedeler üzüp meraka sokmak istemiyorum esımde senınkı gibi gözümün içine bakıyo varsada belirtı demiyom sonra sonuç negatıf olursa daha cok üzülür ama ben inanıyorum kı allahım emeklerımızı bosa cıkarmıcak er yada gec benımde konusabıldığım tek yer burası buna emın ol canım
Ben olsada yok yok dıyorum yıne psıkolojık belirtı yaratıyom kendıne gel sonra üzülcen dıye kendı kendımı teskın edıyorum gögğslerım cok hassas arada bulantı var ıkı gündğr adet olcak gıbıyım cok var ama daha ben bunları catlatma iğnesının etkılerı olarak değerlendırıyom offfffff canım ya ne bılıyım hanı bı laf varya oynatmaya az kaldıay keske ayni anda kalsak sen de varmi bi degisiklik bi hareketlenme farkli bir sey insallah hamileyizdirr de mutlulukdan ucariz
bende oda yok vallla hic mi bisey yasamaz insan bi bugun iste ara ara kramp gibi giriyo bide benim goguslerim adete yakin siser ama bu kez sismedi uclari aciyo dokununca o var onuda yine adete bagliyorum bakalim ne olacak daha cok var demi senin test gununeBen olsada yok yok dıyorum yıne psıkolojık belirtı yaratıyom kendıne gel sonra üzülcen dıye kendı kendımı teskın edıyorum gögğslerım cok hassas arada bulantı var ıkı gündğr adet olcak gıbıyım cok var ama daha ben bunları catlatma iğnesının etkılerı olarak değerlendırıyom offfffff canım ya ne bılıyım hanı bı laf varya oynatmaya az kaldı
instagramda bi doktoru takip ediyorum allah izin verirse hamile kalirsam ona gidicem baya bi sevilen cocugu olmayanlarin mektuplar yazdigi bi doktor ankarada ama muayanesi var fiyat almak icin felan bi sra istersen belki bi yardimi dokunur bi girip sitesine bak doktorr aylin anil arslanCanım ben suan adetliyim doktor araştırıyorum bulunca ilk muayene için adetlimi gideyim hatta eşimde 3 günlük perhizlemi gitsinSchonerDuft
Oooooo haftaya carsamba benım test senın pazartesı deme Her ınsan bedenı ayrı tepkıler verır hemen sonuç çıkarma bende adete bağlıyom herseyı yaaaaaaa:)bende oda yok vallla hic mi bisey yasamaz insan bi bugun iste ara ara kramp gibi giriyo bide benim goguslerim adete yakin siser ama bu kez sismedi uclari aciyo dokununca o var onuda yine adete bagliyorum bakalim ne olacak daha cok var demi senin test gunune
cumartesi adet pazartesi test diyorum ama dayanamazsam pazar aksamida kan veririm olmazsamOooooo haftaya carsamba benım test senın pazartesı deme Her ınsan bedenı ayrı tepkıler verır hemen sonuç çıkarma bende adete bağlıyom herseyı yaaaaaaa:)
hemen randevu alabiliyor musun peki ? alabiliyorsan git muayene ol ama eşin heryerde örnek vermesin aklınıza yatan yerde eşin örnek versin boşa gitmesin günlerCanım ben suan adetliyim doktor araştırıyorum bulunca ilk muayene için adetlimi gideyim hatta eşimde 3 günlük perhizlemi gitsinSchonerDuft
Hadı ilk müjeyi sen verde banada umut ollll etraftan konusanları duyma hangı duyguyu yasıyosan yasa allahtan baska kımseye hesap vermek zorunda deıliz bende bana üzülerek bakan gözlerden nefret ediyorum acınası bı durum gıbı davranıyo herkes ama kuluna sadece allahım acısın imtıhanlarından basarıyla cıkarsın bızı canımcumartesi adet pazartesi test diyorum ama dayanamazsam pazar aksamida kan veririm olmazsam
Tamam canım bakarım çok sağol bende Ankara da arıyorum zateninstagramda bi doktoru takip ediyorum allah izin verirse hamile kalirsam ona gidicem baya bi sevilen cocugu olmayanlarin mektuplar yazdigi bi doktor ankarada ama muayanesi var fiyat almak icin felan bi sra istersen belki bi yardimi dokunur bi girip sitesine bak doktorr aylin anil arslan
Yok hemen gidemeyiz benim 3.günüm eşim dün tahlil verdi zaten randevuyu 3-4 gün içinde veriyorlarmışhemen randevu alabiliyor musun peki ? alabiliyorsan git muayene ol ama eşin heryerde örnek vermesin aklınıza yatan yerde eşin örnek versin boşa gitmesin günler
amiiiin insallah iste benide sikan konu o ama oyle bi toplundayiz ki birinin kolu yok gorsek ay allahik sukur diyoruz ona aciyarak asil her zaman sukretmek gerek o insanlara aciyarak degilde iste gelde bunu anlat insanlara herkes simdi kendi iyiliginin pesinde karsisindakilerin acisi hic onemli degil ama imtihan ya bu napalim sabir sukur dua rabbim gorsun bizleri insallah once ben sonra sen sonra sirayla adeti gelenler alsin mujdeleriniHadı ilk müjeyi sen verde banada umut ollll etraftan konusanları duyma hangı duyguyu yasıyosan yasa allahtan baska kımseye hesap vermek zorunda deıliz bende bana üzülerek bakan gözlerden nefret ediyorum acınası bı durum gıbı davranıyo herkes ama kuluna sadece allahım acısın imtıhanlarından basarıyla cıkarsın bızı canım
Canımıniçi cocuk istiyorum dayanısma merkezıni bı arastırsanaTamam canım bakarım çok sağol bende Ankara da arıyorum zaten
ankaradami yasiyosun senTamam canım bakarım çok sağol bende Ankara da arıyorum zaten
Sana destek olmak istiyorum ama cok uzağım pek bı bılgım yok bu konuda canım o yüzden cok katılamıyorum kusuruma bakma olurmu canım benim işallah en doğru olanı allahım bulmana yardım eder:)Canımıniçi cocuk istiyorum dayanısma merkezıni bı arastırsana
Amin canım benim amınnnnnnnamiiiin insallah iste benide sikan konu o ama oyle bi toplundayiz ki birinin kolu yok gorsek ay allahik sukur diyoruz ona aciyarak asil her zaman sukretmek gerek o insanlara aciyarak degilde iste gelde bunu anlat insanlara herkes simdi kendi iyiliginin pesinde karsisindakilerin acisi hic onemli degil ama imtihan ya bu napalim sabir sukur dua rabbim gorsun bizleri insallah once ben sonra sen sonra sirayla adeti gelenler alsin mujdelerini
adetsiz gidersin kist var mı yokmu ona bakılır doktoru seversen adette gider başlarsınızYok hemen gidemeyiz benim 3.günüm eşim dün tahlil verdi zaten randevuyu 3-4 gün içinde veriyorlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?