Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tünaydın kızlar değerim 27ye düşmüş haftaya tekrar kan verecem .. adetten sonra da korunma dedi buna çok sevindim
allahım hakkında hayırlısı neyse onu versın ama içimde hep senın doğal yolla hamile kalcağnı söylüyo tatlım allahın izniyle:)

inşallah canım ya .. sen ne durumdasın nasılsın nsıl hissediyorsun
Adetıme 10 gün var ama adet olcakmiş gıbı hıssedıyprum gece sabaha kadar terden boğuldum ates basıyo adet olursam bende tüp başlıcam ruhudeliyle artık anlatırız neler yasadığmızı tuhaf deme asılamam bıtmedı daha kendımı tüp bebeğe hazırlıyom nasıl bı ruh halıyse allahım sen büyüksün

Bizim burda hemen baslanıyo aşılamanın üçüncü günü düşük ihtimalini azaltıyor dıye canım
valla normalde gecen ay sadece catlatma ignesi tedavisi kullandiginda yumurtalarim guzel diye tutunsun diye verdiydi o ilaci ama bu asilamada vermedi asil simdi vermesi gerekti o zaman ama anlayamadim dogrusu belkide belli olmadan vermek istemedimi ki bi sonuclansaydi yaaaa cumartesi adet gunum

İşte tutunsun dıye düşük oluşmasın dıye burda aşılamadan hemen sonra veriyolar canım valla ben doktorları cözemedım zaten hepsı farklı yol. İzliyo hakkımızda hayırlısı sen içini ferah tut işallah hamişsindirde sevınırız müjdenle dualarım senınle canım benim

Allah razi olsun insallah hepimiz hamile kaliriz da hamileler grubu olur burasi

Canın eşim önümüzdeki ay gidelim diye tutturdu zaten ama hiçbirsey bilmeden nasıl olur bilmiyorum
Canım bilmen gerekeni zaten biliyorsun. Esin başlayalım dediyse başlayın var mı aklında gideceğin bir yer.varsa hemen başla ozaman aşilmadan farkı yok sanırım sadece yumurta toplanıyor. Tüp bebekte inan Şansın bizden yüksek olur.asilamayla tutma oranı tup bebege göre düşük.

Normalde ateş basması oluyormuydu sende

ben başlamadan söyledim bu ay uygunuz zaten iş yoğunluğumuz yok dedim ok dedi gerçi yoğunda olsak yaparım iş için erteleyemem iş sarksın ne yapayım

olmaz miiiii meraktan geberiyorummm ama korkuyorum daa adet olursam cok mu kotu olurum diye dusunmuyo degilim degisik bisey keske sipsak ogrensek ne oldugunuda hazirlasak kendimizi
KEŞKEEE ÖYLE ŞANSIMIZ OLSA

Sadece adet zamanımda oluyorum canım
BENDE DE ADET ZAMANI OLUYOR ONDAN SORDUM KUZUM

Acaba adet gunu idrar testi mi yapsam ki yani cumartesi gunu asilamanin 12. Gunu oluyor
DİREK KAN VER YA DA ERKEN GEBELİK ALIP YAP

Ama kandanda korkuyorum ya cikmazsa diye of cok stresli bence cumartesi kirmizilari gorcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…