Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bugun yine pıhtı düştü nohut tanesi kadar çok kötü oldum o bana evlat olacaktı nasıl atlatacam bilmiyorum
canım benim hayırlısıyla sağlıcakla evladına kavuşacaksın bu günler geçecek sevinçle heyecanla bebeğine hazırlıklar yapacaksın canım benim bol bol dua et..
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN gülüm inşallah amin..

Inşallah kuzum bir daha ne zaman hamile kalırım bilmiyorum ki
SchonerDuft insan ister istemez kendini üzüyor insallah yavrularımız olunca tum dert sikintilar dokulecek
Çok yoruldum kuzum cokk kaç yıldır tedaviler ile bogusuyorum

Kızlar çok kötüyüm eşime belli etmemek için içime ata ata hasta oldum Keske burda olsanız en azından birinizin boynuna sarılıp bağıra bağıra ağlasam

Kızlar çok kötüyüm eşime belli etmemek için içime ata ata hasta oldum Keske burda olsanız en azından birinizin boynuna sarılıp bağıra bağıra ağlasam
kuzum kendine buna yapma cidden ne kadar üzülsende gerçeğimiz bu bizim çok şükür sprem var yumurta var sizde stresten arındıktan sonra allahın izni ile olur ... eşinden de saklama üzüldüğünü birbirinizi anlayın ... çok zorlu bir yoldan geçiyoruz hepimiz ama ne yazık ki dik durmamız gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…