Aa ben yanlıs hatırlamısım cnmBenim adet günüm geçmişti test günümde yaptım negatif çıktı
canım benim hayırlısıyla sağlıcakla evladına kavuşacaksın bu günler geçecek sevinçle heyecanla bebeğine hazırlıklar yapacaksın canım benim bol bol dua et..kızlar bugun yine pıhtı düştü nohut tanesi kadar çok kötü oldum o bana evlat olacaktı nasıl atlatacam bilmiyorum
Günaydın tatlım nasılsın belirti var mı ?Gunaydinnn kizlarr
3 yıl şartı var canım birde 2 aşılama şartıTüp bebekte 3yıl şartmı var kızlar
Inşallah kuzum bir daha ne zaman hamile kalırım bilmiyorum kicanım benim hayırlısıyla sağlıcakla evladına kavuşacaksın bu günler geçecek sevinçle heyecanla bebeğine hazırlıklar yapacaksın canım benim bol bol dua et..
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN gülüm inşallah amin..
Çok yoruldum kuzum cokk kaç yıldır tedaviler ile bogusuyorumSchonerDuft insan ister istemez kendini üzüyor insallah yavrularımız olunca tum dert sikintilar dokulecek
hic bir belirtim yok yarin olmasin diyorum bi yandanda olsun diyorum degisikGünaydın tatlım nasılsın belirti var mı ?
3 yıl şartı var canım birde 2 aşılama şartı
Belirti olmaması da güzel aslında test yaptırırsan hemen bize yaz olur mu inşallah gÜzel haberler alırızhic bir belirtim yok yarin olmasin diyorum bi yandanda olsun diyorum degisik
Nasıl yani kuzum 3 yıl ve aşılama şartı varGünaydın tatlım nasılsın belirti var mı ?
3 yıl şartı var canım birde 2 aşılama şartı
yazarim mutlakada pazartesiye kadar yapmam buyuk ihtimal bazen gecikme sayiyorum 1 2 gunluk bu yuzden beklerimBelirti olmaması da güzel aslında test yaptırırsan hemen bize yaz olur mu inşallah gÜzel haberler alırız
SPERMDE YADA AMH TESTİ DÜŞÜK İSE DİREK RAPOR ALABİLİYORSUN DİYE BİLİYORUM ...Nasıl yani kuzum 3 yıl ve aşılama şartı var
kuzum kendine buna yapma cidden ne kadar üzülsende gerçeğimiz bu bizim çok şükür sprem var yumurta var sizde stresten arındıktan sonra allahın izni ile olur ... eşinden de saklama üzüldüğünü birbirinizi anlayın ... çok zorlu bir yoldan geçiyoruz hepimiz ama ne yazık ki dik durmamız gerekliKızlar çok kötüyüm eşime belli etmemek için içime ata ata hasta oldum Keske burda olsanız en azından birinizin boynuna sarılıp bağıra bağıra ağlasam
Hayırlısı olsun kuzum pes etmek yokkBenim aşılama olumsuz oldu
Üzme kendini canım Allahtan umut kesilmezKızlar çok kötüyüm eşime belli etmemek için içime ata ata hasta oldum Keske burda olsanız en azından birinizin boynuna sarılıp bağıra bağıra ağlasam
ara verecek vaktım yokHayırlısı olsun kuzum pes etmek yokk
Bir süre ara ver dinlen istersen
sen ne zaman başlıyorsunÜzme kendini canım Allahtan umut kesilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?