- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
Iyıyım canım beklemedeyım ruh halim deişik sen nasılsın keske yanında olsaydımda ben sarılsaydım sana ağlıyaydık rahatlıyaydık canımıniçiCanımHurihuri2013 nasılsın
Şu kocalarınızı sıra dayağına çekecem önce benimkinden başlıcam .. ne diyor paylaşmak istermisinBiz bu kadar savasırken bedenımızı ruhumuzu ortaya koymuşken neden erkekler bu kadar kalın kafalı ve ruhsuz ya üç aydır yediğim iğnenın aldığım progestan hormonunun haddı hesabı yokken ruh halimin çöktü çökecek duruma gelmiş ken nedır bu adamların patır patır can yakıcı konusmalarınasıl bı adalett bu allahım ıslah etsın baska bişey dıyemiyom
Nıye bu kadar takıyomuşum kafayı yemişim ben psıkolojim bızukmuş dedim götür akıl hastanesıne yatırŞu kocalarınızı sıra dayağına çekecem önce benimkinden başlıcam .. ne diyor paylaşmak istermisin
Bisürü laffffffff dunden beri ağlıyorumNıye bu kadar takıyomuşum kafayı yemişim ben psıkolojim bızukmuş dedim götür akıl hastanesıne yatır
ondan mı daha az giriyorsun bu aralar ...Nıye bu kadar takıyomuşum kafayı yemişim ben psıkolojim bızukmuş dedim götür akıl hastanesıne yatır
emin ol kendiside takiyodur belkide senin moralin bozulmasin kendini topla diye sana guc vermek icin oyle soyluyodur yapma sikma caninjNıye bu kadar takıyomuşum kafayı yemişim ben psıkolojim bızukmuş dedim götür akıl hastanesıne yatır
Ya canım sınır krızı gecırdım ağlamaktan kurudum ama yüZüme bakıp sen delirmişsın dıyıp afıyetle yamepnş yıyıp uyudu komedı fılmi iZliyıp güldü adammm ya umrunda deıl benım suankı halim tedavıme zararmı gelmiş hiçççççç ne bılım sızınde gırıp canınızı sıkmak istemiyorum ama konuscak kımse yok annemlerw anlatsam tee dünyanın öbür ucunda neden üzüyüm onları offfffff allahım yardım etsın ruh halım cok kötüondan mı daha az giriyorsun bu aralar ...
ya takmamak gerekli ama hadi söylesinler naıl takmayacaz etrafta çoluklu çocuklu aileler varken çocuk soranlar varken onu söylesinler önce
Biraz anlayış yeterli canım onlara yapılaın su tedavıler işlemler bak nasıl isyan edıyolaremin ol kendiside takiyodur belkide senin moralin bozulmasin kendini topla diye sana guc vermek icin oyle soyluyodur yapma sikma caninj
ben onu hep diyorum ztn bu devirde erkek olmak varmis diyede iste eldem birsey gelmiyor malesef ki agladigimizla kaliyoruz bazenBiraz anlayış yeterli canım onlara yapılaın su tedavıler işlemler bak nasıl isyan edıyolar
Aynen canım aynen sen nasılsın peki bugün varmı deişiklik sendeben onu hep diyorum ztn bu devirde erkek olmak varmis diyede iste eldem birsey gelmiyor malesef ki agladigimizla kaliyoruz bazen
Hayırlısı olsun canımara verecek vaktım yok
37 yasındayım
zaten evlılıgın ılk 3 yılı yeterınce dınlendım
Tüp bebek e geçilecek
yok henuz bisey hissetmiyorum malesef bi belirti bi kipirdi hic bisey yok yarin buyuk gun adet olmazsam pazarida olmazsam aksamina yada pazartesi gidip kan veririm hemen belki bi kac gun gecikme olur sonucda vucuda islem yapildi ya diyorum ama bilmiyorum belkidee hamileyimdir ki insallaaaaaah ama bakalimAynen canım aynen sen nasılsın peki bugün varmı deişiklik sende
Ayy kuzum benimmBisürü laffffffff dunden beri ağlıyorum
Carsamba randevumHayırlısı olsun canım
Ne zaman başlıyosun
Adetın tedavıden dolayı bıkacgün gecıkebilır ama işallah hamilesındır allahım duysun sesımızı canımıniçi üzülme olurmuyok henuz bisey hissetmiyorum malesef bi belirti bi kipirdi hic bisey yok yarin buyuk gun adet olmazsam pazarida olmazsam aksamina yada pazartesi gidip kan veririm hemen belki bi kac gun gecikme olur sonucda vucuda islem yapildi ya diyorum ama bilmiyorum belkidee hamileyimdir ki insallaaaaaah ama bakalim
Tatlım tek istediğim anlayıs baska bişey deil sakin bi kadınım ben ama delirrtı benı ben onun için dünyami deiştırdım dılını bilmedıgim bir ülkedeyım koca bı akvaryumda küçük bi balık gibiyım konuscak kimsem bıle yok oda böyle yapınca offffff ne dıyım allah ıslah etsın hepsınıAyy kuzum benimm
Dünden önceki gün ben de senle aynı durumdaydım ruh halim berbat aglıyorum hüngür hüngür ama eşim karsımda sinirlenip bagırıyo beni yatıstırıcagına...
Herseyi yaşayan biziz ama anlayıssız kaba olan onlar
valla cok bunaldim insanlardan laflardan beni teselli etmek icin kurduklari cumlelerden bide eltim var sagolsun ztn onun laflari hele hic dua ediyormus gibi gelmeyen cinsten birde biz 3 4 kisi hemen hemen ayni anda evlendik hepsinin 1 er cocugu var simdi bi ortama giriyoruz muhabbet hep onlarin yemesi onlari cisi uykusu bunaliyorum delilige vursamda bazen cokuyorumAdetın tedavıden dolayı bıkacgün gecıkebilır ama işallah hamilesındır allahım duysun sesımızı canımıniçi üzülme olurmu
Aynen kıyamam sana üZülme olurmu allahım hepsıne akıl fıkır versın bu derdı veren allah bızım elimizde olsa yapmazmıyız ama allahım herkesı baska sınıyo sen onları duyma allaha havale et sıkılma lütfen ben hiçbiriyle görüşmüyorum ne laf soksunlar nede dua edıyo gıbı görünsünlervalla cok bunaldim insanlardan laflardan beni teselli etmek icin kurduklari cumlelerden bide eltim var sagolsun ztn onun laflari hele hic dua ediyormus gibi gelmeyen cinsten birde biz 3 4 kisi hemen hemen ayni anda evlendik hepsinin 1 er cocugu var simdi bi ortama giriyoruz muhabbet hep onlarin yemesi onlari cisi uykusu bunaliyorum delilige vursamda bazen cokuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?