Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aminnn ...
en güzelini yaptın bende demicektim ama eşimin kuzenini gördük bende ağzımdan kaçırdım kvye xi gördüm diye oda aşılama için geliyor hastaneye zaten öyle olunca anneler öğrendi ..... inşallah hamile kalırsında 3 aydan sonra süpriz yaparsın onlara

İşte demem o canım benim canımız yanıyor ruhumuz acıyo ama onlar hep kaprısli konuş konuş anlamaz o kalın kafalılar allahım yardım etsın

amiiiinnnn ancak burda anliyor insan birbirini hepimiz ayni dertte oldugumuz icin

Ayyyy yerım senı kuzum güldürdün brnı canım kek çekti bakkkk

erkek tarafı genelde kadında sorunu bulur kız tarafı da erkekte .... anlatamazsn derdini de anlamazlr yatmaz kafaları yaşın küçük der dururlar

erkek tarafı genelde kadında sorunu bulur kız tarafı da erkekte .... anlatamazsn derdini de anlamazlr yatmaz kafaları yaşın küçük der dururlar
iste bizdeki sorun esimin spermleri eee ben bunu nasil anlatiyim adam ameliyat oldu hala irdeliyolar gecen cildirdim ya dedim ne sorup duruyonuz hamile olsam sizdenmi saklicam valla artik elime mikrofon alip bagiririm merak etmeyin dedim

Suanlik tek skintim afedersiniz ama cok tuvalete gitmek acaba buda bi belirti olabilirmi gerci artik kendimde belirti aramamaya karar vermistim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…