- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
aminnn ...Ah ya bende kimseye söylemedim anneme bile kafaya yakmasın üzülmesin. Ama bazen de sorulunca olmuyor diye bağırasim geliyor. Bırakın yakami artık diyesim geliyor. Valla halimden bir tek siz anlarsınız çok zor bir süreç.her ay rutin hayal kırıklığı yaşamak acaba bu ay oldumu diye beklemek. Çocuk sorularından kaçamak cevap vermek bu günlerde geçecek allahın izniyle Allah sabır versin bize.
İşte demem o canım benim canımız yanıyor ruhumuz acıyo ama onlar hep kaprısli konuş konuş anlamaz o kalın kafalılar allahım yardım etsınbizde eşimle biraz uzaklaştık düşükten dolayı 2 gün önce dedim ki ;
Tamam üzülüyorsun ama bende üzülüyorum sen sadece üzülüyorsun bana bak dedim cumartesiden beri ağrıdan ölüyorum kanamam geliyor acısını çekiyorsum hamile değilim ama kan veriyorum kollarıma bak dedim .. gerçekten de öyle bazen içimizdekileri anlayacakları şekilde söylemek bizi rahatlatıyor en azından içimizde kalmıyor
amiiiinnnn ancak burda anliyor insan birbirini hepimiz ayni dertte oldugumuz icinAh ya bende kimseye söylemedim anneme bile kafaya yakmasın üzülmesin. Ama bazen de sorulunca olmuyor diye bağırasim geliyor. Bırakın yakami artık diyesim geliyor. Valla halimden bir tek siz anlarsınız çok zor bir süreç.her ay rutin hayal kırıklığı yaşamak acaba bu ay oldumu diye beklemek. Çocuk sorularından kaçamak cevap vermek bu günlerde geçecek allahın izniyle Allah sabır versin bize.
Ayyyy yerım senı kuzum güldürdün brnı canım kek çekti bakkkkevet iki dakika uzuluyorum annemin yanindayim cok belli etmek istemedigimden gulup egleniyorum simdide kek yapmaya kalkdim yasasinnnn hayat yasasinnnnnn insanlara herseye ragmen hersey guzel olacak gun gelecek bebegim diye sevecegimiz miniklerimiz olacaaaakk :-* inaniyorum buna
ankaraya gel abla yaparim ben sana seve seveAyyyy yerım senı kuzum güldürdün brnı canım kek çekti bakkkk
erkek tarafı genelde kadında sorunu bulur kız tarafı da erkekte .... anlatamazsn derdini de anlamazlr yatmaz kafaları yaşın küçük der dururlaraynen abla yoksa kendimi ifade edemezsem catlarim ben biri beni ynlis anlayincada oyle ille anlatcam kendimi yoksa yapamiyorum bazen icimizdekileri eslerimize anlatmak iyi geliyor benim yasim kucuk 22 yasindayim ama esim 27 yasinda ve sperm hareketliligi yas ilerledikce dusecek insanlar tek tarafli dusunup yasin daha cok kucuk diyor ama soyleyemiyorum ki esimde problem hadi benim yasim genc o adami napacagim diyemiyorm
evet canım ilk aşılamam canım ALLAH hayırlısını sağlıklısını nasip etsin cümlemize canım inşallah aminallah hayırlısını versin kuzum 1.ci aşılama olacak değil mi
evet kuzum gel ankaraya ben de buradayımankaraya gel abla yaparim ben sana seve seve
iste bizdeki sorun esimin spermleri eee ben bunu nasil anlatiyim adam ameliyat oldu hala irdeliyolar gecen cildirdim ya dedim ne sorup duruyonuz hamile olsam sizdenmi saklicam valla artik elime mikrofon alip bagiririm merak etmeyin dedimerkek tarafı genelde kadında sorunu bulur kız tarafı da erkekte .... anlatamazsn derdini de anlamazlr yatmaz kafaları yaşın küçük der dururlar
erkek tarafı genelde kadında sorunu bulur kız tarafı da erkekte .... anlatamazsn derdini de anlamazlr yatmaz kafaları yaşın küçük der dururlaraynen abla yoksa kendimi ifade edemezsem catlarim ben biri beni ynlis anlayincada oyle ille anlatcam kendimi yoksa yapamiyorum bazen icimizdekileri eslerimize anlatmak iyi geliyor benim yasim kucuk 22 yasindayim ama esim 27 yasinda ve sperm hareketliligi yas ilerledikce dusecek insanlar tek tarafli dusunup yasin daha cok kucuk diyor ama soyleyemiyorum ki esimde problem hadi benim yasim genc o adami napacagim diyemiyorm
yaaa ne guzel neresinde yakinmisiz bakevet kuzum gel ankaraya ben de buradayım
inşallah canım uğurlu gelirProfilimi bana ugur getirsin diye degistirdimmmmmmm
hadi inşallah kuzmevet canım ilk aşılamam canım ALLAH hayırlısını sağlıklısını nasip etsin cümlemize canım inşallah amin
Eğer bu sene izine gelirsek ankaraya gelmeyi düşünüyorum uğrarım hamıleysek göbüşlerizi tokustururuz artıkankaraya gel abla yaparim ben sana seve seve
ne guzel olur tamda ayni zamanlarda oluyoruz nasilsaEğer bu sene izine gelirsek ankaraya gelmeyi düşünüyorum uğrarım hamıleysek göbüşlerizi tokustururuz artıksende bana gel almanyada mısafır edıyım senı ahhh keske
BİTMEZ KAPRİSLERİ KUZUM ONLAR HEP HAKLI HEP ÜZGÜNİşte demem o canım benim canımız yanıyor ruhumuz acıyo ama onlar hep kaprısli konuş konuş anlamaz o kalın kafalılar allahım yardım etsın
sizin adet gününüz de mi aynı ...ne guzel olur tamda ayni zamanlarda oluyoruz nasilsainsallah ablacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?