- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
kuzum olur mu biz burdayız bize anlat bizibizden daha iyi anlayacak kimse yok ....Ya canım sınır krızı gecırdım ağlamaktan kurudum ama yüZüme bakıp sen delirmişsın dıyıp afıyetle yamepnş yıyıp uyudu komedı fılmi iZliyıp güldü adammm ya umrunda deıl benım suankı halim tedavıme zararmı gelmiş hiçççççç ne bılım sızınde gırıp canınızı sıkmak istemiyorum ama konuscak kımse yok annemlerw anlatsam tee dünyanın öbür ucunda neden üzüyüm onları offfffff allahım yardım etsın ruh halım cok kötü
iste sorf bu yuzden uzakda olmak isterim cok sukur ki simdi cok sik girmiyorum o ortanlara bi sonuclansinda Allahin izniyle insallah hayirlisi bu derdi veren Allah dermaninida verir napalim burasi iyi geliyor ancak bana icimi dokmeye sagol ablacim Allah rqzi olsun sendendeAynen kıyamam sana üZülme olurmu allahım hepsıne akıl fıkır versın bu derdı veren allah bızım elimizde olsa yapmazmıyız ama allahım herkesı baska sınıyo sen onları duyma allaha havale et sıkılma lütfen ben hiçbiriyle görüşmüyorum ne laf soksunlar nede dua edıyo gıbı görünsünler
oyy kuzumm ortamlara çok girmesen olmaz mı zor bir durum ... tedavi sürecinizi biliyorlar mıvalla cok bunaldim insanlardan laflardan beni teselli etmek icin kurduklari cumlelerden bide eltim var sagolsun ztn onun laflari hele hic dua ediyormus gibi gelmeyen cinsten birde biz 3 4 kisi hemen hemen ayni anda evlendik hepsinin 1 er cocugu var simdi bi ortama giriyoruz muhabbet hep onlarin yemesi onlari cisi uykusu bunaliyorum delilige vursamda bazen cokuyorum
Amin hepimiZi işallah canım benim...onlar ayakta durcak dıye bızımı nakavt edıyolar maşallahh ...zaten hepinizin derdı var canım benim cok yormak istemiyorum kimseyi yınede cok saol güzel kalbın için dostlugun için:)kuzum olur mu biz burdayız bize anlat bizibizden daha iyi anlayacak kimse yok ....
erkekler gazmsız oluyorlar ama belkide eşinde ayakta durmaya çalışıyor ayakta durma şekli böyledir . geçen eşimede dedim siz sadece üzülüyorsunuz biz yaşıyoruz herşeyi ... gerçekten de öyle bizi cinsiyet olarak asla anlayamazlar rabbim seni tez zamanda bebişine kavuştursun
Hepimizden allah razı olsun dert ortağıyız hepimiz istediğin zaman konusuruz ben her zaman dınlerım yeterki senın için ferahlasın üzülme olurmu canımıniçiiste sorf bu yuzden uzakda olmak isterim cok sukur ki simdi cok sik girmiyorum o ortanlara bi sonuclansinda Allahin izniyle insallah hayirlisi bu derdi veren Allah dermaninida verir napalim burasi iyi geliyor ancak bana icimi dokmeye sagol ablacim Allah rqzi olsun sendende
Dualarım senınle müjdeyle bıter allahın izniyle işallahpazartesi aşılamam oluyor dostlar dualarınızı eksik etöeyin
gizledikce sorular soruluyor bende insanlarla yasiyorum artik tedaviyi anlatiyorm boyleyken boyle diye hic degilse agizlarini kapiyorlar irdelemiyolar ztn asilama olmazsa bi sure ara verecegim ses etmez kimse ben bide susamam yapistiririm cevaplarini cikmiyo simdj seslerioyy kuzumm ortamlara çok girmesen olmaz mı zor bir durum ... tedavi sürecinizi biliyorlar mı
olur mu öyle şey anlatacaksın bizde dinlicez anlatmaz dinlemezsek o zaman burda olmamızın anlamı kalmazAmin hepimiZi işallah canım benim...onlar ayakta durcak dıye bızımı nakavt edıyolar maşallahh ...zaten hepinizin derdı var canım benim cok yormak istemiyorum kimseyi yınede cok saol güzel kalbın için dostlugun için:)
sagol ablacim sonuca gore bakalim ne gibi bi psikolojiye burunecegim dualar edelim birbirimze rabbim cifter cifter versin insallahHepimizden allah razı olsun dert ortağıyız hepimiz istediğin zaman konusuruz ben her zaman dınlerım yeterki senın için ferahlasın üzülme olurmu canımıniçi
Bız kadınlar pes etmeyız bunu unutma ıkı gün dünyanın en kötü şeyını yasamış gıbı davranıp üçüncü gün yaaaa allah dıyıp ayağa kalkarız aminnnn işallah allahım duysun sesını:)sagol ablacim sonuca gore bakalim ne gibi bi psikolojiye burunecegim dualar edelim birbirimze rabbim cifter cifter versin insallah
olur mu öyle şey anlatacaksın bizde dinlicez anlatmaz dinlemezsek o zaman burda olmamızın anlamı kalmaz
sakladıkça zor oluyor susmak ama bildikleri halde sorarlarsa ters ypabiliyorsungizledikce sorular soruluyor bende insanlarla yasiyorum artik tedaviyi anlatiyorm boyleyken boyle diye hic degilse agizlarini kapiyorlar irdelemiyolar ztn asilama olmazsa bi sure ara verecegim ses etmez kimse ben bide susamam yapistiririm cevaplarini cikmiyo simdj sesleri
kirmmamak kaidesiyle guzel bi uslupla anlatiyorum valla cok canima tak dedirenlere ama napayimsakladıkça zor oluyor susmak ama bildikleri halde sorarlarsa ters ypabiliyorsunbazen iyi niyetine soruyorlar ama biz yanlış anlayabiliyoruz ama yine de sormasınlar
evet iki dakika uzuluyorum annemin yanindayim cok belli etmek istemedigimden gulup egleniyorum simdide kek yapmaya kalkdim yasasinnnn hayat yasasinnnnnn insanlara herseye ragmen hersey guzel olacak gun gelecek bebegim diye sevecegimiz miniklerimiz olacaaaakk :-* inaniyorum bunaBız kadınlar pes etmeyız bunu unutma ıkı gün dünyanın en kötü şeyını yasamış gıbı davranıp üçüncü gün yaaaa allah dıyıp ayağa kalkarız aminnnn işallah allahım duysun sesını:)
allah hayırlısını versin kuzum 1.ci aşılama olacak değil mipazartesi aşılamam oluyor dostlar dualarınızı eksik etöeyin
aynen abla yoksa kendimi ifade edemezsem catlarim ben biri beni ynlis anlayincada oyle ille anlatcam kendimi yoksa yapamiyorum bazen icimizdekileri eslerimize anlatmak iyi geliyor benim yasim kucuk 22 yasindayim ama esim 27 yasinda ve sperm hareketliligi yas ilerledikce dusecek insanlar tek tarafli dusunup yasin daha cok kucuk diyor ama soyleyemiyorum ki esimde problem hadi benim yasim genc o adami napacagim diyemiyormbizde eşimle biraz uzaklaştık düşükten dolayı 2 gün önce dedim ki ;
Tamam üzülüyorsun ama bende üzülüyorum sen sadece üzülüyorsun bana bak dedim cumartesiden beri ağrıdan ölüyorum kanamam geliyor acısını çekiyorsum hamile değilim ama kan veriyorum kollarıma bak dedim .. gerçekten de öyle bazen içimizdekileri anlayacakları şekilde söylemek bizi rahatlatıyor en azından içimizde kalmıyor
aminnn ...Ah ya bende kimseye söylemedim anneme bile kafaya yakmasın üzülmesin. Ama bazen de sorulunca olmuyor diye bağırasim geliyor. Bırakın yakami artık diyesim geliyor. Valla halimden bir tek siz anlarsınız çok zor bir süreç.her ay rutin hayal kırıklığı yaşamak acaba bu ay oldumu diye beklemek. Çocuk sorularından kaçamak cevap vermek bu günlerde geçecek allahın izniyle Allah sabır versin bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?