hadi inşallah canım cümlemiz için aminhadi inşallah kuzm
senin kini biliyorum yarın inşallah olmayacaksınyok benimki yarin amaHurihuri2013 daha var
nasıl bir sıkıntı kabızsan ıkınma sakınSuanlik tek skintim afedersiniz ama cok tuvalete gitmek acaba buda bi belirti olabilirmi gerci artik kendimde belirti aramamaya karar vermistim ama
Benım adetım 22 sınde ama heran olcak gıbıyım canımsenin kini biliyorum yarın inşallah olmayacaksın
22 sinde mi aşılama ne zaman olmuştu 4 ekimde değilmiydi ...Benım adetım 22 sınde ama heran olcak gıbıyım canım
Yok yok çiş çişnasıl bir sıkıntı kabızsan ıkınma sakın
diğer tedavilerde nasıldı sürekli çıkıyormuydunYok yok çiş çişbendede var o günde rahat 20 defa
Adetim ıkı yada üç gün geri cekiyo kendını canım carsamba tam 15 gün olcak22 sinde mi aşılama ne zaman olmuştu 4 ekimde değilmiydi ...
Yok sadece son ıkı günü oldu diğer ıkısınde bu sfer erken basladı bılmiyorum adetıme yakında oluyo bu çiş nöbetidiğer tedavilerde nasıldı sürekli çıkıyormuydun
Benimde ilk aşilamam yarın Bismillah deyip ilk adımı atacağım gerisi Allahın taktirievet canım ilk aşılamam canım ALLAH hayırlısını sağlıklısını nasip etsin cümlemize canım inşallah amin
ÇRŞAMBA YA DA SALI KAN VERECEK MİSİNAdetim ıkı yada üç gün geri cekiyo kendını canım carsamba tam 15 gün olcak
HADİ BAKALIM RENK DEĞİŞTİ MİYok sadece son ıkı günü oldu diğer ıkısınde bu sfer erken basladı bılmiyorum adetıme yakında oluyo bu çiş nöbeti
Olma sakin adet tut kendini. Hayırlı haber alalım.Benım adetım 22 sınde ama heran olcak gıbıyım canım
Yok arıcax doktorum carsamba yada perşembe dedı burda keyfınce kan veremessın ben fıtıl kullanıyorum ya üç tane hıc bisey anlasılmıyo sadece pedlerımdeki akıntım koyu sarı canımÇRŞAMBA YA DA SALI KAN VERECEK MİSİN
Olur olur tutcam canımsın ya işallah senınkide gğzelliklerle müjdelerle bıter:)Olma sakin adet tut kendini. Hayırlı haber alalım.
HAYIRLARLA SAĞLICAKLA SEVİNİRSİN İNŞALLAH AMİNBenimde ilk aşilamam yarın Bismillah deyip ilk adımı atacağım gerisi Allahın taktiri
Atlatırsın sen canım güçlü bir kadına benziyorsunAnkarada mı yapıcaksın orda çok merkez var şanslısın aslında o bakımdan seçenek çok.... adetim bitince iyi olacam kendime üzülmek için 1 hafta verdim iyi olacam ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?