Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar 8 eylülde aşılamam oldu dün inanılmaz kasıklarımda batmalar oldu vede deli bir gaz sancısı yerimden kalkamadım. aşılama yaptırıp bu şekilde belirtisi olan varmı. kuthan ımda böyle şeyler yaşamadım normal olduğunu içinmi bilemiyorum hormonlar iğnelermi yaptı ümitsizlik girdi içime

Ümitsizliğe kapılma dua et hayırlısını dile inşallah bebiştir

Gecmiyor inanki. Dun oturdugum yerden kalkamadim kasiklarimda batmalar oldu ilk defa oldu birsey biran acaba bebikmi var diyr dusundum ana yinede heveslenmek istemiyorum hayirlisi
Yaaa inşallah minik bir nohut vardır ...
23te çatlama vurulcam bu saati zor ettim dışarı çıktım temizlik yaptım halen saat 18.30...

Gaz sancısı için kimyon suyu içebilirsin ayağına çorap giy ... içine ümitsizlik girmesin canım belirtilerin uyuyor gibi sen hafta içi kan versen aklında rahat eder

Eşimin sperm miktarı az olmuş tahlil yapamadılar 3 gün sonra tekrar örnek verecek ama o zamanda benim adetimin 5.günü olacaktı
Eşinizde sorun var sanırım kür yapıyor musunuz... eşim sürekli keçi boyunuzu pekmezi içiyor sabahları birde zeytinyağına kuru incir koyuyordu akşamdan sabah yiyordu ....

Ben 4 eylülde yaptırdım,
Ertesi günü progestan kullanmaya başladım.
İlaç bittikten sonramı test yapmam gerekir acaba ?
Aşılamadan 14 15 gün sonra test yapılıyor diye biliyorum 18 19 gibi yapabilirsin... zaten döllenme olduktan 6 gün sonra kanda belli olmaya başlıyor ...

Ben perşembe günü yani ilk günü saymazsan 10. Günü test yaptım negatifti.
Dünde bi test yapayım dedim negatifti.
Bugün çöp atarken baktım dün yaptıgım testte bariz 2.çizgi var önceki günde bişey yok,
Yani sonradan çıkma ihtimali varmı ki ?
İkiside aynı marka.

Canim saat 23 ) hadi gazan mubarek olsun ins hayirli saglikli sihatli bebis gelsin. Banada moral oldun ins ins hayirli haberler alirim bende

Gununu bekle canim acele etme derim boyle.daha cok stres oluyor insa

Canim saat 23 ) hadi gazan mubarek olsun ins hayirli saglikli sihatli bebis gelsin. Banada moral oldun ins ins hayirli haberler alirim bende
Canım msj yeni gördüm aşılama oldum demek için topige geldim...
23te vuruldum ignemi eve geldik 12i gibi ilişki oldu dün çok hareketleydi kış için domates konservesi yaptık barbunya ayikladik falan bugün de aşılama oldu çok korkmuştum korkacak birşey yok dedi doktor rahatladım çok sempatik bir bir drem var yarım saat uzandım bacak bacak üstüne attırdılar bugün de ilişki oldu eşim gece vardiyesinde olduğu için erkene çektik yarın da ilişki olur sonrası bekleme ... bekleme süresinde ilişki serbest mi ? Adet olana kadar ihtimal vardır sanırım

oy oy maşalalhh hadi bakalım darısı çift çizgiler görmene olsun. bundna sonr ailişki serbest birsorun olmaz.
benm pek umudum yok sanırımçok üşütmüşüm akıntım var deli gibi ağrım varr nedense içimede doğmuyor. test falanda yapasım yok. cuma günü test günüm korkuyorum

yaa bende de öyle biliyormusun akıntım var belim ağrıyor göbeğimin sağ alt tarfta harektlenme var .... arkdaşımında öyle oldu gaz sancısı üşütme gibi durumlar kabızlık oldu ikizlere hamile kaldı .... şimdi test günü yaklaşıyor ya insan umutsuzlaşıyor umudumuzu kaybetmiyoruz

dün akşam ağrıdan sancıdan oturup kalkamadım oğlumda kucağımda hoğluyor zıplıyordu annecim karnım ağrıyor basma dedim. bence bebek oluyordur dedi. ben çok şaşırdım acaba çocuğumun içinemi doğduki diye düşünmedim değil. ki yanında hiç konuşmadık

Umutsuzluğa düşme yok cuma günü yapıyoruz testimizi inşallah ta yazıyoruz bebişin haberini hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…