- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
benim 30 eylül cumartesi,ye denk geliyor belki 29 da yaparım ... hepimize nasip olsun kuzumHayır idrar yaptım negatif.
Yarın baska bi markayla tekrar deniycem ama pekte umudum kalmadı.
Sizde durum ne ? Test günü ne zaman?
Sizin kucagınız boş kalmasın inşallah saglıklı hayırlı evlatlarınız olsun.
cümlemizin kalmasın inş. herkes anneliği tatlın gerçekten herşeye bedel bir duygu
benim 30 eylül cumartesi,ye denk geliyor belki 29 da yaparım ... hepimize nasip olsun kuzum
oyyy kıyamam yaaaa. oyyy gerçeğide olacak inş. sabırAmin.
Rüyalarıma kadar giriyor.
Bugün bi bebegim olmuştu hiç uyanmak istemedim.
Yinede kaderden öteye geçilmiyor.
rabbim içinde bırakmasın yumurta sprem olduğu sürece şansımız var demek ... ama nasip işte çekeceğimiz vrmışAmin.
Rüyalarıma kadar giriyor.
Bugün bi bebegim olmuştu hiç uyanmak istemedim.
Yinede kaderden öteye geçilmiyor.
Öyle tabi neler var neler duyuyoruz doktorların senin çocuğun olmaz dediği halde hamile kalanlar var yeterki Rabbim istesin yer gök dua üstünedir bol bol dua edelim T Tweety Allahım isteyen dileyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah üzülme herseyde vardır bir hayır unutmahalamın gelini 12 yıllık evli ve yıllardır çocuk istiyorlar çok denediler tedaviler gördüler, tüp bebek denediler olmadı. 1 yıldır çok zayıfladı sağlam kilosu vardı şimdi ideal hoş bir kiloda. 6 aydır dr bütün ilaçları tedaviler kesmiş artık herşeyi yaptık denedik olmadı tamamen çıkartıyorsun aklından ilaç falanda almıyorsun demiş 12 yılda sonra gecen ay güzel haber aldık 2 aylık hamiş şuanda.Allah diledikten sonraa herşeye olur sabır ve duaaa ile kakalım inş.
Masallah kucağına da almak nasip olsun...halamın gelini 12 yıllık evli ve yıllardır çocuk istiyorlar çok denediler tedaviler gördüler, tüp bebek denediler olmadı. 1 yıldır çok zayıfladı sağlam kilosu vardı şimdi ideal hoş bir kiloda. 6 aydır dr bütün ilaçları tedaviler kesmiş artık herşeyi yaptık denedik olmadı tamamen çıkartıyorsun aklından ilaç falanda almıyorsun demiş 12 yılda sonra gecen ay güzel haber aldık 2 aylık hamiş şuanda.Allah diledikten sonraa herşeye olur sabır ve duaaa ile kakalım inş.
Sınavımız çok zor bana da tüp doktorum donasyon ile bile olmaz demişti 1 ay kendime gelmedim yumurtan kalitesiz dedi kendimi toparladım sonra kendini ne sanıyor dedim bu kadar kesin konuşuyor 3 tedavi oldum ama bir transferim bile olmadı kızlar tranfer yapmadan bunu nasıl diyebiliyordu bana yaradanım var dedim öncelikle kilo verecem dedim verdim de çok şükür halen fazlam var ama o ayrı bir konu hiçbirimiz karamsarlığa kapılmıyoruz birbirmize destek olarak bu zor süreçleri daha az üzülerek geçiriyoruz kızlarÖyle tabi neler var neler duyuyoruz doktorların senin çocuğun olmaz dediği halde hamile kalanlar var yeterki Rabbim istesin yer gök dua üstünedir bol bol dua edelim T Tweety Allahım isteyen dileyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah üzülme herseyde vardır bir hayır unutmaHurihuri2013 SchonerDuft mihracee hayırlı haberlerinizi bekliyorum kızlar buarada mihracee doğrusunu Rabbim bilir ama ilk yazdığın andan beri içimde bir his var aşılamanın tuttuğuna dair inşallah tutmuştur iki yılda yoruldum diyorsun ama en azından çok şükür sağlıklı Gül damlası gibi bir evladın var bak birde bizlere bizlerde yorulduk ama pes etmiyoruz her adetimde o tuvalette dakikalarca ağlıyorum eşime göstermeden çünkü oda çok üzülüyor adam evlat sahibi olabilmek için 20 yıldır içtiği sigarayı bıraktı bi solukta çok şükür ama nasip işte kader kısmet Rabbim dilemeyince olmuyor herşey onun yüce gönlünde bitiyor
Aynen öyle canım Rabbim yar ve yardımcınız olsunSınavımız çok zor bana da tüp doktorum donasyon ile bile olmaz demişti 1 ay kendime gelmedim yumurtan kalitesiz dedi kendimi toparladım sonra kendini ne sanıyor dedim bu kadar kesin konuşuyor 3 tedavi oldum ama bir transferim bile olmadı kızlar tranfer yapmadan bunu nasıl diyebiliyordu bana yaradanım var dedim öncelikle kilo verecem dedim verdim de çok şükür halen fazlam var ama o ayrı bir konu hiçbirimiz karamsarlığa kapılmıyoruz birbirmize destek olarak bu zor süreçleri daha az üzülerek geçiriyoruz kızlar
Heyecan var mı ?Iyiyim canim eve yeni geldim alisverusteydim benimde yarin test ama sonraki gün alcaz sonucu bu arada sen nasilsin ikinci günün bugün varmi bi agrin sizi yada benzeri bisey
Meselâ bana cvb yazacaksın ya benim msjin altında cevapla yazan yere tıkla bana msjimi alıntıladığın bildirimi gelir....Evet yeni üyeyim neden canim.....bu arada o batmalar son güne kadarda oluyo kendini dinleme bu belirti su belirti deme rahat birak kendini bence yoksa bizim gibi kafa yersin aman bunu arastiriyim sunu arastiriyim bide psikolojik olarak belirti üretiyozyani oluruna birakabilirsen birak kafani bosalt tabi basarabilirsen heyecanlimiyim diye soruyon bilmem artik tek cizgiler görmekten o heyecanida zamanla yitiriyon endise duyuyosun yine olmadimi diye
Burda da öyle bazı hastanelerde haber veriyorlar internetten de bakabiliyorumbide burda sonucu kimse haber vermiyo benim gecen haftada kanim bakildi ama kimse sonuc bildirmiyo yarinkinide biz ararsak ögrencez onlar tenezzül edip aramicaklar sevgili alman doktor ve hemsirelerim
Teşekkür ederim canım herşeyin hayırlıs elden bişey gelmiyor.Öyle tabi neler var neler duyuyoruz doktorların senin çocuğun olmaz dediği halde hamile kalanlar var yeterki Rabbim istesin yer gök dua üstünedir bol bol dua edelim T Tweety Allahım isteyen dileyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah üzülme herseyde vardır bir hayır unutmaHurihuri2013 SchonerDuft mihracee hayırlı haberlerinizi bekliyorum kızlar buarada mihracee doğrusunu Rabbim bilir ama ilk yazdığın andan beri içimde bir his var aşılamanın tuttuğuna dair inşallah tutmuştur iki yılda yoruldum diyorsun ama en azından çok şükür sağlıklı Gül damlası gibi bir evladın var bak birde bizlere bizlerde yorulduk ama pes etmiyoruz her adetimde o tuvalette dakikalarca ağlıyorum eşime göstermeden çünkü oda çok üzülüyor adam evlat sahibi olabilmek için 20 yıldır içtiği sigarayı bıraktı bi solukta çok şükür ama nasip işte kader kısmet Rabbim dilemeyince olmuyor herşey onun yüce gönlünde bitiyor
İnşallah canım sagol.Tweety:)
Bana progestan verdi doktor ?Kızlar size tutunmayı kolaylaştıracak jel ya da iğne veriler mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?