Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim 30 eylül cumartesi,ye denk geliyor belki 29 da yaparım ... hepimize nasip olsun kuzum

Amin.
Rüyalarıma kadar giriyor.
Bugün bi bebegim olmuştu hiç uyanmak istemedim.
Yinede kaderden öteye geçilmiyor.
rabbim içinde bırakmasın yumurta sprem olduğu sürece şansımız var demek ... ama nasip işte çekeceğimiz vrmış

halamın gelini 12 yıllık evli ve yıllardır çocuk istiyorlar çok denediler tedaviler gördüler, tüp bebek denediler olmadı. 1 yıldır çok zayıfladı sağlam kilosu vardı şimdi ideal hoş bir kiloda. 6 aydır dr bütün ilaçları tedaviler kesmiş artık herşeyi yaptık denedik olmadı tamamen çıkartıyorsun aklından ilaç falanda almıyorsun demiş 12 yılda sonra gecen ay güzel haber aldık 2 aylık hamiş şuanda.Allah diledikten sonraa herşeye olur sabır ve duaaa ile kakalım inş.

Öyle tabi neler var neler duyuyoruz doktorların senin çocuğun olmaz dediği halde hamile kalanlar var yeterki Rabbim istesin yer gök dua üstünedir bol bol dua edelim T Tweety Allahım isteyen dileyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah üzülme herseyde vardır bir hayır unutma Hurihuri2013 SchonerDuft mihracee hayırlı haberlerinizi bekliyorum kızlar buarada mihracee doğrusunu Rabbim bilir ama ilk yazdığın andan beri içimde bir his var aşılamanın tuttuğuna dair inşallah tutmuştur iki yılda yoruldum diyorsun ama en azından çok şükür sağlıklı Gül damlası gibi bir evladın var bak birde bizlere bizlerde yorulduk ama pes etmiyoruz her adetimde o tuvalette dakikalarca ağlıyorum eşime göstermeden çünkü oda çok üzülüyor adam evlat sahibi olabilmek için 20 yıldır içtiği sigarayı bıraktı bi solukta çok şükür ama nasip işte kader kısmet Rabbim dilemeyince olmuyor herşey onun yüce gönlünde bitiyor

Masallah kucağına da almak nasip olsun...
Kilo çok büyük etken ben 10 kilo verdim bir 10 kilo daha vermem lazım mesela ama beklemekte yorduğu için tedaviye tekrar başladım kilo varsa fazladan verin kızlar yürüyüş yapın düzenli beslenin etkisini görürüz bunların

Sınavımız çok zor bana da tüp doktorum donasyon ile bile olmaz demişti 1 ay kendime gelmedim yumurtan kalitesiz dedi kendimi toparladım sonra kendini ne sanıyor dedim bu kadar kesin konuşuyor 3 tedavi oldum ama bir transferim bile olmadı kızlar tranfer yapmadan bunu nasıl diyebiliyordu bana yaradanım var dedim öncelikle kilo verecem dedim verdim de çok şükür halen fazlam var ama o ayrı bir konu hiçbirimiz karamsarlığa kapılmıyoruz birbirmize destek olarak bu zor süreçleri daha az üzülerek geçiriyoruz kızlar

Aynen öyle canım Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Iyiyim canim eve yeni geldim alisverusteydim benimde yarin test ama sonraki gün alcaz sonucu bu arada sen nasilsin ikinci günün bugün varmi bi agrin sizi yada benzeri bisey

Iyiyim canim eve yeni geldim alisverusteydim benimde yarin test ama sonraki gün alcaz sonucu bu arada sen nasilsin ikinci günün bugün varmi bi agrin sizi yada benzeri bisey
Heyecan var mı ?
Ya sağ tarafımda batma çok oluyor bel ağrım var ama belirti saymıyorum bunları çok heves edersem hayal kırıklığı olmasın
.....
Yeni üye olmuştun dimi sen

Evet yeni üyeyim neden canim.....bu arada o batmalar son güne kadarda oluyo kendini dinleme bu belirti su belirti deme rahat birak kendini bence yoksa bizim gibi kafa yersin aman bunu arastiriyim sunu arastiriyim bide psikolojik olarak belirti üretiyozyani oluruna birakabilirsen birak kafani bosalt tabi basarabilirsen heyecanlimiyim diye soruyon bilmem artik tek cizgiler görmekten o heyecanida zamanla yitiriyon endise duyuyosun yine olmadimi diye

bide burda sonucu kimse haber vermiyo benim gecen haftada kanim bakildi ama kimse sonuc bildirmiyo yarinkinide biz ararsak ögrencez onlar tenezzül edip aramicaklar sevgili alman doktor ve hemsirelerim

Meselâ bana cvb yazacaksın ya benim msjin altında cevapla yazan yere tıkla bana msjimi alıntıladığın bildirimi gelir....
Ben hiç bu aşamaya gelemediğim için çok heyecanlıyım eşime sordum ne zaman test yapayım sin güne kadar bekle diyor nasıl dayanacaksam ... belirti yok ya bende adet olacak gibiyim ama .. günlük hayatıma döndüm bugün ama yürüyemeye korkuyorum sen nasıl geçirdin gunlerini

bide burda sonucu kimse haber vermiyo benim gecen haftada kanim bakildi ama kimse sonuc bildirmiyo yarinkinide biz ararsak ögrencez onlar tenezzül edip aramicaklar sevgili alman doktor ve hemsirelerim
Burda da öyle bazı hastanelerde haber veriyorlar internetten de bakabiliyorum

Teşekkür ederim canım herşeyin hayırlıs elden bişey gelmiyor.
İnşallah canım sagol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…