Ben anlamadım şimdi aşılama yapılınca sürekli ilişkiyedemi giriliyorCanım msj yeni gördüm aşılama oldum demek için topige geldim...
23te vuruldum ignemi eve geldik 12i gibi ilişki oldu dün çok hareketleydi kış için domates konservesi yaptık barbunya ayikladik falan bugün de aşılama oldu çok korkmuştum korkacak birşey yok dedi doktor rahatladım çok sempatik bir bir drem var yarım saat uzandım bacak bacak üstüne attırdılar bugün de ilişki oldu eşim gece vardiyesinde olduğu için erkene çektik yarın da ilişki olur sonrası bekleme ... bekleme süresinde ilişki serbest mi ? Adet olana kadar ihtimal vardır sanırım
içine doğdu demekki evde test yapmayı düşünüyor musun ?dün akşam ağrıdan sancıdan oturup kalkamadım oğlumda kucağımda hoğluyor zıplıyordu annecim karnım ağrıyor basma dedim. bence bebek oluyordur dedi. ben çok şaşırdımacaba çocuğumun içinemi doğduki diye düşünmedim değil. ki yanında hiç konuşmadık
dr çatlama iğnesi vurulduğum gün ilişki olacak dedi ... dün aşılamadan snrada dedi akşam ilişki olursa iyi olur dediBen anlamadım şimdi aşılama yapılınca sürekli ilişkiyedemi giriliyor
düşünmüyorum çok ağrım var akıntımda çok olmayacak gibi hissediyorumiçine doğdu demekki evde test yapmayı düşünüyor musun ?
dr çatlama iğnesi vurulduğum gün ilişki olacak dedi ... dün aşılamadan snrada dedi akşam ilişki olursa iyi olur dedi
Olur inşallah canım dua et hem bak oğluşun ne demiş o çocuk ve günahsız belkide hissetmiştir gariptir bende sende aşılamanın tutacağını hissediyorum habersiz bırakma beni olur mudüşünmüyorum çok ağrım var akıntımda çok olmayacak gibi hissediyorum
GERÇEKTENMİ İNŞ. ÖYLE OLUR. 2 SENE DOLDU ALLAHIN GÜCÜNE GİTMESİN AMA ÇOK YORULDUM ZATEN KORKUYORUM BİR YANIM İSTEMİYOR BOŞVER DİYOR. İNŞ. HAYIRLISIYLA OLUR. OLUMSUZDA OLSA VERİRİM CANIM. DARISIDA SANA BAŞLAMANA OLSUNOlur inşallah canım dua et hem bak oğluşun ne demiş o çocuk ve günahsız belkide hissetmiştir gariptir bende sende aşılamanın tutacağını hissediyorum habersiz bırakma beni olur mu
ağrı normal ama benim bile kasıklarımda batma ağrı var karnımda şişlik var ilaç kullandık sonuçta onlara takılmadüşünmüyorum çok ağrım var akıntımda çok olmayacak gibi hissediyorum
zır zır ağlayasım var benimağrı normal ama benim bile kasıklarımda batma ağrı var karnımda şişlik var ilaç kullandık sonuçta onlara takılma
yapma öyle kuzum olacak allahın izni ilezır zır ağlayasım var benim
inş. hepimizin olsun. sen ne drumdasın canımyapma öyle kuzum olacak allahın izni ile
BEKLİYORUM heyecan korku var sağ kasıkta batma oluyor belirti arıyorum hata ediyorum ama aramadan da edemiyorum işteinş. hepimizin olsun. sen ne drumdasın canım
AH KIYAMAM AMA MAŞALLAH İYİ ÇALIŞMA YAPTINIZ. AMA BOŞ BIRAKMAYIN DEVAM EDİN. CANIM. BENİM KANAMAM OLUNCA 4 GÜN BOŞA GİTTİYDİ ARTIK BU SAATTEN SONRA DA BİR İŞE YARAMAZBEKLİYORUM heyecan korku var sağ kasıkta batma oluyor belirti arıyorum hata ediyorum ama aramadan da edemiyorum işte
Evet bir pazar günü boş geçti ama olacağı varsa her şekilde olur be kuzumAH KIYAMAM AMA MAŞALLAH İYİ ÇALIŞMA YAPTINIZ. AMA BOŞ BIRAKMAYIN DEVAM EDİN. CANIM. BENİM KANAMAM OLUNCA 4 GÜN BOŞA GİTTİYDİ ARTIK BU SAATTEN SONRA DA BİR İŞE YARAMAZ
orası öyle gerçekten. :) adetinden bir gün önce birliikte olup hamilen kalan arkadaşım var.Evet bir pazar günü boş geçti ama olacağı varsa her şekilde olur be kuzum
evet onu duymuştum bir tanıdıktan yerinde olsam test yapmıştım evde .. şimdi yarın mı vereceksin kan testiniorası öyle gerçekten. :) adetinden bir gün önce birliikte olup hamilen kalan arkadaşım var.
cuma günü bugun daha 11.günevet onu duymuştum bir tanıdıktan yerinde olsam test yapmıştım evde .. şimdi yarın mı vereceksin kan testini
bugün kim verecekti bir arkadaş daha vardı bir bakayım onu etiket yapayım buryacuma günü bugun daha 11.gün
Hayır idrar yaptım negatif.
cümlemizin kalmasın inş. herkes anneliği tatlın gerçekten herşeye bedel bir duyguHayır idrar yaptım negatif.
Yarın baska bi markayla tekrar deniycem ama pekte umudum kalmadı.
Sizde durum ne ? Test günü ne zaman?
Sizin kucagınız boş kalmasın inşallah saglıklı hayırlı evlatlarınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?