Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gunaudinn canimm oglumla ugrasiyorumm okulunu red ediyor gitmek istemiyor ona kahvalto yaptiriyorum sonra ins ise gidecegim evden cikabilorswm
hiçbir çocuk okulu istemiyor sanırım dün yolda baba oğul okul tartışması yapıyordu babasına diyorki okulu bırakmadım sadece bugün gitmedim diyor bacak kadar da boyu var

hiçbir çocuk okulu istemiyor sanırım dün yolda baba oğul okul tartışması yapıyordu babasına diyorki okulu bırakmadım sadece bugün gitmedim diyor bacak kadar da boyu var
evet ne nağmeler yapıyor bizeee ama çok enerjim düştü .
bugün bel ağrım azaldı ona taktım kafayı ağırsa bir dert ağırmasa bir dert
:) nedesem bilemedim

sabah eczaneden erken gebelik testi aldım 26 sında regl olacağım erken gebelik testin 6 gün öncesine kadar %76 sonuç veriyormuş. maalesef çıkmadı birşey
pazartesiyide beklememe gerek kalmadı erkenden yaşıyorum hayal kırıklığımı
ağlasam zır zırr saatlerceee zor tutuyorum kendimi

YAAA
çıkmamış olma ihtimali var mı peki kabullenmekte çok zor oluyor

doğru diyorsun kuzum ..... şimdi ne yapmayı düşünüyorsun
batı ekim olanlarr grubuna girmiştim.
ama oradanda ayrılacağım sanırım pes edeceğimm
2,5 sene oldu yaşım 35 artık bundan sonraa risk grubuna gireceğim hakkımda hayırlı olan tek çocuk sanırım kabullenmkten başka çarem yok

öyle düşünme kuzum bak ben 32 yaşındayım çocuğum yok 5.senem evliliğimde 3 tüp bebek 1 aşılama sığdırdım umudumu kaybetmedim olacak zamanı var sadece biraz ara ver kendini dinleme bu süreçte

öyle düşünme kuzum bak ben 32 yaşındayım çocuğum yok 5.senem evliliğimde 3 tüp bebek 1 aşılama sığdırdım umudumu kaybetmedim olacak zamanı var sadece biraz ara ver kendini dinleme bu süreçte
OYY YAVRUMM UTANDIM KENDİMDENN İNŞ. İNŞ. İNŞ. EN KISA ZAMANDA NASİP ETSİN

Canımsın ya kıyamam Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…