3.adet mi çokmuş ara ya. Onu beklerken yenisi oluşmasa bariameliyatı atlat gerisi gelir 3.cü adette başlıyorlar operasyon sonrası hayırlısı olsun kuzum
Ay çok üzüldüm ya yanlış hatırlamıyorsam yumurtan da çok tu.ben de umutsuz oldum şimdi. Hayirlisi ne diyelimkızlar adet oldum bu aşılamam da olmadı pazrtesi doktora gitcem.tüp bebeğe geçilecek.tüp bebek hakkında bilgim sıfır.
Doktora ne tür sorular sormam lazım tüp bebek hakkında?
Valla kuzum bilmiyorum ki adetin 2. Günü gel dediler gittim kan tahlili ve vajinal ultrasona aldılar arkasından aynı gün iğne başlandı birde sabahları aç karna vitamin hapı alıyorum 1 tane bir iğne daha istediler yarın giderken Onuda götürmemi söylediler başka bişey yokRuhudeli canım bısey sorcam sana önden hiç hap vermedılermi vıtamin felan benım bı torba ilav verdıler onlarla cebellesıyom acaba her doktor farklı yöntem mi uyguluyo benım bı hapım koruma hapı mesela ıkı tane vıtamın ayrıyeten bı tane suya karıstırarak içilen bi ilac clavella dıye folık asıt içeriyo sen ne güzel dırek iğneye gectin ya
Amin canım cümlemizin insallahSağol canım senin de yardımcın olsun insallah tedavinn pozitifle sonuçlanır
evet canım 5 6 tane yumurtan var demişti doktor ben de anlamadım diyorum ki bazen kadının vucüdu spermi kabul etmiyormuş yabancı madde olarak görüyormuş öyle bişi mi oluyor acabaAy çok üzüldüm ya yanlış hatırlamıyorsam yumurtan da çok tu.ben de umutsuz oldum şimdi. Hayirlisi ne diyelim
canım şimdiden hayırlı olsun diyelim tüp bebek aşılamadan çok farklı herhalde aşılama gibi yumurta büyütme iğneleriyle kalmıyor herhalde ekstra ilaçlar masraflar çıkıyor demekkiValla kuzum bilmiyorum ki adetin 2. Günü gel dediler gittim kan tahlili ve vajinal ultrasona aldılar arkasından aynı gün iğne başlandı birde sabahları aç karna vitamin hapı alıyorum 1 tane bir iğne daha istediler yarın giderken Onuda götürmemi söylediler başka bişey yok
Amin canım.Ben aşılama yaptırmadım hiç bilmiyorum canım ama aşılamaya göre daha masraflı o bir gerçek işlemide daha fazla mesela Çarşamba başladım yarın gidicem ve yarından itibaren gün aşırı kontrole gidicem her gitmede kan verip vajinal ultrasona girecekmişim Rabbim hakkımızda hayırlısını versin sende tüpe başlıyorsun değil mi aşılaman tutmamış çok üzüldüm ama vardır bundada bir hayır üzülme olur mu?canım şimdiden hayırlı olsun diyelim tüp bebek aşılamadan çok farklı herhalde aşılama gibi yumurta büyütme iğneleriyle kalmıyor herhalde ekstra ilaçlar masraflar çıkıyor demekki
ben evliliğimden bu yane 5 kez aşılama oldum 2.aşılamam tutmuştu o da düştü daha da tutmadı vitamin hapları ne için veriyolar canım folik asit değil dimiAmin canım.Ben aşılama yaptırmadım hiç bilmiyorum canım ama aşılamaya göre daha masraflı o bir gerçek işlemide daha fazla mesela Çarşamba başladım yarın gidicem ve yarından itibaren gün aşırı kontrole gidicem her gitmede kan verip vajinal ultrasona girecekmişim Rabbim hakkımızda hayırlısını versin sende tüpe başlıyorsun değil mi aşılaman tutmamış çok üzüldüm ama vardır bundada bir hayır üzülme olur mu?
Hayırlısı olsun canım pes etme vardır bundada bir hayır bana verilen folik asit değil femix omega diye bir vitaminben evliliğimden bu yane 5 kez aşılama oldum 2.aşılamam tutmuştu o da düştü daha da tutmadı vitamin hapları ne için veriyolar canım folik asit değil dimi
canım bişey daha sorcam sana bize tüp bebek fiyatı 7.500 tl dediler masraf bunun dışına çıkarmı yada ekstra bişiler oluyomu yokse herşey içinde mi o para oluyodurHayırlısı olsun canım pes etme vardır bundada bir hayır bana verilen folik asit değil femix omega diye bir vitamin
Canım benim unuturmuyum hiç cepten girmiyordu kaç gündür kanadınlar kulübüne hepiniz aklımdasınız lütfen başka bir şey düşünmeyin öpüyorum@Kizilcik123 kuzucukların anası nasılsın hiç sesin yokemine48 hamiş oldun bızı unuttunmu Canım benim
Özel mi gideceğiniz yer bilmiyorum ama kuzum biz rapor alamıyoruz 1,5 yıllık evli olduğumuz için 6200 tl merkezin aldığı ücret ben transferdede uyumak istediğim için 290 tl artı ona verilecek 1450 ilaç tuttu ama alınacak çatlatma iğnesi ve jel var onlar ne kadar bilemiyorum sonra embriyo dondurma var ilki 1300 diğerleri 400 tl ve git gel yol masrafları toplamda 12000 buluyorcanım bişey daha sorcam sana bize tüp bebek fiyatı 7.500 tl dediler masraf bunun dışına çıkarmı yada ekstra bişiler oluyomu yokse herşey içinde mi o para oluyodur
Özel mi gideceğiniz yer bilmiyorum ama kuzum biz rapor alamıyoruz 1,5 yıllık evli olduğumuz için 6200 tl merkezin aldığı ücret ben transferdede uyumak istediğim için 290 tl artı ona verilecek 1450 ilaç tuttu ama alınacak çatlatma iğnesi ve jel var onlar ne kadar bilemiyorum sonra embriyo dondurma var ilki 1300 diğerleri 400 tl ve git gel yol masrafları toplamda 12000 buluyor
Anatolia da canım 17 gün sürüyor bir aksilik olmazsa transferden 10-12 gün sonra test yapılıyor diye biliyorum.aşılamadan sonra hemen tüp bebek yapılır mı onu bilemiyorum ben merkezden ve çalışanlardan çok memnunum ve tavsiye de ederimAnkara’da nerede yaptırıyorsunuz acaba? bu süreç kaç gün sürüyor çok merak ediyorum. ayrıca transferden sonra kaç gün sonra testi yapıyoruz
Ben ikinci aşılama yaptım ama tutmazsa artık tüp bebek yapcam. Acaba hemen mi yaparlar ara mu veririm?
Anladım canım toplam o zaman 1 ay içinde belli oluyor herşey tedavi de dahil. Hayırlısına kalım. Yarın sabah idrar testi yapacam. Hiç umudum yokAnatolia da canım 17 gün sürüyor bir aksilik olmazsa transferden 10-12 gün sonra test yapılıyor diye biliyorum.aşılamadan sonra hemen tüp bebek yapılır mı onu bilemiyorum ben merkezden ve çalışanlardan çok memnunum ve tavsiye de ederim
İnsallah senin tedavin se hayırla güzel bir şekilde sonuçlanır arkadasım. Rabbimm sabır güç kuvvet versinAnatolia da canım 17 gün sürüyor bir aksilik olmazsa transferden 10-12 gün sonra test yapılıyor diye biliyorum.aşılamadan sonra hemen tüp bebek yapılır mı onu bilemiyorum ben merkezden ve çalışanlardan çok memnunum ve tavsiye de ederim
Anladım canım toplam o zaman 1 ay içinde belli oluyor herşey tedavi de dahil. Hayırlısına kalım. Yarın sabah idrar testi yapacam. Hiç umudum yokbende araştırıyorum canım bakacam insallah teşekkürler verdiğin bilgiler icin
İnsallah senin tedavin se hayırla güzel bir şekilde sonuçlanır arkadasım. Rabbimm sabır güç kuvvet versin
Sağlık olsun kuzum Rabbim hayırlısını versin üzülme bende yarım saattir ağlıyorum bir iğne daha başlandı göbekten ucu azıcık kalın ve çok yaktıKırmızı kartı yedim
Hangi iğne bazısı çok acıtıyorSağlık olsun kuzum Rabbim hayırlısını versin üzülme bende yarım saattir ağlıyorum bir iğne daha başlandı göbekten ucu azıcık kalın ve çok yaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?