- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
Amin canım cümlemizeHayırlı olsun tekrarRuhudeli deli kızzzzz işallah emeklerının karsılığnı allahım müjdeyle verir sana canım
kuru incie ye günde 1 tane abartma ama ...Kısamı uzun mu bilmiyorum bacım anlamıyorum bu işlerden o 900 ün 175 ini alıyorum günlük.normalde 12. Gün toplama işlemi yapılacak ama erken gelişirse 8-9.günde toplama yapılabilinir dediler hayırlısı ağrılar dayanılmayacak gibi değil ben öyle kür mür bilmiyorum ki günlük 1 yumurta yiyorum tavuk yemiyorum tuz çok kullanmıyorum asitli içecek kullanmıyorum o kadar
adet olacam kuzum sancım çok bel ağrım falan var kırmızıyı yicem yaniSchonerDuft canım nasılsın varmı bi deişiklik kırmıxı yoktur işallah
dur bakalım olmadan hemen teslım olma sana bısey sorcam ben bır incir yıyom üç tane hurma cokmu bır avuc badem fındık cevıziçi yıyom ters bısey yaparmı bıde doktorum bisirü vıtamın verdı acaba azaltsam mı bu yedıklerımıadet olacam kuzum sancım çok bel ağrım falan var kırmızıyı yicem yani
kuzum niye önce özelde mi yptırdın .. bende ilaçlara 125 tl vermiştim merional 3 kutuda kaldı elimde 2.ci aşılamada 3 kutu az alacam büyük bir avantaj benim için şuan 3 kutu ilaç ... aşılama ne zamanMrb arkadaşlar bu ilac raporu be buyuk nimetmis de ben bilememisim ozeldeki tedavimde 1000 -1500 lira tutan ilaclari sadece 90 tl almanin mutluluğunu yaşıyorum :))) cumadan sonra esim ornek verecek ve asilamam gerçekleşecek yine hayallere basladik 10 kasim ve cumadan dolayi esim erkek olursa muhammed mustafa koyalim mi diyo :))
çörek otu bulabilirsen balla karıştır yağı da olur suya damlatıp içersinSchonerDuft ben bir
dur bakalım olmadan hemen teslım olma sana bısey sorcam ben bır incir yıyom üç tane hurma cokmu bır avuc badem fındık cevıziçi yıyom ters bısey yaparmı bıde doktorum bisirü vıtamın verdı acaba azaltsam mı bu yedıklerımı
Evet 2 kez ozelde yaptirdim asilama 1 2 saat kadar sonrakuzum niye önce özelde mi yptırdın .. bende ilaçlara 125 tl vermiştim merional 3 kutuda kaldı elimde 2.ci aşılamada 3 kutu az alacam büyük bir avantaj benim için şuan 3 kutu ilaç ... aşılama ne zaman
Üçüncü asılamaaaaa işallahhhh bu sefer emeklerının karsılıgnı alırsın canımmmm işallah ben hepinize dua edıyorum allahım senı müjdesıyle mükafatlandırsınEvet 2 kez ozelde yaptirdim asilama 1 2 saat kadar sonra
Allah razi olsun rabbim hepimize bebislerimizi bagislasin insÜçüncü asılamaaaaa işallahhhh bu sefer emeklerının karsılıgnı alırsın canımmmm işallah ben hepinize dua edıyorum allahım senı müjdesıyle mükafatlandırsın
bence eşini kolaya alıştırma riskin yoksa evinde kal eşinle geçir bu gzel günleriKızlar aklım karışık annemle memlekete mi gitsem bir ay diye düşünüyorum çok da uzak bir yer gitmişken bir ay falan kalmam lazım. Ama esimi burda nasıl yalnız birakicam? Ben bakarım başımın çaresine diyor ama kıskanıyorum iş yerindeki kadınlardan. Onların davranışları hiç hoşuma gitmiyor... Gideyim mi sizce
Evet 2 kez ozelde yaptirdim asilama 1 2 saat kadar sonra
Aslında mantıklı düşünürsek annenın sana bakması mantıklı amaaaaaaa gıdersen aklın evde kalcak stres yapıcaksın dahada zorlastırcaksın kendıne herseyi bıde insanın evınde olması baska ya ana evıde olsa insanın en rahat ettıgı yer kendı evı hem kafan rahat olur canım bu arada eşin vıcdanlı bı adamsa zaten senı bu haldeyken aldatmaz ama kadın kısmına güven olmaz ben kocama deil hemcınslerıme güvenmıyorum haklısın tabı en son karar senın ve sağlığın ve bebişlerın için en iyisi neyse onu yap canımıniçiKızlar aklım karışık annemle memlekete mi gitsem bir ay diye düşünüyorum çok da uzak bir yer gitmişken bir ay falan kalmam lazım. Ama esimi burda nasıl yalnız birakicam? Ben bakarım başımın çaresine diyor ama kıskanıyorum iş yerindeki kadınlardan. Onların davranışları hiç hoşuma gitmiyor... Gideyim mi sizce
Evet haklısınız galiba... En iyisi kalayım ben. Eşime ben de güveniyorum ama çok konuşkan girişken sen şakrak biri. Kızlar yüz buluyor bundan. Sürekli iş yerine yemekler getirmeler kahveler yapmalar eve yemek göndermeye çalışmalar... Valla kadınlarin bir kısmı şeytanAslında mantıklı düşünürsek annenın sana bakması mantıklı amaaaaaaa gıdersen aklın evde kalcak stres yapıcaksın dahada zorlastırcaksın kendıne herseyi bıde insanın evınde olması baska ya ana evıde olsa insanın en rahat ettıgı yer kendı evı hem kafan rahat olur canım bu arada eşin vıcdanlı bı adamsa zaten senı bu haldeyken aldatmaz ama kadın kısmına güven olmaz ben kocama deil hemcınslerıme güvenmıyorum haklısın tabı en son karar senın ve sağlığın ve bebişlerın için en iyisi neyse onu yap canımıniçi
Anaaaaaaa senındemı öyle benımde kızzzzz delirtıyo benı bazen adama Hedıyeler yemekler dıyom nıye dıyokı benı sevıyolar cok sempatık güleryüzlü evde görsen bı cıddı bı cıddı uyuz oluyom heeeeeeEvet haklısınız galiba... En iyisi kalayım ben. Eşime ben de güveniyorum ama çok konuşkan girişken sen şakrak biri. Kızlar yüz buluyor bundan. Sürekli iş yerine yemekler getirmeler kahveler yapmalar eve yemek göndermeye çalışmalar... Valla kadınlarin bir kısmı şeytan
Hakkinda hayrlsi olsun canim. Zor bi surec basliyor desene. Dikkat et kendineCiktim kizlar simdi eve geçiyorum test gunu 24 kasim bakalim bu kez nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?