Merhabalar canım..iyiyim çok şükür..aşılama tarihimi bekliyorum kasım 23-24ü gibi adet günüm doktorum beni bekliyo :) sen nasılsın
Çok geçmiş olsun canım benim nazara geldinCanım ben bir gece hastanede yattım serum yedim 24 saat sonra annem geldi ozorla da olsa yemek yediriyor. Cumartesi ultrasona giricem bakalım kalpleri atıyor mu
Ben seni takip ediyorm. Tedavin hayırlı olsun inşallah. Olacak inaniyorum
Hamarat hatunsun yemek bıle bıtmiş ben koltukta battanıyeyle bütünleştım tv izliyorum canımKizlar merhaba. Yemek yap temizlk yap derken bugun buraya pek yazamadim. Ara sir bakip bakip ciktim. Nasilsinz neler yapiyorsunz ?
kırmızı kart bekliyorum bende arka arkaya olacaz deseneMerhabalar canım..iyiyim çok şükür..aşılama tarihimi bekliyorum kasım 23-24ü gibi adet günüm doktorum beni bekliyo :) sen nasılsın
Sağol canım senin de yardımcın olsun insallah tedavinn pozitifle sonuçlanırAllahım yar ve yardımcın olsun canımAy12live
Yok canım hiç hissetmiyorum salı günü test günümKasıklarinda hareketlilk hissetmiyor musun ? Bat haftaya demi senin
kız benim yengem 45 yaşında amcam 70 yaşında tüp bebekle kızları olduKızlar bısey sorcam beynım yandı düşünmekten sızce bu yasta bebeğim olurmu etrafınızda böle örnekler varmı burdakı sayfalarda arastırdım pek yok gıbı içim umut dolu ama hep negatıf düşüncelerle dolu sayfalar okumucam dıyom ama kendımıde engelleyemıyom
Vayyyyyy beeeee Masallah allahım banada hepimize yasatsın işallah:)kız benim yengem 45 yaşında amcam 70 yaşında tüp bebekle kızları oldu
aminn şuan çok yoğunum ben senin moralini getiririm yerine yarın sıkma canını bebişimVayyyyyy beeeee Masallah allahım banada hepimize yasatsın işallah:)
Evet tatlm ya eşim vardiyali çalişiyor o yuzden bazen erkendn hazirliyorum. Şimdi uyuyor uyaninca hemen yemek yiyoruz ben cok acıkiyorum malesf.Hamarat hatunsun yemek bıle bıtmiş ben koltukta battanıyeyle bütünleştım tv izliyorum canım
Guzel sonuclar alirsin insaallah. Benm de igneye göre 16-17 kasimda adet olmam lazim olmazsam 18kasim cumrtsi sabahi esim evde oluyor hemen test yaparm insaallah kirmizilari gormeyizYok canım hiç hissetmiyorum salı günü test günüm
Tüp bebk tedavisinde 49 yasında anne olan kadin duydm canm. Gecen gün tv de bi prof soyledi. 40 yaş ustünde pozitf gördüm diyordu dr.Vayyyyyy beeeee Masallah allahım banada hepimize yasatsın işallah:)
Geneldemi yoksa sımdımi olustu bu hemen acıkma olayı bazı gebeliklerde iştah cok acılıyomuş hadı hayırlısı canım benimEvet tatlm ya eşim vardiyali çalişiyor o yuzden bazen erkendn hazirliyorum. Şimdi uyuyor uyaninca hemen yemek yiyoruz ben cok acıkiyorum malesf.
Sağol canım daha iyiyim. Sen napiyosun ne durumdasinÇok geçmiş olsun canım benim nazara geldindikkat et kendine bebişe..nasılsın şimdi
Asılaman için üzüldüm benım asılama ile ilgili ne düşündüğmü az cok bılıyosun cok ufak bı tutma ıhtımalı var oda bız deıilmişiz can sağlıgı olsun üzülme olurmu bende tüp basladım bılıyosun sorduklarım yüzde kac sans verdıgı hangi tekniği uygulucakları yumurta toplama nasıl olcak sonrasında neler yasıcam transferden sonra neler yasıcam takvıye vıtamın almalımıyım bıde testler var canım kanda bakılıyomuş hepatıt ve bişey daha dedı kan değerlerı kontrol altında tutulcakmıs haftada bır hormon testleri yapılcakmiş iki gündür içtiğim bı vıtamın var onu cok övüyolar clavella dıye toz cok iyi dıyolar tüp tedavısınde doktoruna danısabılırsın tabı türkiyede adı nedır bılmıyom canımkızlar adet oldum bu aşılamam da olmadı pazrtesi doktora gitcem.tüp bebeğe geçilecek.tüp bebek hakkında bilgim sıfır.
Doktora ne tür sorular sormam lazım tüp bebek hakkında?
Ben aksamlari ayni saatlerde yemek yedigimz icin acikma hissi duyuyorum. Haftya durumumu kesin olarak ögrenicm masipse..Geneldemi yoksa sımdımi olustu bu hemen acıkma olayı bazı gebeliklerde iştah cok acılıyomuş hadı hayırlısı canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?