Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım biz adana başkent üniv gidiyoruz bizde 2.5 yıllık evliyiz bizimde rapor çıkmıyor nikah süresi dolmadığı için.bize 7,500 dediler ama forumda biraz araştırdım kan değerlerini kontrol altında tutuyorlarmış iki güne bir tahlil yapıyorlarmış yumurta büyütme iğnelerinin yanı sıra takviye ilaçlar veriyormuş benim derdim tüp bebek masrafını annem verecek kadın 8 milyardan fazla veremem diyor zaten aşılama paralarını da hep kadın verdi.dedim anneme biraz 8 i geçebilir diye kadın fazlasını veremem dedi eşim de kredi ödüyor ona da diyemiyorum annem fazlasını veremem dedi diye napacam bilmiyorum arada kalacam inşalah 8000 geçip ekstra bişiler çıkmaz bu arada bizde dondurma felan olmayacak canım

Umarım çıkmaz canım hakkında hayırlısı olsun

onada mı başladın sen o çok acıtıyor uzun protokelde ondan 2 tane arka arkaya vurulmuş fena yakıyor ölçüsü enjektörün 3te 1 mi hepsimi
Ayyy sorma canım rahat 1 saat ağladım iğnenin tamamı vuruluyor 4 tane kaldı dayanıcam ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…