- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
Buyur gelllll yanlız tadı cıkmıyokı bacımmmmÇekil kız kenara bende geliyorum o nasıl masa öyle
Geç döllenme olmuş olabilir yani belki bir iki gün önce tutunmustur. İki gün sonra tekrarla canımKizlar 8.76 adetim gecikmedi cok dusuk degil mi
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bizde adetimin 3. gününü bekliyoruz. Sonrasında aşılama olacak. Sizin ilk transferde mi tuttu acaba?Merhaba kızlar bende asilama tedavisiyle hamile kaldim çok şükür ama hala sizleri takip ediyorum insallah rabbim en kisa zamanda isteyen herkese nasip eder
MAŞALLAH canım değeri takip ettir bugün ya da yarın kadın doğuma git belki ilaç verir folik asit kullanmıyorsan kullan değerin katlanması önemli kuzum adetin daha gecikmedi yükselir sıkıntı yapma gözün aydın rabbim kat kat yükselmesini nasip etsin sağlıklada kucağına alman nasip olsunKizlar 8.76 adetim gecikmedi cok dusuk degil mi
Ben çok kötüyüm kuzum bugün 3 te merkeze gideceğim sonuç belli olacak ya önümüz aya iptal yada çatlatma iğnesi yapılacak bilmiyorum Rabbim hayırlısını versin dünden beri kulak kristallerim oynamış baş dönmesi mide bulantısı bittim hiçbirşey yiyip içemiyorum wc ye bile zor gidiyorum bas dönmesinden öğleden sonra kbb uzmanına gidip manevra yaptırtıcam belki rahatlarım ama bi taraftan da korkuyorum manevralar yumurtalara zarar verir mi diye sen ne yaptın nasılsınRuhudeli sen ne durumdasın
Merkezde bu protokol mü uygulanıyor kuzum sana direk yüksek doz ile başlandı çünkü dualarım seninle hayırlısı olsun iyiyim bende kuzum sağolBen çok kötüyüm kuzum bugün 3 te merkeze gideceğim sonuç belli olacak ya önümüz aya iptal yada çatlatma iğnesi yapılacak bilmiyorum Rabbim hayırlısını versin dünden beri kulak kristallerim oynamış baş dönmesi mide bulantısı bittim hiçbirşey yiyip içemiyorum wc ye bile zor gidiyorum bas dönmesinden öğleden sonra kbb uzmanına gidip manevra yaptırtıcam belki rahatlarım ama bi taraftan da korkuyorum manevralar yumurtalara zarar verir mi diye sen ne yaptın nasılsın
Cok gecmiş olsun canım sana sadece dua edıp hakında hayırlı olanı dılemekten baska bısey gelmiyo elimizden stres yapma lütfen allahım büyük:)Ben çok kötüyüm kuzum bugün 3 te merkeze gideceğim sonuç belli olacak ya önümüz aya iptal yada çatlatma iğnesi yapılacak bilmiyorum Rabbim hayırlısını versin dünden beri kulak kristallerim oynamış baş dönmesi mide bulantısı bittim hiçbirşey yiyip içemiyorum wc ye bile zor gidiyorum bas dönmesinden öğleden sonra kbb uzmanına gidip manevra yaptırtıcam belki rahatlarım ama bi taraftan da korkuyorum manevralar yumurtalara zarar verir mi diye sen ne yaptın nasılsın
amiiiin kizlar cok sukur sizin dualarinizla oldu hrseyyyyMAŞALLAH canım değeri takip ettir bugün ya da yarın kadın doğuma git belki ilaç verir folik asit kullanmıyorsan kullan değerin katlanması önemli kuzum adetin daha gecikmedi yükselir sıkıntı yapma gözün aydın rabbim kat kat yükselmesini nasip etsin sağlıklada kucağına alman nasip olsun
2 sonra tekrarlat canim o zamana belli olur mutlaka. 5 in üstunde bi değer ise doktorlar poztf diyor ama takip edilmesi lazm. Sen yine de dikkat et kendjne. Kan ver yineKizlar 8.76 adetim gecikmedi cok dusuk degil mi
Çokk gecmis olsun canım içini ferah tut. Güzel düşün ki güzel olsun herşy.Ben çok kötüyüm kuzum bugün 3 te merkeze gideceğim sonuç belli olacak ya önümüz aya iptal yada çatlatma iğnesi yapılacak bilmiyorum Rabbim hayırlısını versin dünden beri kulak kristallerim oynamış baş dönmesi mide bulantısı bittim hiçbirşey yiyip içemiyorum wc ye bile zor gidiyorum bas dönmesinden öğleden sonra kbb uzmanına gidip manevra yaptırtıcam belki rahatlarım ama bi taraftan da korkuyorum manevralar yumurtalara zarar verir mi diye sen ne yaptın nasılsın
bekleyeyim bakalim.s2 sonra tekrarlat canim o zamana belli olur mutlaka. 5 in üstunde bi değer ise doktorlar poztf diyor ama takip edilmesi lazm. Sen yine de dikkat et kendjne. Kan ver yine
Bilmiyorum ki kuzum biriyle tanıştım onada 200 cc başlanmıştı uzun tedavideMerkezde bu protokol mü uygulanıyor kuzum sana direk yüksek doz ile başlandı çünkü dualarım seninle hayırlısı olsun iyiyim bende kuzum sağol
geçmiş olsun canım hayırlısı olsunBen çok kötüyüm kuzum bugün 3 te merkeze gideceğim sonuç belli olacak ya önümüz aya iptal yada çatlatma iğnesi yapılacak bilmiyorum Rabbim hayırlısını versin dünden beri kulak kristallerim oynamış baş dönmesi mide bulantısı bittim hiçbirşey yiyip içemiyorum wc ye bile zor gidiyorum bas dönmesinden öğleden sonra kbb uzmanına gidip manevra yaptırtıcam belki rahatlarım ama bi taraftan da korkuyorum manevralar yumurtalara zarar verir mi diye sen ne yaptın nasılsın
sonucu bildir kuzum öyle derin konuşalımBilmiyorum ki kuzum biriyle tanıştım onada 200 cc başlanmıştı uzun tedavide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?