- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
regliydin dimi gittiğindecanlarım size bişey sorcam iki gün önce adet olup doktora gitmiştim ya bana olgunlaşıp çatlamamış yumurtaların var dedi.ilişki yap dedi şimdi ben bidaha ki aya kadar gün aşırı ilişkimi yapacam ne zaman çatlar bu yumurtlarım ? şuan lekem devam ediyor kafam karıştı kızlar anlayan varmı
Benim ilk asilamam tuttu fakat düşükle sonuçlandı buda 2.asilamam şükür buda tuttu canimTebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bizde adetimin 3. gününü bekliyoruz. Sonrasında aşılama olacak. Sizin ilk transferde mi tuttu acaba?
Asilamanin kacinci günü ve adet sekliniz nasıl acaba benimde ilk asilamam tutmustu hafif kanamalarim vardi adet oluyorum sandim sonra hastaneye gittigimde asilamamin tuttugunu ve dusuk yapmaya basladigimi ogrendimKizlar ben adet oldum gibi kimyasal mi ki yada ustune gormemi erken mi sevindim
asilamadan sonrako ayim canim asilama olmadi bu kendiligimden kaldmAsilamanin kacinci günü ve adet sekliniz nasıl acaba benimde ilk asilamam tutmustu hafif kanamalarim vardi adet oluyorum sandim sonra hastaneye gittigimde asilamamin tuttugunu ve dusuk yapmaya basladigimi ogrendim
insallah abla midem bulaniyo bi yandanAsksevgihuzur kızıcam artık dur bı sakin ol önce doktor ne dicek canımıniçi yada kanaman cogalırsa acıle. Gıdersın hemen kötüyü cagırma düşükmüş dur bı önce doktor teshıs koysun allahım buyuk sen elinden geldıgınce sakin ol olurmu seker kızım
Progestan diye bi ilac var ondan kullaniyormusuninsallah abla midem bulaniyo bi yandan
yok cnm kullanmadmProgestan diye bi ilac var ondan kullaniyormusun
Kan degerinize gore bi gebelik var ben 5in ustu gebelik olarak biliyorum ondan bence bi doktora görünün tekrar bi kan verin eğer kan degeriniz arttiysa progestan diye ilaç verir düşük onleyici ben 7.ayima girdim ilk gunden beri düşük riskim var ondan progestan kullaniyorum çok iyi bi ilac tavsiye ederim doktora gorunup isteyin doktorunuzdanyok cnm kullanmadm
Allah sağlıkla eline ayağına kavuştursun canım tebriklerBenim ilk asilamam tuttu fakat düşükle sonuçlandı buda 2.asilamam şükür buda tuttu canim
Canım tam hayırlı olsun dicektim.adet oldum gibi dedin.bence adet değildir. Lekelenme oluyodur. 5 in üstü gebelik suphesidir. Sen erken yaptın testi ondan düşük çıkmıştır allahın izniyle inşallah hamilesin.Kizlar ben adet oldum gibi kimyasal mi ki yada ustune gormemi erken mi sevindim
evet canımregliydin dimi gittiğinde
Amin insallah rabbim isteyen herkesede nasip etsin hayırlı evlatlarAllah sağlıkla eline ayağına kavuştursun canım tebrikler
inaallahhh oyle dedigin gibidir bekliyorm bakalm sabirsizliklaCanım tam hayırlı olsun dicektim.adet oldum gibi dedin.bence adet değildir. Lekelenme oluyodur. 5 in üstü gebelik suphesidir. Sen erken yaptın testi ondan düşük çıkmıştır allahın izniyle inşallah hamilesin.
Allahhhhhhh iptal olmadı canım bugün çatlatma iğnesi yapıcam cuma günü toplama yapılacak inşallahsonucu bildir kuzum öyle derin konuşalım
iyi hadi gözün aydın canımAllahhhhhhh iptal olmadı canım bugün çatlatma iğnesi yapıcam cuma günü toplama yapılacak inşallah
Hadi inşallah olacak. Doktor kontroller için seni ne sıklıkla çağırdı.Allahhhhhhh iptal olmadı canım bugün çatlatma iğnesi yapıcam cuma günü toplama yapılacak inşallah
[/QUOTE]Neden kimse yardimci olmuyor dun bu soruyu sormustum.
herkese merhaba aşılama hakkında bilginizi almak istiyorum. eşim 6 ay önce varikosel ameliyatı oldu ameliyat öncesi sperm sayısı 2 milyon hızıda %5 ti geçen haftaki testimizde ise sperm sayısı 16 milyon hızıda % 10 çıktı doktor ameliyat öncesi tüp bebek harici mümkün değil bebek sahibi olamazsınız demişti ama şidmiki değerlerimizle isterseniz 6 ay bekleyin doğal yolla olabilir yada aşılama yaptırabilirsiniz dedi. ama ben çok korkuyorum her ay test yapıp o tek çzgiyi görmekten çok yıprandım 1 yıldır uğraşıyoruz. aşılama yaptıranlar benim durumumda olan varmıydı çok uzun oldu hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?